Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4413 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

hm, elkezdett kibújni a harmadik bölcsességfogam.

ne feledd, ez nem áll párhuzamban a bölcsességeddel!;):P

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mér hogy indult?

hm, elkezdett kibújni a harmadik bölcsességfogam.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
köszi mindenkinek:beer:

bár elég szarul indult a napom....
Autist Team:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Egyszer etetm "igazi olasz pizza", de koszi, inkabb tobbet nem :) Van aki azt szereti, en nem. Ha mar itt tartunk a kolbaszt is utalom ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Pécsen van még PizzaHut?

passz..
mivel én nem szeretem, ezért nem foglalkoztat a dolog, de szerintem van.

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Tényleg!

Pécsen van még PizzaHut?Mert régen volt,csak most egy gyorskajálda van ott...már nem is emlékszem a "pizzahátos" pizzára,csak arra hogy serpenyõbe hozzák...:)
na mindegy..

Dunbar
:rolleyes:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Az az amerikai ize nem pizza. Felre ne ertsd, semmi bajom azzal ha valaki szereti, de az messze van attol, amit pizzanak neveznek. :) Kor alaku melegszenya inkabb.

egyetértek.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az az amerikai ize nem pizza. Felre ne ertsd, semmi bajom azzal ha valaki szereti, de az messze van attol, amit pizzanak neveznek. :) Kor alaku melegszenya inkabb.

En maradok a Pizzahut -nal :) A Cezar salatajuk isteni es a pizza is az egyik ha nem a legjobb ;) :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
miért, hogy máshogy lehet vásárolni? ti nem így csináljátok?
ehhe :-\
itt gondolkodom hogy 12 vagy 24 fontos LFS licenszt vegyek :-)

igen lor vhogy én is azt érzem hogy ez má' alapból benne van. nekem mondjuk mind1. nem repülök sokat. vagy ezért nem?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az a csunya, hogy nekik nem kell lotto nyerni ahhoz hogy bejojjenek es megvegyenek egy relative draga biciklit. :P

az meg alap, hogy ugy adjuk el a bringakat, hogy betoljak a szervizbe, es mi meg tesszuk fel ra az uj nyerget, csomagtartot, lakatot, sarvedot, biztonsagi gyorszarakat, lampat, mindent. o meg kozben a boltban meg vasarol vizallo fenyvisszavero mellent, meg sisakot, meg kiskutyafulet. es kifizet olyan 3-4-500 fontot. ez az atlag vasarlo.

mondjuk ehhez kellett egy julius 7, sokan nem hajlandoak metrozni azota.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.368 hozzászólás
Lehet hogy most nyerte a lottót, aztán hajrá, meglepte valamivel magát az elsõ sarkon....tényleg király érzés lehet

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sisakja gondolom már van. De szeretnék én is így vásárolni. Be a boltba és mindent ami kell rögtön izibe tokkal-vonóval.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vagyis ezek bele vannak szamitva a koltsegekbe

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
conor boldog szulinapot!

Jorci: es miert nem lehet nov 29 elottre jegyet venni a malevnal? :P mondjuk mar targytalan lett kozben [dragak vagytok nagyon], csak erdekel. hamar repulesnel tartunk.

Ma eladtunk a boltban egy Dawes SuperGalaxy-t.

Feltöltött kép

Reynolds 853bol van... A faszi vett ra lampat [kulso akksisat, vakit ezerrel], meg lakatot, nyeregtaskat, spd cipot+padalt, egy VDO computert, meg meg egy par cuccot, es kifizetett mindezert 1310 fontot. Uzenem neki, hogy hasznald egeszseggel cimbi :beer:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az uralkodó légmozgások nem változnak attól, hogy nálunk épp tél van vagy nyár. A téli eljárások alatt azt értettem, hogy a gépek földi kiszolgálása lassabb, a le- és felszálló gépek között a síkosabb futópályák miatt nagyobb szüneteket tartanak, így megnõ az ún. holding time, amikor köröznek pölö BUDTMA-ban, ami Budapest közel körzetét jelenti, és ezáltal a repülési idõ is nõ. Hóviharok, egyéb korlátozó idõjárási tényezõk növelik a repülési idõt, de az ebbõl eredõ költségkülönbözetet a légitársaságok nem terhelik át az utasokra.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

A széltõl függ. Európa felett nyugatra lassabban lehet csak repülni, keletre gyorsabban. Az óceán fölött ez változik, aztán Amerika fölött megintcsak. Tehát mondjuk Madridba kiérsz 2:50 alatt, vissza meg 2:35. Az általad kérdezett szakaszon - bár komplexebb a légmozgás változása, a kifelé szakasz hosszabb ~fél órával. A télen bevezetett eljárásokkal, útvonalakkal durván 9:40-re tervezzük a BUD-NYC szakaszt és 9:10-re a NYC-BUD-ot.

Tudtam hogy majd a repülõtiszt pontos, adekvát választ tud adni kérdésemre, köszönöm szépen :-)

Amúgy van olyan különbség is, hogy tél-nyár máshogy vannak a légmozgások? ilyenkor a nagyobb fogyasztást (pl végig szembeszél) érvényesíti az áraiban a légitársaság?

tortát conor!

..megértelek PV.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
En maradok a Pizzahut -nal :) A Cezar salatajuk isteni es a pizza is az egyik ha nem a legjobb ;) :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
http://www.pinkcadillac.hu/

Nem olcso hely, de szerintem megeri. Nem az van, hogy radobalnak mindent a pizzara, ra a sajt es csok. A sajton van a feltet egy resze, rendes pizzaszosz, de tenyleg olyan, amilyet mashol jo ideje nem lattam. Es ilyen aprosagok, hogy a kolbasz/szalami a sutes vegen kerul ra, ahogy kell. Nem is rendelnek innen, ez ugy jo, hogy az ember bemegy es megvacsorazik itt.

Al: milyen árak? (sajnos fontos szempont)
Az akácfa sörözõ mellett van kajálda ahol 32 cm-es pizza ~600, 38 cm-es~1000 és tök yó és gyors. Vagy Királyi Pál utca Kálvinnál,Pizza Mix asszem 860 a 34 centis pizza és te választod ki,h miket kérsz rá,persze vannak Best Buy kombók amikor mindenbõl sok van és vannak Buktad kombók,amikor annyi féle cuccot kérsz, h minden dologból 1 szem van.
De ha van pénze az embernek akkor Da Lello pizzéria a Délitõl a MOM felé félúton nyamm.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Conor: boldog szülinapot!

(mi a baj a hopeval?)

conor1326

conor1326