hm, elkezdett kibújni a harmadik bölcsességfogam.
ne feledd, ez nem áll párhuzamban a bölcsességeddel!

hm, elkezdett kibújni a harmadik bölcsességfogam.
Pécsen van még PizzaHut?
Az az amerikai ize nem pizza. Felre ne ertsd, semmi bajom azzal ha valaki szereti, de az messze van attol, amit pizzanak neveznek.
Kor alaku melegszenya inkabb.
En maradok a Pizzahut -nal
A Cezar salatajuk isteni es a pizza is az egyik ha nem a legjobb
![]()
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Tudtam hogy majd a repülõtiszt pontos, adekvát választ tud adni kérdésemre, köszönöm szépen :-)A széltõl függ. Európa felett nyugatra lassabban lehet csak repülni, keletre gyorsabban. Az óceán fölött ez változik, aztán Amerika fölött megintcsak. Tehát mondjuk Madridba kiérsz 2:50 alatt, vissza meg 2:35. Az általad kérdezett szakaszon - bár komplexebb a légmozgás változása, a kifelé szakasz hosszabb ~fél órával. A télen bevezetett eljárásokkal, útvonalakkal durván 9:40-re tervezzük a BUD-NYC szakaszt és 9:10-re a NYC-BUD-ot.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Al: milyen árak? (sajnos fontos szempont)
Az akácfa sörözõ mellett van kajálda ahol 32 cm-es pizza ~600, 38 cm-es~1000 és tök yó és gyors. Vagy Királyi Pál utca Kálvinnál,Pizza Mix asszem 860 a 34 centis pizza és te választod ki,h miket kérsz rá,persze vannak Best Buy kombók amikor mindenbõl sok van és vannak Buktad kombók,amikor annyi féle cuccot kérsz, h minden dologból 1 szem van.
De ha van pénze az embernek akkor Da Lello pizzéria a Délitõl a MOM felé félúton nyamm.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak