Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4413 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Meg automata... Ehhh...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
de nem kell évente kötelezõ szervízre vinni :)
és hány 20-30 éves ferrarit látsz az utcán?
én már láttam öreg porschéket, nemis egyet:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Ugyan! Ezen még rendszám sincs!:)

én ha lehetne egy ilyet szeretnék:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280
bár csak fele annyi, mégis számomra nagyobb a presztizse

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én ha lehetne egy ilyet szeretnék:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280
bár csak fele annyi, mégis számomra nagyobb a presztizse

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Veszprémben járva kerüljétek Thomas Papa pizzériáját! Rövid ideig bedolgoztam nekik, és tudnék mesélni a higiéniáról...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
le7,ha nem ilyen házias kiszolgálás lett volna, nem lett volna ilyen yó az élmény:D
2 eddigi legjobb pizzéria; Csíkszereda Renegade Pub ill. Velence vmi eldugott városszéle étterem ahol a helyiek ettek és a bort olyan kancsókból kellett inni,amiben normális Mber virágot tart:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Egyszer etetm "igazi olasz pizza", de koszi, inkabb tobbet nem :) Van aki azt szereti, en nem. Ha mar itt tartunk a kolbaszt is utalom ;)

Nekem az egyik legfinomabb pizza amit ettem az olaszországban volt, egy kis firenzei pizzériában.
Egy igazi kövér mamma készítette ott gyúrta a tésztát és csinált mindent elõttem.
Beszarás finom volt.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

http://www.hasznalta...creenwidth=1024

egy ismerõsm kiscsaj(20éves)ezt kapta a barátjátol....

hová megy ez a világ!?!?!?

Mecsbox vagy valami makett?;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.hasznalta...creenwidth=1024

egy ismerõsm kiscsaj(20éves)ezt kapta a barátjátol....

hová megy ez a világ!?!?!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
al01: godot-ba régóta jársz? .. eléggé sznob hely lett mióta nyomajták õket a fábryban, bödöcs volt elöszõr asszem..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

:D
nekem nemtom milyen pizza volt, de fincsi.
rendesen rásütött sajttal...:)
no meg hm.
más nem.
LL...:) 4e!
na alvás;)

Szerintem ennek az volt a baja, hogy Budaörsrõl hoztuk, és kihûlt.

Viszont a Biatorbágyi outletben, az elsõben van egy Nonna Rosa, vagy milyen nevû kis pizzasütõ, és ott valami állati finom pizzák vannak. Vékony a tésztájuk a közepén és ropogós, a szélén egy kicsit vastagabb és finom puha. A feltétek is jók. Igaz, nem olcsó, és ráadásul csak emiatt kimenni oda nem érdemes.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
"Sziasztok, Zsolti vagyok, és bûntudatom van, mert nem továbbítottam kb. 50 milliárd körlevelet, amit olyan emberek küldtek, akik tényleg elhiszik, hogy ha továbbküldik, akkor egy szerencsétlen dél-amerikai gyermek, akinek melle nõtt a homlokára, elég pénzt gyûjthet a mûtétjére, még mielõtt a szadista, pénzéhes szülei eladnák egy vándorcirkusznak. Te tényleg elhiszed, hogy Bill Gates mindenkinek (neked is) 1000 dolcsit fog adni, ha továbbítod a levelét? Hová süllyedhetünk még? Na nézd csak!!! Ha legördítem ezt az oldalt és kívánok egyet, akkor a Playboy összes cicáját megtöcskölhetem tíz évre visszamenõleg!!! Micsoda baromság.

Lényegében arról van szó, hogy mindenki bekaphatja a bal nagylábujjamat, akinek nincs jobb dolga, mint ostoba láncleveleket továbbítani nekem. Lehet, hogy az éjszaka leple alatt eljön értem a gonosz körlevél-manó és álmomban seggbekúr, csak azért, mert félbeszakítottam egy láncot, amelyet Szent Péter kezdett el Krisztus után 5-ben, és ebbe az országba törpenövésû zarándokokkal érkezett a húsvéti körmenettel. Le van szarva. Ha már továbbítasz valamit, legalább küldjél valami minimálisan szórakoztatót! Az olyan típusú emileket, mint "küldd ezt tovább a 10 legjobb barátodnak, és akkor ez a nyomorult, szerencsétlen embercsökevény valahogy majd kap két fillért valami "mindenható lénytõl", na ezeket már kb. 900-szor láttam!!!

Kurvára nem érdekel. Mutasd meg, hogy intelligens vagy és gondold végig hogy mihez járulsz hozzá ezekkel a levelekkel. Feltehetõleg a saját népszerûtlenségedhez. És akkor mit csinálj, ha olyan levelet kapsz, amely életveszéllyel, vagy szerencsétlenséggel fenyeget most és mindörökké?
TÖRÖLD LE! Ha vicces, küldd tovább. Ne bosszantsd föl az embereket azzal, hogy bûntudatot ébresztesz bennük valami fogatlan botswanai leprás iránt, akit 27 éve odakötöztek egy döglött elefánthoz, és PONT az az öt forint fogja megmenteni, amit akkor kaphat meg, ha továbbküldöd ezt a levelet, de azonnal.

Most pedig küldd tovább ezt a levelet mindenkinek akit ismersz, különben holnap reggelre fogakat növeszt a nadrágod és szétmarcangolja a nemi szervedet!"

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ezt a ket jellem hibat meg megbocsatom. :)

Egyszer etetm "igazi olasz pizza", de koszi, inkabb tobbet nem :) Van aki azt szereti, en nem. Ha mar itt tartunk a kolbaszt is utalom ;)

Nagyon jo volt ma is a Godot kavehazban a Stand Up Comedy. De annyira, hogy nevezzuk neven az eloadokat: Aranyosi Peter, Kohalmi Zoltan, Badar Sandor. Litkai Gergo pedig konferalt.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nincs meg vkinek az a korleveles duma (amolyan visszapiritos)
vhol olvastam lehet itt is
de most nem talizom

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:D
nekem nemtom milyen pizza volt, de fincsi.
rendesen rásütött sajttal...:)
no meg hm.
más nem.
LL...:) 4e!
na alvás;)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

be lehet kapni! ;)
(szobából se mentem ki... mé'van 5ezerrel több hozzászólásod, hmm? :D)

vacsi meg nincs ma (eddig).
sütit majszolok csak.

Csss! Kajáról egy szót sem, mert hányok. :( Megettem két szelet Don Pepés pizzát, és valahogy összevesztek a gyomromban.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
be lehet kapni! ;)
(szobából se mentem ki... mé'van 5ezerrel több hozzászólásod, hmm? :D)

vacsi meg nincs ma (eddig).
sütit majszolok csak.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
de a szobából se mentél ki azóta...:)
hozzák a kaját mindig:D szendó stb:D
télleg, esti fotó?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL,bazze!!! néha ki kéne jönni a szobábol!!!
legalább 10éve nincs pidzahát pécsen!!!!!

Márió bazz tanuljá olvasni meg ;)

mivel nem szeretem, ezér nem foglalkoztat.
tudod mit jelent?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

passz..
mivel én nem szeretem, ezért nem foglalkoztat a dolog, de szerintem van.

LL,bazze!!! néha ki kéne jönni a szobábol!!!
legalább 10éve nincs pidzahát pécsen!!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!