akkor és ott
Bazze, hazajövet gondolkodtam (tudom, ez furán hangzik, de néha szoktam:) ) kemény lesz az ob-pálya. A szánkópálya ill. a tatárból visszafelé meg fogja rostálni a mezõnyt! Huuuu, de várom már!
akkor és ott
Csókolom! Akkor mikor megyünk hónap? Nekem pl. reggel 10 óra a Salgó hotelnél tökéletesen megfelel, de utána mehetnénk még pár kilcsit!
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Két foncsor-szemû a rajtnál.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Rencsi már csak a "fijukkal" rajtolhat mert... hát csak!
Vasárnap délelõtt valamikor (Bakos úron múlik mikor
) OB-pálya bejárás, nagy múltú versenyzõnket felkértem, próbálja belõni a várható körátlagot... Hogy pontosan mikor, még késõbb megírjuk. Holnap hajrá a maratonosoknak!
Vasárnap délelõtt valamikor (Bakos úron múlik mikor
) OB-pálya bejárás,
Speci vs Olmo??? Hááát, volt egy Klitchko meccs néhány éve egy amerikai puhatek ellen, amikor az elsõ menet végén kiverte a szájából a fogvédõt... KO Kb itt is ilyen a helyzet:(Bocs,de nem .
Hely nincs Ludányban, a szomszédom ott dolgozik és szerinte mindig "túlkínálat" van
Esetleg ha erõsen lebarnulnék...
:D
Bár így is Barna vagyok
Egyébként melyik "ízlik" jobban,Té? A Speci vagy az Olmo?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Szerintem ez sem csúnya, csak feleannyiba kerül:
Hát ha ez nem... van még néhány kiadó ágy Ludányba... :krol:
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
Én nem álmodom róla, pedig nincs, de nem is lessz!A Speci kultuszbicaj, ami a maga módján kettéválasztja a világot. Van aki álmodik róla, és van akinek van...
Jó beszé, öncsé neki!:polej:Én csodálkoztam rajta, hogy nem a dual contoroll felé ment el a dolog! Nekem nagyon bejött, de nem az egyszerre fékezés, és váltás miatt. Kifinomult, precíz, és csak pofozgatni kell, nekem olyan feeling, mint az autókban a kormány-váltó! Az egyszerre fékezést-váltást egyébként a régi rendszerrel is simán meg lehetett oldani:) A 2005-2006-os XTR szettnél viszont nem tudtak gyönyörûbbet gyártani, az valami csoda, és még most is gyönyörködöm, pl. a dual-controll karokban is:)
Mi az a Dualcontrol? Akárhogy is nézem az új felsõ és középkategóriás bicajokat sehol nem találok rajtuk DC-t. A gyártók és a bicajosok nagy többsége ha némán is, de ítéletet mondott!
És már megbocsás János, de elég sokat bicajozunk együtt és bizony nem ártana az a kijelzõ néha ahogy látom és hallom a kistányér-kistányér kombinációt!
És ha jól láttam Neked is fent van az új bicon a segéd kar a váltón, kvázi triggerként mûködik!
És hát a triggert nem kellett megszokni nekem legalább is, egybõl kézre állt, pont annyira amenyire a DC nem.
Ízlések és pofonok...
Mi az a Dualcontrol? Akárhogy is nézem az új felsõ és középkategóriás bicajokat sehol nem találok rajtuk DC-t. A gyártók és a bicajosok nagy többsége ha némán is, de ítéletet mondott!T Hoozzzáértõk !!
A váltókar meg a fékkar az mi ?? De sok bajotok van vele, hogy melyik fölfelé meg melyik lefelé, meg látom vagy nem meg letudom e olvasni vagy sem ! meg lefeléken hogy lehet egyszerre fékezni meg váltani milyen újtechnikákat kell megtanulni !!
Ha nem tudnátok az "oroszok" kitalálták a duálkontrolt!! Tudod miaz ??? ezzzel nincsenek azok a problémák amikkel ti it foglalkoztok nincs hely probléma nincs gond hogy hogy kell egyszerre két kart kezelni . Csak egyszer kell megszokni és többet mást nem veszel a kezedbe.
Csak addig kell leszedni,míg arrébb teszem a tartófülön.Hát nekem hiányozna a fokozat kijelzõ. Ha a váltókaron állítasz felfelé akkor hüvelyk újjal is tudsz a triggeren lefelé váltani, hasznos lefelékben, ha fékezni és váltani is kell egyszerre.
Nekem semmi bajom semmivel, gaboca emlegette fel, hogy szerinte sz@rul áll a fékkarom.T Hoozzzáértõk !!
A váltókar meg a fékkar az mi ?? De sok bajotok van vele, hogy melyik fölfelé meg melyik lefelé, meg látom vagy nem meg letudom e olvasni vagy sem ! meg lefeléken hogy lehet egyszerre fékezni meg váltani milyen újtechnikákat kell megtanulni !!
Ha nem tudnátok az "oroszok" kitalálták a duálkontrolt!! Tudod miaz ??? ezzzel nincsenek azok a problémák amikkel ti it foglalkoztok nincs hely probléma nincs gond hogy hogy kell egyszerre két kart kezelni . Csak egyszer kell megszokni és többet mást nem veszel a kezedbe.
-=B.B.B.=-