Azért az se volt rossz poén, ami velem esett meg tegnap...Tömegközlekedni mndig érdekes. Például, ha a villamoson a hatalmas tömeg ellenére is van ülõhely, annak oka kell, hogy legyen. Az ülésen és alatta elhelyezkedõ hányás pontosan ilyen. A vizuális ingereket kiegészítõ szagokról már nem is beszélve. De simán lehetett volna egy részeg hajléktalan is fekve a kocsi közepén, mert arra is volt már példa.
Ha az utastársakkal minden rendben, akkor Murphy törvényének megfelelelõen a hévnek kell bedöglenie. Mindezt este kilenckor, amikor már csak arra vár az ember, hogy hazaessen.
Melóba bringával, kikanyarodik elém egy fasz transittal (gondolom nem vette észre a lámpámat ami egy boeing leszállófényének is elmenne, na mind1), csatt, továbbmegy. Fasza, semmi bajom, buszra várók nézik az ingyencirkuszt ahogy összeszedem magam meg a bringát, megyek tovább, meló...
...hajnali 3, hulla fáradtan megyek a szamárhoz, fekszik a tábla mellett amihez kötöttem, odaérve látom hogy a hátsó kerék teljesen szét van barmolva, pár küllõ kiszakadvaa felniben 10 centi játék van, sárhányó halott...
10 perc alatt helyre tudtam annyira pofozni hogy elforogjon a kerék, de így is kuka... vasárnap vettem sora agy, mavic felni... húzhatta volna kicsit tovább.
Levontam a tanulságot: bringát londonban rendõrhöz szabad csak kötni (a dover streeten állt, a green parktól illetve a piccadilytól 50méterre, egy kivilágított kávézó elõtt ahol egy biztonsági kamera rálát, mégsem volt elég)
Jött valami saturészeg fasz angol a haverjaival, és poénból szétbaszták a bringámat. Sosem fogom megtudni hogy ki volt és nem verhetem szét péklapáttal az arcát, ez szomorít el igazán. Meg az hogy valaki ilyen fasz. Lopja el ha kell neki a qrva pénz, de annak mi értelme van hogy szétveri?
:szanaszétbasz_az_ideg_szmálylí: