Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Emberi idõjárás esetén 16ó10 körül LUKOIL-nál vagyok.(Zsóci gyere cipõt betörni!)

Ez nagyon jó hír!
Lehet annyit kérni, hogy Szécsényig utazhassunk a profi hátán?! ;-)
Viszem a kitûzõt.

TripleB is csapódhatna, hiszen az "õ vidékén" megyünk át.

A tegnapi tekeréshez még annyit, hogy Galyatetõn az esõ alatt bevihettük a bicajokat az ÉTTEREMBE! Ezt kifejezetten a tulaj ajánlotta fel.
Vannak bringabarát helyek.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Én nem vagyok elfogult egyik fél javára sem, csak puszta tényeket közöltem, amik sajna magukért beszélnek én örülnék ha nem így volna a legjobban!Feltöltött kép Sajna még egy negatívum az SLR-nél szelepfuratnál apró hajszálrepedés jelent meg sugár irányba ezért elengedi a levegõt, egyelõre megoldva a varázslatos szigetelõ szalaggal (szakmai ártalomFeltöltött kép) két réteg tekerés. Ezt a csorbát már csak a forgalmazó tudja kiköszörülni, remélem a legjobbakat.Feltöltött kép

Ez a méreg, nem a cián...
Szakmai ártalom :lol1: színben passzol legalább?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Igen. Mert a Mavic Maxtallal dolgozik, ami olyan szinten rideg, mint az az acél, amibõl a Titanicot csinálták. Tudjátok, reccs... Most hogy mondod, egy SL felni nekem is kettétört egy szlovák mezõnyversenyen egy ilyen tömegbukásos eset alkalmával.
Még mindig 1000X jobb, mint egy karbon Obermayer:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Ad Lac már be is jelenkezett. ;-)

Emberi idõjárás esetén 16ó10 körül LUKOIL-nál vagyok.(Zsóci gyere cipõt betörni!)

A Pista gyarek meg nem gyenge!:piwko2:

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Gabes: a "kispubi" körben a trükk az OB-pálya része, a három emelkedõ, nem is a galyai mászás. Ha mind a hármat megnyomjátok, az combos tud lenni

Pityu: emlékszem én rá, mikor ettõl is felcseréltebb volt a napszakod... anno volt egy ominózus szilveszter is... igaze?:D

XTR vs Mavic: alapból nagyon elfogult vagyok a franciák javára, (bár rühellem õket mint a szart) mert a Shimano agyak régen olyan nehezek voltak, mint a mostani kerékszettem... Az elmúlt hat évben volt egy szett Ksyrium Elite, kettõ SL, egy ES, egy Crossmax XL a montiba. Emellett csak egy Shimano... Qqqq:krol:

Én nem vagyok elfogult egyik fél javára sem, csak puszta tényeket közöltem, amik sajna magukért beszélnek én örülnék ha nem így volna a legjobban!Feltöltött kép Sajna még egy negatívum az SLR-nél szelepfuratnál apró hajszálrepedés jelent meg sugár irányba ezért elengedi a levegõt, egyelõre megoldva a varázslatos szigetelõ szalaggal (szakmai ártalomFeltöltött kép) két réteg tekerés. Ezt a csorbát már csak a forgalmazó tudja kiköszörülni, remélem a legjobbakat.Feltöltött kép

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Gabes: a "kispubi" körben a trükk az OB-pálya része, a három emelkedõ, nem is a galyai mászás. Ha mind a hármat megnyomjátok, az combos tud lenni

Megnyomásról szó sem volt. Én nem sokszor megyek 200 km-et, így a 20-as átlag ilyenkor bõven jó. Ettõl még a hegyeket szeretem a legjobban. :-)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Pityu: emlékszem én rá, mikor ettõl is felcseréltebb volt a napszakod... anno volt egy ominózus szilveszter is... igaze?:D

XTR vs Mavic: alapból nagyon elfogult vagyok a franciák javára, (bár rühellem õket mint a szart) mert a Shimano agyak régen olyan nehezek voltak, mint a mostani kerékszettem... Az elmúlt hat évben volt egy szett Ksyrium Elite, kettõ SL, egy ES, egy Crossmax XL a montiba. Emellett csak egy Shimano... Qqqq:krol:

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Gabóca1 !
Az XTR elsõségét minden szinten én is megerõsítem .
Egy jó barátom segítségével 2 éve hozzájutottam egy gyári XTR kerékhez attól kezdve a bringa full XTR . Most is ez a kerék volt az új MERIDÁ-ba igy most õ is full XTR volt és ez az idõjárás nem okozott gondot az XTR nek .Természetesen nem ez volt az elsõ ilyen megpróbáltatása az elmult 2 év alatt!!

Hajjj kérem ha valakinek ilyen barátai vannak! Feltöltött kép De nehezen is engedtem ki a kezeimbõl, tudod mondtam ha nem rólad lenne szó letagadnám, hogy meg van és megtartanám. Akkor istenítsük még egy kicsit az XTR-t, ma voltam bent a boltban és beszélgettem Jocival, még õ sem tartotta karban az agyakat, mostanában készül rá, kíváncsi leszek az állapotukra. Vasárnapi tekerés okés Szita Tomi már igent mondott, menjün Bárna Felé, léci-léci-léciii!Feltöltött kép

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Zsóci !

A hálád ne üldözzön mert nincs kedvem elõle menekülni , a 3K túrát pedig felajánlom a hajléktalanoknak

Az órát ha gyorsan akarod javítatni akkor direktbe oda vidd ahol javítják! Bárkinek adod oda mindenki ugyanoda viszi mivel csak egy ember javítja . Már fizikából megtanulhattad hogy a legrövidebb ut az egyenes ,de általában ez a leggyorsabb is .
Hogy hová azt kérdezd telefonon és megmondom vagy esetleg, ha éppen megy kocsink el tudom viteteni .

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Gabóca1 !
Az XTR elsõségét minden szinten én is megerõsítem .
Egy jó barátom segítségével 2 éve hozzájutottam egy gyári XTR kerékhez attól kezdve a bringa full XTR . Most is ez a kerék volt az új MERIDÁ-ba igy most õ is full XTR volt és ez az idõjárás nem okozott gondot az XTR nek .Természetesen nem ez volt az elsõ ilyen megpróbáltatása az elmult 2 év alatt!!

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Zsocikam! A kereked mar kedden kesz volt, ugyhogy keszitheted magad a tekeresre.

Mar egyre kevesebbszer, de neha felcserelem a napszakokat. De hat mit varjon az ember, ha a forumon latja Zsoci muveit neha-neha. Ez mar csak igy megy:-)

7vegere tervezhetnenk vmi dzsemborit a matraban, terepen v orszaguton.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Zsóci ! Csöröögj holnap és a CS200 megoldhatónak látszik.
Grandmaster ! nem cserélted fel véletlenül a napszakokat ? A rendesebbje ilyenkor alszik !

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Tisztelettel kérdezem a kedves fórumozókat nem tudna-e nekem valaki egy CS100 vagy 200-as órát szombatra kölcsönözni?
Hálám örökké üldözné! Még egy ingyen 3K-s városnézõ túrára is elvinném!

Ha elõbb olvasom T mester tanácsát biztos nem adom le Zergénél az órát javításra. Már mindegy!

Ha lesz kerekem holnap én is benevezek a délutáni tekerésre!
Emtébé Saltarján móóóre!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Nagyszerû klubtársaim vannak. Miután már közel 170 km-nél tartottunk ( a szuper erõs Bettyvel és Gáborral) Gyuri bá és Pisti elénk jöttek és közrefogtak bennünket. Kellett is, mert nagyon durva szél volt. Nekünk pedig ez már Egerbakta óta tartott. Eme természeti elem miatt változtattunk is az útvonalon (meg nem akarunk állandóan Szécsénynek menni). Pásztóról Tar, Szentkút, Mátraszele, határ. Persze hegyihajrákkal megspékelve.

Egyébként jó kis kör ez a "pubi". Vannak ám benne hegyek rendesen. A szint az persze 2000 m feletti lett. Ennyit én még nem is mentem itthon, országúton, egy nap alatt.

Az esõt azt Galyán éltük át, de akkor éppen ebédeltünk. Oyan hideg lett utána, hogy minden ruhát (négy réteg) magamra vettem a lefelére.

Holnap meló, aztán Bolt: 16.00

Mivel a szelei úton vannak "gondok" meg Bettyék szívesen nézelõdnek a környékünkön, ráadásul Hollõkõ ma kimaradt így a terv nem a Tarján-kupa három köre, hanem az alábbi:
St. - Szécsény - Rimóc - kerékpárút - Hollõkõ - Alsótold - Pásztó - Sámsonháza - St.
Ad Lac már be is jelenkezett. ;-)

(Azért még változhat az útvonal. Köztársaság van.)

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Látom Pitta este poppolt. Kell is az! Na de akkor ki centírozza ki a kerekem?
Emtébé Saltarján móóóre!

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
NA,
Egy kis Wutang Stylo

De fuzz valamit hozza...

grandmaster

grandmaster

törzsvendég