Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
"Egesz heten idegbe voltam, mit tudok letenni az asztalra."
RENA: Most en izgultam jobban!!!

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Mostanaban nem vagyok nagy formaban.
Egesz heten idegbe voltam, mit tudok letenni az asztalra.
Meg februarban mondtam Balnanak, ha esik, nem megyek.

Mikor lattam a mezonyt elrajtolni es a satrunk elott ment el 1500 ember, majd megszakadt a szivem.

Most mar nem banom, h nem indultam.
RESPECT gyerekek!!!
Ha kozeptavra neveztem volna, akkor sem indultam volna.

Max. a rovid lett volna.

De hat ez van. Majd a kovetkezon.
Az egeszbol nem tudom mit akartam kihozni, talan a sok sor miatt:-)
Banatomban...

Addig is hallgassatok zenet...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Igen, a nemnormális fajtából:D

Azért gondolom otthon már nem takarítottad ki a lakást és mostad le az ablakokat! Feltöltött kép

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Gondoltam ma meló után megyek kicsit tekerni, megolajozom a láncot aztán uzsgyi! Hát a hajtókart alig bírtam körbe tekerni, na jó akkor szerviz, a hajtókar oldali csapágy totál beállt, fél óra macera után sikerült megindítani, bár nagy jövõt már nem jósolok neki. Váltógörgõk csapágyai vizes zsírban álltak, de az igazi gáz a Cross-Max SLR féktárcsa oldali csapágya is vízben állt. XTR agy Mavic agy 1-0, az XTR kibírta a 2006-os Szilvást és a 2007-est is mindenféle karbantartás nélkül és ez igaz a köztük eltelt idõre is. Joci a boltban tudná megmondani milyen állapotban voltak mert én két évig használtam 0 karbantartással, mondjuk nem panaszkodott miután megvette!Feltöltött kép Az M 06-os fémes betétek tényleg jól bírják, nyoma nincs rajtuk a versenynek, bár száraz idõben, húzós lefeléken tud ordítani.Feltöltött kép

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Zsoci ! Azért a humorod nem fagyott ki belõled ! Ami a felkészülésedet illeti azért valami hiba csak becsúszott : nem uj fékpofával indultál vagy te is kipróbáltad mennyit bír a Mo7 Mo75 fékpofa .Javaslom térj át a metál fékpofára . kevesebb kell belõle.
Gratula mindenkinek aki végigcsinálta !
Brigi és Rena ! Ti egyáltalán nõbõl vagytok ??

Igen, a nemnormális fajtából:D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Van egy olyan Polar mondás, hogy víz alatt, ne nyomkodd a gombokat, mert fizetõs lesz a buli. Az enyém is kicsit meglassult, bár nekem a jég nyomkodta - amúgy sem lett volna sok idõm az órával jáccani - és ugyan nem volt víz alatt, de majdnem. Legközelebb azért nem kell szervízbe vinni, csak szedd szét, elem ki, másnap össze az egészet. Ha szerencséd van a következõ feszültség utáni pillanatban ezt írja: MEMORY error. Ilyenkor hosszú reset (start 3-4mp) és kúl:krol:

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Zsoci ! Azért a humorod nem fagyott ki belõled ! Ami a felkészülésedet illeti azért valami hiba csak becsúszott : nem uj fékpofával indultál vagy te is kipróbáltad mennyit bír a Mo7 Mo75 fékpofa .Javaslom térj át a metál fékpofára . kevesebb kell belõle.
Gratula mindenkinek aki végigcsinálta !
Brigi és Rena ! Ti egyáltalán nõbõl vagytok ??

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Nahh, akkor én is adom az ívet!
Hogy mi értelme volt indulni a vasárnapi versenyen, senki ne kérdezze mert én sem tudom! Amit elértem vele:
-kat. 26. absz. 49. hely 8 ó. 39 p. alatt
-egy lapát homok a kádba
-két legyalult fékbetét
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
-egy lánc a kukába
-polár óra a szervízbe
-két sajgó láb (még ma is)

Beszámoló fordított kronológiában:
Tegnap "reggel" 3:00-kor ébresztõ mert ugye a szponzort is ki kell szolgálni (Nógrád Volán Zrt.). Elöszõször azt hittem megviccelt az asszony és leragasztotta a szemem, hogy jobban aludjak, de nem, csak benõtt magától. Kis víz és szemcsepp helyre hozta nagyjából.
Este 10-re kerültem ágyba vasárnap este, így lehet következtetni mennyire lehettem friss.
A célt már nagyon vártam a versenyen (gondolom a többiek is) és izgultam ugyan áll-e még a célkapu mivel a 8 órás limitet kikéstem. Bemondó Ádámnak szerencséje volt, hogy csak a nevemet mondta, mert már a verseny közbe azon agyaltam mit fogok vele csinálni ha beszól! A csipleszedõ ember meg üldözött, hogy álljak meg, de mondtam neki csak akkor ha lelassulok mert nó brék. Még Bélapátfalva elõtt elfogyott minden fékerõ, olyan szinten, ha koppra behúztam a fékkart akkor is ellehetett forgatni a kerekeket egy újjal. Így a lefeléken maradt a futás. Az utolsó öt kilométert burleszkfilmekbe való módon tettem meg, aki látott azt hihette megbomlott az elmém.
Amúgy addig minden simán ment még élveztem is a versenyt. Jó volt, hogy Bálna és Kisfeleségem frissített, sokat jelent ha tudod, hogy közbe is számíthatsz segítségre ha esetleg valami történne...
Sokakat hallottam panaszkodni: fáztam a lefeléken!!! Hát gyerekek! Egy versenyre készülni kell! Mit gondoltok én miért növesztettem fáradtságos munkával magamra szalonna réteget (mondjuk a lábam nekem is néha elgémberedett).
De hogy miket lehet látni furcsaságokat ilyen rendezvényeken az valami elképesztõ! És mindig van valami új. A teljesség igénye nélkül:
-"mackó" alsó, felsõ (hagy szívja a vizet)
-esõ elleni lepel (Batman Forever)
-csuklónál és bokánál leszigszalagozott kezeslábas (abált szalonna efektus)
-kínai újatlan, pelyhes pufi dzseki (tényleg hideg volt)
-hoki sisak
-vasbetétes munkás félcipõ
-stb. stb. stb.
Petinek volt egy érdekes kérdése a buszba hazafelé, hogy most mondjam meg neki, de õszintén, behugyoztam-e a versenyen? Na nem a félelemtõl, hanem csak úgy. Hát erre én is gondoltam -tudjátok amikor a Damb és Damberbe megy a két eszetlen a kismotoron a hidegbe és az egyik beereszt (hûûû, de jó meleg!)- de inkább mégis mindig megálltam. Vagy háromszor kellett ami egy napsütéses versenyen egyszer se fordul elõ.
Így, ha már visszagondol az ember nem is volt olyan szörnyû, de ha nem látom az elején, hogy Norbi és Peti lázasan készülõdik a versenyre akkor én sem biztos, hogy indultam volna.
Mindenkinek gratula, aki indult, pláne a helyezetteknek és nem különben a hegyi ob.-soknak. Megnéztem a videót a Velo.hu-n, hát az se volt piskóta.
Apropó, videó! Pillázzátok a csávót a Parti háta mögött amikor nyilatkozik a Bringavideonak. Megér egy-két kattintást!

Na, pá!
Emtébé Saltarján móóóre!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Nagyon jó hangulatban telt a mai tekerés. Tetszett a bevezetõ szöveg, amit a Boltban kaptam: Gábor, ma merre mentek megázni? :-))))

Bár erõsen felhõs volt az idõ, végül elkerültek az esõcseppek.
A csapat rendkívül jó összeállítású volt: AdLac (húzóember), Pisti (hegyi sprinter), Somi (mindenes), Gyuri bá (tempózós), Gábor (könnyen felzárkózó), Betty (fegyelmezetten beállós), kohasz (igyekvõ).
Az átlagunk is szuper lett, mert 3 és fél órán belül lenyomtuk a nyolcvanas kört.

Holnap "Kis pubi kör". Rajt: 6.00
Ha valaki csak délután tudna jönni, az hívjon fel, hogy merre járunk. Már többen így döntöttek.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok!
Nekem a tegnapi napom ráment a bringa és a ruházat helyrehozatalára. De már oly immunis lettem az esõre, hogy mikor esett, akkor is slagoltam a bringát.
Mára viszont jelentkezett a megfázás tünete, remélem elmúlik hamarosan!
T

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Szeretnék én is gratulálni a Három hosszútávosnak! A középtávosoknak is különös tekintettel a hölgyekre! (na nem annak néztek ki amikor leértekFeltöltött kép) Nekünk röviden szerintem fáklyás menet volt hozzájuk képest, én élveztem, bejön a sarazás. Csak a kezem fagyott el mire le értem, olyan érzés volt mintha hatvanas szögbõl lettek volna a fékkarok, a sár gumik itthon maradtak így maradtak a Racing Ralhpok, izgik voltak a lefelék. Ami viszont volt az felpattintható SKS elsõ sárvédõ és itt most lehet utálni,Feltöltött kép de egy menetközbeni szemcsitörlésre volt csak szükség, hálás dolog.
Taki Gabi http://picasaweb.goo...387886206968770

Reggel gondolkodtam, hogy felrakom elõre a sárvédõt. DE A MINDIG PONTOS IDÕJÁRÁSJELENTÉS SZERINT ÉSZAKON CSAK FUTÓ ZÁPOR-ZIVATAR VOLT VÁRHATÓ!!! :wtf:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Én meg örülök, hogy megmaradt a zsebemben a nevezési díj és az utiköltség :) Elköltöttem másra (Propero)
állóképesség amúgy is majdnem egyenlõ a nullával idén...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Verebélyi Zsolti - szerintem... :)

Igen Zsolti.Ha vissza kattintotok egy képet azon is õ van még függõleges állapotban, szerintem ott egyszerûen pont megfagyott és eldõlt.Bent találkoztunk, nem egyszerûen fázott. Hát igen a karcsúságnak is megvan a maga hátránya!Feltöltött kép Úgy tûnt a vékonyabb emberek jobban kifagytak, Szigeti Zoli utol érte Illés papát aki egy lefelé elõtt vacogott és azt mondta nem mer elindulni lefelé, mert semmit nem érez.Feltöltött kép

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Gondoltam Gyuri, hogy próbálkozol még délután. A tegnapi nap eléggé "alpokos" volt.

Nem ígérem a Certovica újabb (ilyen jellegû) megszervezését. Nem szeretném, ha csalódás érne embereket. Azt nehezen viselem. Tegnap is nagyon rossz érzés volt. Ha csak rólam van szó, az nem gond, de itt azért jelentõsen bejátszanak mások is. A Kohász második etap "elrakása" is megviselt.
Idénre elég sok kipipálandó szervezés és egyéb túra van még, azokra kell koncentrálnom. Aztán a családtól sem akarok ennyi idõt elvenni. Már elég sok teljes napos dolog van eltervezve.

Szóval térképpel, jó szóval el tudom látni a csapatot. Mást nem ígérek.

Ma Bolt:15.50

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

zsóci ez te vagy?http://picasaweb.goo...387956859331586

Neeem! Ez nem én vagyok. Más stílusba szoktam esni!
Emtébé Saltarján móóóre!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Verebélyi Zsolti - szerintem... :)

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Na kérem Tisztelettel!
Átfutván a hétvégi versenyeken készült fényképeket, illetve videót azt hiszem jogosan mondhatom - az elõzõekben már sokaktól hallott dicsérõ szavakat kiegészítve - , hogy az idõjárási körülményeket figyelembe véve: MINDEN RÉSZTVEVÕ VERSENYZÕNEK GRATULÁLOK!!
És mint már oly sokszor Bálnától hallhattuk, hogy hogyan kellene: ezen versenyek után kellõ tájékoztatást kaphattunk az eredményekrõl, még a hosszú hétvégére való tekintettel is.
Sajnos én nem tudtam résztvenni a mostani kerékpáros eseményeken, sõt az idõ - és más elfoglaltság - miatt még edzeni sem tudtam. Azonban: szombaton másik kedves sportágamban (labdarúgás) sikerült egy egynapos tornán 1. helyezést elérnem az alkalmi csapatommal. Utána még gondolkoztam, hogy visszamegyek a hegyi OB-re, de aztán talán nem jártam túl rosszul, hogy mégsem. Megmenekültem egy nem túl kellemes idõjárás bemutatótól.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Ja, még annyit, hogy csatlakoznék Csontihoz, a Csertovica túrát majd valamikor jó lenne megcsinálni.

Pontosan, mindegy mikor csak menjünk ki , tetszenek a puklik amik vannak elötte , utánna bár még nem láttam rajzot csak amit irtál magasságokat.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Szeretnék én is gratulálni a Három hosszútávosnak! A középtávosoknak is különös tekintettel a hölgyekre! (na nem annak néztek ki amikor leértekFeltöltött kép) Nekünk röviden szerintem fáklyás menet volt hozzájuk képest, én élveztem, bejön a sarazás. Csak a kezem fagyott el mire le értem, olyan érzés volt mintha hatvanas szögbõl lettek volna a fékkarok, a sár gumik itthon maradtak így maradtak a Racing Ralhpok, izgik voltak a lefelék. Ami viszont volt az felpattintható SKS elsõ sárvédõ és itt most lehet utálni,Feltöltött kép de egy menetközbeni szemcsitörlésre volt csak szükség, hálás dolog.
Taki Gabi http://picasaweb.goo...387886206968770