Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 21. - 20:54

...most jön majd az említett mûsor... de sztem nem lesz benne semmi bringás dolog. szal mtv1 9tõl
Írta 2006. május 21. - 13:16

Írta 2006. május 20. - 14:58

Alex: úgy fest, megyek szilvásra, szóval míting OK
Helyes, akkor majd adom a videót, te meg hozzál nekem fényképes DVDt!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. május 20. - 14:48

Írta 2006. május 20. - 00:41

Slovensky Raj képek feltöltve.
A videó is kész, remélhetõleg Szilváson találkozok valaki pestivel és mehet a sokszorosítás.
A videó is kész, remélhetõleg Szilváson találkozok valaki pestivel és mehet a sokszorosítás.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. május 19. - 22:54

ilyesmikkel anno tele volt a wild west motorosbolt /gondololm most is csak mán nem járok arra/Era, ez az indiános cucc hol volt?
http://pix.bikemag.h...=98125&cat=1174
3 ker. flóriánnál panel aljában van , az az utza amelikbe a berguson van csak a veresvári út másik felén
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 19. - 22:45

Era: veled futottam össze tegnap (csütörtökön) kétszer is? BMFT-s mezben voltam, reggel az Árpád-hídon, délután a Margitszigeten.. Mindkétszer elég álmos voltam, hogy csak tippelni tudjak..

Írta 2006. május 19. - 11:19

Era köszi. 
A képen úgy látom, Gabi csak a fejét márotta meg egy tál agyagban, a többi testrésze tisztának tûnik!

A képen úgy látom, Gabi csak a fejét márotta meg egy tál agyagban, a többi testrésze tisztának tûnik!

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. május 19. - 10:40

Hát valahol Miskolc és Sárospatak között félúton van egy körforgalom után a falu elején egy benzinkút és ott van ez az étterem.
Budamaraton. Kegyetlen volt.
Nézzétek, ha jól látom ez Bogár Gábor. És kiment ezek után a második körre is.
http://img.tar.hu/ki.../21657730.jpg#3
Budamaraton. Kegyetlen volt.
Nézzétek, ha jól látom ez Bogár Gábor. És kiment ezek után a második körre is.

http://img.tar.hu/ki.../21657730.jpg#3
Írta 2006. május 19. - 09:52

Problem solved
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 19. - 09:37

lensver has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space.
Írta 2006. május 19. - 09:36

Írta 2006. május 19. - 08:47

Írta 2006. május 18. - 21:56

Írta 2006. május 18. - 21:17

Srácok, nem tudja valaki véletlenü, hogy hol van a Pilisben pontosan a Ferenczy-szikla? Elvileg valahol az Árpád-vár környékén. Fontos lenne.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2006. május 17. - 21:03

Na, ez tényleg egy általános reklám. Elõször én is azt hittem, hogy egy konkrét bringás eseményre - mondjuk a CM-re - hívja fel a figyelmet. De szerintem már az is valami, hogy BRINGÁS képet tartalmazó plakátot helyeztek ki!
Más. Abban a szerencsés szerencsétlenségben van részem, hogy nem utazhatom el az eredetileg betervezett külföldi útra, viszont így szabaddá vált a Rákóczi TT hétvégéje. Ez MO egyik legszuperebb TT-je, s most 3szor is nekivághatok hát a 110-es távnak, ami persze - mint tudjuk - mindig több szokott lenni.
Érdeklõdnék, ki megy a fórumról oda és ki tervezi, hogy Sárospatakon száll meg. Mert beszállnék egy kocsis lemenésbe. A program jún.17-18-ra szól.
Az elõzõ évekbõl emléxem pl. Mellonékra, Kahleszre, Eráékra, Skiriékre, hogy mentek oda. Idén ki tart arra?
Más. Abban a szerencsés szerencsétlenségben van részem, hogy nem utazhatom el az eredetileg betervezett külföldi útra, viszont így szabaddá vált a Rákóczi TT hétvégéje. Ez MO egyik legszuperebb TT-je, s most 3szor is nekivághatok hát a 110-es távnak, ami persze - mint tudjuk - mindig több szokott lenni.
Érdeklõdnék, ki megy a fórumról oda és ki tervezi, hogy Sárospatakon száll meg. Mert beszállnék egy kocsis lemenésbe. A program jún.17-18-ra szól.
Az elõzõ évekbõl emléxem pl. Mellonékra, Kahleszre, Eráékra, Skiriékre, hogy mentek oda. Idén ki tart arra?
Írta 2006. május 17. - 18:03

Közben én is jobban bele mélyedtem a hirtelen meglátott reklám valós tartalmába.
Azt hiszem, igazad lehet. Persze nem is azon szomorkodom.
Inkább az bosszant egy kicsit, hogy hittem a reklám elsõdleges sugallatának.
Pedig mostanában egyre kevesebb dologról szabad elhinni, hogy valami valóban azt jelenti amit látunk vagy hallunk.
Megkerestem a port.hu tv mûsor ismertetõjét és ott a vasárnapi hirdetett mûsort, annak is a tartalom részletezõ oldalát.
Ott találtam egy ilyent:
"Linkek:
Hivatalos weboldal" ..erre kattintva eljutunk a mûsor tartalmához.
Ott viszont én sem akadtam rá a bringás mûsorra.
Sajnálom... ..pedig hihetõnek tûnt..
Azt hiszem, igazad lehet. Persze nem is azon szomorkodom.
Inkább az bosszant egy kicsit, hogy hittem a reklám elsõdleges sugallatának.
Pedig mostanában egyre kevesebb dologról szabad elhinni, hogy valami valóban azt jelenti amit látunk vagy hallunk.
Megkerestem a port.hu tv mûsor ismertetõjét és ott a vasárnapi hirdetett mûsort, annak is a tartalom részletezõ oldalát.
Ott találtam egy ilyent:
"Linkek:
Hivatalos weboldal" ..erre kattintva eljutunk a mûsor tartalmához.
Ott viszont én sem akadtam rá a bringás mûsorra.

Sajnálom... ..pedig hihetõnek tûnt..
Írta 2006. május 17. - 17:06

Nem okoskodnék, de a bringás MTV plakát már lassan 1 hónapja, de inkább több, hogy az utcán van. Most vasárnap szerintem ne várjatok bringáról szóló mûsort, ez a mûsor MINDEN Vasárnap 21 órakor van. (A szólás szabadsága)
Én is azt próbáltam magyarázni, nem sok sikerrel, hogy ez nem konkrét, hanem általános reklám. A fagyit nővel reklámozzák, ezt a műsort meg bringásokkal. De azért jó. (Pedig nekem nincs 7 éve tévém.)
Írta 2006. május 17. - 16:35

Nem okoskodnék, de a bringás MTV plakát már lassan 1 hónapja, de inkább több, hogy az utcán van. Most vasárnap szerintem ne várjatok bringáról szóló mûsort, ez a mûsor MINDEN Vasárnap 21 órakor van. (A szólás szabadsága)
Marci
Írta 2006. május 17. - 14:00

..akit annyira nem, annak úgyis csak a háttérben zörög valami.
Ha meg még annyira sem akkor a távirányító...
Ha meg még annyira sem akkor a távirányító...