Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4413 replies to this topic

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Tömegközlekedni mndig érdekes. Például, ha a villamoson a hatalmas tömeg ellenére is van ülõhely, annak oka kell, hogy legyen. Az ülésen és alatta elhelyezkedõ hányás pontosan ilyen. A vizuális ingereket kiegészítõ szagokról már nem is beszélve. De simán lehetett volna egy részeg hajléktalan is fekve a kocsi közepén, mert arra is volt már példa.
Ha az utastársakkal minden rendben, akkor Murphy törvényének megfelelelõen a hévnek kell bedöglenie. Mindezt este kilenckor, amikor már csak arra vár az ember, hogy hazaessen.

Azért az se volt rossz poén, ami velem esett meg tegnap...
Melóba bringával, kikanyarodik elém egy fasz transittal (gondolom nem vette észre a lámpámat ami egy boeing leszállófényének is elmenne, na mind1), csatt, továbbmegy. Fasza, semmi bajom, buszra várók nézik az ingyencirkuszt ahogy összeszedem magam meg a bringát, megyek tovább, meló...

...hajnali 3, hulla fáradtan megyek a szamárhoz, fekszik a tábla mellett amihez kötöttem, odaérve látom hogy a hátsó kerék teljesen szét van barmolva, pár küllõ kiszakadvaa felniben 10 centi játék van, sárhányó halott...

10 perc alatt helyre tudtam annyira pofozni hogy elforogjon a kerék, de így is kuka... vasárnap vettem sora agy, mavic felni... húzhatta volna kicsit tovább.

Levontam a tanulságot: bringát londonban rendõrhöz szabad csak kötni (a dover streeten állt, a green parktól illetve a piccadilytól 50méterre, egy kivilágított kávézó elõtt ahol egy biztonsági kamera rálát, mégsem volt elég)
Jött valami saturészeg fasz angol a haverjaival, és poénból szétbaszták a bringámat. Sosem fogom megtudni hogy ki volt és nem verhetem szét péklapáttal az arcát, ez szomorít el igazán. Meg az hogy valaki ilyen fasz. Lopja el ha kell neki a qrva pénz, de annak mi értelme van hogy szétveri?

:szanaszétbasz_az_ideg_szmálylí:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem túl fejfájósat szintén kívánok!
.
..
...
és még egyet vkinek akié alul nincs reprezentálva de most lett 17!!!!!!
...
..
.

és kívánom magamnak h ne kelljen sokat szopnom a mai JAT vizsgám miatt
és tudjak 1et korizni yól du. :)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
szintén
boldogot!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hopp.
Bodlog Szünilapot!
:cheers::impreziar

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
LL: köszi:D

mától vehetek szeszesitalt, ez a jó:D
Autist Team:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tömegközlekedni mndig érdekes. Például, ha a villamoson a hatalmas tömeg ellenére is van ülõhely, annak oka kell, hogy legyen. Az ülésen és alatta elhelyezkedõ hányás pontosan ilyen. A vizuális ingereket kiegészítõ szagokról már nem is beszélve. De simán lehetett volna egy részeg hajléktalan is fekve a kocsi közepén, mert arra is volt már példa.
Ha az utastársakkal minden rendben, akkor Murphy törvényének megfelelelõen a hévnek kell bedöglenie. Mindezt este kilenckor, amikor már csak arra vár az ember, hogy hazaessen.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts

Jorus: a BUD-NYC és a NYC-BUD járat ugyanazzal a géppel, ugyanannyi utassal és benzinnel, tehát tök minden ugyanúgy, csak a repülés iránya más, ugyanannyi ideig tart?

A széltõl függ. Európa felett nyugatra lassabban lehet csak repülni, keletre gyorsabban. Az óceán fölött ez változik, aztán Amerika fölött megintcsak. Tehát mondjuk Madridba kiérsz 2:50 alatt, vissza meg 2:35. Az általad kérdezett szakaszon - bár komplexebb a légmozgás változása, a kifelé szakasz hosszabb ~fél órával. A télen bevezetett eljárásokkal, útvonalakkal durván 9:40-re tervezzük a BUD-NYC szakaszt és 9:10-re a NYC-BUD-ot.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Al: milyen árak? (sajnos fontos szempont)
Az akácfa sörözõ mellett van kajálda ahol 32 cm-es pizza ~600, 38 cm-es~1000 és tök yó és gyors. Vagy Királyi Pál utca Kálvinnál,Pizza Mix asszem 860 a 34 centis pizza és te választod ki,h miket kérsz rá,persze vannak Best Buy kombók amikor mindenbõl sok van és vannak Buktad kombók,amikor annyi féle cuccot kérsz, h minden dologból 1 szem van.
De ha van pénze az embernek akkor Da Lello pizzéria a Délitõl a MOM felé félúton nyamm.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Conornak egy alkoholos csokinyszit küldenék.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

http://www.t-es-t.hu...epul/magseb.htm

google-ben elsõ link...

ez zsir, node.

ez (az általános torlónyomás mérõ) azt a sebességet méri, amivel a levegõhöz képest mozog a repülõ. akkor, kérdem én: a levegõ a Föld sebességével és szögsebességével megegyezik?

Jorus: a BUD-NYC és a NYC-BUD járat ugyanazzal a géppel, ugyanannyi utassal és benzinnel, tehát tök minden ugyanúgy, csak a repülés iránya más, ugyanannyi ideig tart?

Kaja meg hát nah.
Ma nyomta ~10kor 3 korty ilyen körtés lötyit.
~12kor egy csokis télapó szán, ja nem, kroas-szán :-) és egy sajtos rúd vagy mi. ~3kor egy fél sajtos rúd. ~6kor a másik fele. ~7-8 egy nagyobbfajta pogi :-)

most meg ettem némi melegételt.

asszem én meg a másik véglet vagyok? :-)

amúgy szeretek ennyi, csak utálok tökölni vele :-) boltba menni ide menni oda menni, irtó utálom. aztán meg persze ha egy zsemlés szendvicset csinálok az sem egy pillanat, 1 zsömi szerintem megvan 1 perc, minden pakolással együtt. mosogatás nélkül.

de amúgy ezek a gyorskajáldák meg a menzák sem a legjobbak, sem minõség, sem ár/minõség szempontból. vagy szrt kapsz olcsón, vagy drágán, de szrt. néha van kivétel.

a legjobb mikor mami vagy nagymami fõz és nekem csak be kell lapátolnom a friss meleg hamit, ehhe :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ha birod olvasd, de en szoltam elroe, hogy olyan, mint en vagyok. Nehez eset. :)

milesnél láttam, hogy hozzászóltál (vagyis nem tudtam, hogy te vagy, csak nézegettem a hozzászólók honlapjait, és akkor jött ez az avatar. "still we ride") betettem a kedvencek közé.

Charon

Fischer a legnagyobb blogger arc. Daily read nalam. Mondjuk koncerten se semmi, a zenekara is idiotakbol all. :)

Pizzasoknak

Csak ugy jelzem, hogy aki budapesti, szereti a pizzat es meg nem volt a Pink Cadillac nevu helyen, a Raday utcaban az minel hamarabb potolja a hianyossagot. Torzsvendeg lesz. A legjobb pizza budapesten egy ideje. Regen a delinel volt ilyen az Il Treno, de az mar regen volt. Miota ratalaltam erre a helyre, hetente 1x biztos vacsizom ott. Ja, a tesztak is jok. A kiszolgalas es maga a hely is.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
töltött pizza - Calzone

és valahogy nemtudnám összehasonlítani õket.
veri mindkettõt :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Ez most valahol a töltött pizza és a gyros között van?

A gyrosról jut eszembe, hogy Bécsben a piacon ilyen kenyérlepény szerû izébe töltik a húst, nem pitába, mint itt. Olyan, mint egy lapos, kerek kenyér, csak puhább. Egy adag egy félkör. A felét sem bírtam megenni, akkora volt. Bár ahogy LL étvágyát láttam, neki lehet, hogy kevés is lenne. :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ez most valahol a töltött pizza és a gyros között van?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

öö
az ilyen olasz cumó.
olyan, mintha két "félig átsült" pizzatésztát egymásra borítanál, majd félbevágnád.
Így kapsz egy félkört, aminek a lapos oldala nyitva van.
na abba belepakolnak eszméletlen finom sonkát, sajtot, paradicsomot fûszert.
Aztán kézbeveszed és arcodba tolod.
nagyon ott van...

Hm, jól hangzik.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
öö
az ilyen olasz cumó.
olyan, mintha két "félig átsült" pizzatésztát egymásra borítanál, majd félbevágnád.
Így kapsz egy félkört, aminek a lapos oldala nyitva van.
na abba belepakolnak eszméletlen finom sonkát, sajtot, paradicsomot fûszert.
Aztán kézbeveszed és arcodba tolod.
nagyon ott van...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

errõl a ciabeta-ról a Rustichella (tuti nem jól írom) jut eszembe...

császárzsemlét meg ismerem, német/osztrák pennybõl. hát igen.

És az milyen?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
errõl a ciabeta-ról a Rustichella (tuti nem jól írom) jut eszembe...

császárzsemlét meg ismerem, német/osztrák pennybõl. hát igen.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ciabatta

Posted Image

A rozsos dolgok nekem olyan savanyúak. :-P
Vajjal mondjuk már egész jó.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

meg a fekete erdei dijós rozskenyér....

Én valahogy a rozsos dolgokat nem nagyon kedvelem. Inkább a korpás kenyereket, meg a kornspitz-eket szeretem. (bár lehet, hogy az is rozsos, de van benne más is)