ha kaja akkor azt mondanám h Fakanál... ha ismeritek... vagy pl. Corvin mozi mögötti utcában is van yó kifõzde...
vagy pl. az OTP magánny.pénztár utcájában (Mérleg utca?) a Dunától a Deák felé haladva is van EZERyó kajálda csak sajnos így nemtom a nevét :-/
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #2)
Indította
zOrg
, 2005. november 24. 16:32
Írta 2005. november 25. - 15:04

vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 15:01

Írta 2005. november 25. - 14:47

Matchban is van tejes kifli. Azzal az a gond, hogy nehéz abbahagyni.
Mai reggelim is: 10 kifli (méééééé nem vetem többet), olcsó sajtos párizsi 20 deka, meg 2 liter melóskakaó.
Zene a jó füleknek: X
Wazze! Én egy kiflit és egy kis pohár kakaót is erõs lelkiismeretfurdalások közepette nyomok be, azt is azért, mert az L-tiroxint csak evés elõtt lehet bevenni, a vasat meg csak evés után. Bár gondolkodtam, hogy ha eszem egy tablettát, és fél óra múlva eszem a másikat, akkor végülis betartottam mindent.

Írta 2005. november 25. - 14:39

hát itt azért van kaja rendesen. egész szép lista is, a kérhetõkbõl, süti, meg ilyesmik is:)
és értelmes áron, ez fogott meg. (röhejes, 1e-ért mekiben kajálok, ált mindig túllépik az 1 percet, szal kapom a kiskrumplee-t meg a kiskolát, (ami nem is árt mert fél liter lötty édeskevés)) na szal supersize + egy kis menü és még mindig éhes vok utána... cserébe itt egy adaggal néha nemtudtam megbirkózni. nekünk közel volt, szal tuti hely;)
de asszem ha sok idõm lesz suliban, ki fogok járni oda ujra.(szünetben)
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 14:33

Amit a kajaszállítók mûvelnek úgy általában az nevetséges.
Egy nõnek lehet, hogy adag, az amit kihoznak, de nekem dupláznom kell, hogy jóllakjak, vagy xl adag és othoni rákészülés (kenyér+bónusz supply dolgok)
Egy nõnek lehet, hogy adag, az amit kihoznak, de nekem dupláznom kell, hogy jóllakjak, vagy xl adag és othoni rákészülés (kenyér+bónusz supply dolgok)
Írta 2005. november 25. - 14:31

hát sokat utazni nemtudom megéri e miatta, de aki ottvan...
van mikor nem tudtam leküzdeni egy adagnyi kaját, pedig fizikai munkát végeztem mellette durván, és mégcsak nem is reggeliztem, és nem is szoktam keveset enni
szal ha vaalki a közelben van menjen ki oda;)
(szt imre téren leszállás, gyártelepre full egyenesen bemenni.... túl a stop táblás keresztezõdésen, jobboldalt szervíz, baloldalt pedig a sarkon a kajálda. ütõs hely:))
igazából az a fura hogy olcsó. nemértem hogyan. de tényleg az.
mondjuk lehet ha a belvárosban lennének, õk se lennének olcsóak, de mégis csak a munkástelep...:-\
van mikor nem tudtam leküzdeni egy adagnyi kaját, pedig fizikai munkát végeztem mellette durván, és mégcsak nem is reggeliztem, és nem is szoktam keveset enni
szal ha vaalki a közelben van menjen ki oda;)
(szt imre téren leszállás, gyártelepre full egyenesen bemenni.... túl a stop táblás keresztezõdésen, jobboldalt szervíz, baloldalt pedig a sarkon a kajálda. ütõs hely:))
igazából az a fura hogy olcsó. nemértem hogyan. de tényleg az.
mondjuk lehet ha a belvárosban lennének, õk se lennének olcsóak, de mégis csak a munkástelep...:-\
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 14:29

Írta 2005. november 25. - 14:28

jah:(
cserébe csepelen vazz...
2 akkora hús ami teljesen befed egy teljes lapostányért(le is lóg) + alatta egy hegynyi sültkrumpli kerül 500 pízbe
a legdrágább és legextrább kaja is vagy 600 ft.
thy-nak meg zednek tudom ajánlani, õk úgyis ott vannak mellette szinte folyton.
szal csepel gyártelep, a VILKO-val szemben.
nagyon jó, finom, akkor sütik mikor kéri az ember(5-10 perc alatt készvan) és...
most mentem nemrég arra kajálni, és még mindig tökjó.
szal:)
cserébe csepelen vazz...
2 akkora hús ami teljesen befed egy teljes lapostányért(le is lóg) + alatta egy hegynyi sültkrumpli kerül 500 pízbe
a legdrágább és legextrább kaja is vagy 600 ft.
thy-nak meg zednek tudom ajánlani, õk úgyis ott vannak mellette szinte folyton.
szal csepel gyártelep, a VILKO-val szemben.
nagyon jó, finom, akkor sütik mikor kéri az ember(5-10 perc alatt készvan) és...
most mentem nemrég arra kajálni, és még mindig tökjó.
szal:)
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 14:27

vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 14:26

Bõséges reggeli alap. Van, hogy otthon is reggelizek, meg bent is. Bár a benti az gyakran elhúzódik olyan két órán át is, mert közben meló is van. Ha nincs második reggeli, akkor nem ritkán befigyel az ebéd is (vmi fõtt/sült kaja).
Kettõ körül megint tömni kell a verebet, mer' éhes, aztán olyan hat-hétig semmi kaja.
Mozgás elõtt még valami cukros löttyöt, vagy tejet szoktam inni és utána egy lájtos vacsi.
:-)
Kettõ körül megint tömni kell a verebet, mer' éhes, aztán olyan hat-hétig semmi kaja.
Mozgás elõtt még valami cukros löttyöt, vagy tejet szoktam inni és utána egy lájtos vacsi.
:-)
Írta 2005. november 25. - 14:25

Én sem ebédeltem még, de egyszerûen nincs épkézláb kajálda pesten emberi áron:(
Mellesleg pörkölt szóját eszem;(
Mellesleg pörkölt szóját eszem;(
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. november 25. - 14:25

én meg regeliztem 11kor egy 4 tojásból készült rántottát, amiben volt 6 sárgája:)
giant tojás.
de már kéne ebédelni vhol.
meg rmeénykedni h kész van már a tragacs is.
vá.
giant tojás.
de már kéne ebédelni vhol.
meg rmeénykedni h kész van már a tragacs is.
vá.
Írta 2005. november 25. - 14:23

Én a 193centihez vagyok 68 kiló....
Aztán ideje menni dolgozni, és ma csakazértis kiflit fogok reggelizni
Aztán ideje menni dolgozni, és ma csakazértis kiflit fogok reggelizni

Írta 2005. november 25. - 14:18

vendég_Charon_*
Írta 2005. november 25. - 14:17

Kevés a molex, ja. Bennem iszonyatos mennyiségû kaja tud eltûnni nyom nélkül. (na jó, nem "nyom" nélkül, de ez nem egy OLYAN fórum
)
Mindezek mellé jelenleg 62 kiló vagyok. (voltam 68 is ;-))
Energiadologhoz meg: napi egy óra pörgetés otthon szobában hol 140 hol 170-es pulzussal, pénteken 2-3-4 óra falmászás, és ha jó a kedvem és esik a hó, akkor 1-2 óra hóride.

Mindezek mellé jelenleg 62 kiló vagyok. (voltam 68 is ;-))
Energiadologhoz meg: napi egy óra pörgetés otthon szobában hol 140 hol 170-es pulzussal, pénteken 2-3-4 óra falmászás, és ha jó a kedvem és esik a hó, akkor 1-2 óra hóride.
Írta 2005. november 25. - 14:16

jaja:)
rajtam kifog 10 kifli.
pedig azért szoktam enni nemkeveset. (amikor futja rá
)
rajtam kifog 10 kifli.
pedig azért szoktam enni nemkeveset. (amikor futja rá

Írta 2005. november 25. - 14:14

De Charon nem átlagos ember. Õ géntudós. Neki az agya fogyaszt sokat. Kell rá plusz tápcsati is, meg sok kaja.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. november 25. - 14:14

Egyébként egy átlagos embernek tíz kifli mint étkezés kibaszott sok.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. november 25. - 14:12

Írta 2005. november 25. - 14:11

de nehogymár oylan sok az a 10 darab kifli..
én inkább zsemlével élek
5+30deka felvágott +sajt
én inkább zsemlével élek
5+30deka felvágott +sajt