Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
Írta 2009. június 17. - 10:38

Valakinek koppan a sisak 100 Ft, aki káromkodik 200 Ft, elszáll a sisakod 300 Ft!:mexico:
Írta 2009. június 17. - 07:23

Találkozó a Hotel Salgónál.
Indulás: 14.30-kor.
Útvonal (aki még nem tudná): Hotel Salgó - Kõpark - Medvespuszta - Rónabánya - Rónafalu - Hotel Medves - Brenzalja - Ponyi-puszta - Camping - Kõbánya - Somoskõújfalu - Hotel Salgó
A bejárás elsõdleges célja az adatok pontosítása, terepviszonyok értékelése. Másodlagos célja pedig azon rendezõk teljesítési lehetõségének elõsegítése, akik július 18-án a programok rendezésében segítkeznek.
Természetesen lehetõség van más idõpontban való teljesítésnek is, de az - várhatóan - bizalmi alapon mûködik majd.
1000/7 résztvevõi!
Ma beadom az okleveleiteket a Velosportba, ott keressétek.
Hátszelet és szép napot!
Írta 2009. június 16. - 21:52

Írta 2009. június 16. - 19:28

Július 12-én gyalogos bejárásban benne vagyok, 19-én szerepet tudok vállalni...
Felírtalak
...meg 18-án is, de akkor talán indulok a hobby-ban vagy a túrán.
Mindkettõn el tudsz indulni, a hobbi master 1 kör, a túrán pedig 14:00-ig lehet nekivágni - pont ezért, hogy aki akar, mindkettõn részt tudjon venni.
Írta 2009. június 16. - 17:49

Más: Salzkammergut nevezést jövõre átviszem, akkor csak megyünk majd többen, úgyhogy nem eladó a nevezés..

Írta 2009. június 16. - 17:47

Írta 2009. június 16. - 17:45

Írta 2009. június 16. - 09:28

Írta 2009. június 16. - 09:14

Írta 2009. június 16. - 09:06

Írta 2009. június 15. - 21:37

Továbbítottam az érintetnek az örömhírt! Már a gyerek is sört iszik, na nem hiába apja lánya!má a kúcs, he

Írta 2009. június 15. - 21:13

Írta 2009. június 15. - 21:11

Írta 2009. június 15. - 07:33

A honda kulcsért az eresztvényi letöréstõl ahol a gélt megtaláltam visszamentem egészen föl a várig majd onnét lefelé a tisztásig de a kulcsot nem találtam. Lehet hogy nem is a pályán veszett el hisz amikor körbe mentünk utána még egy hosszú lefelét mentünk a stécé pályáig ott is kieshetett hisz a bicó boltnál derült ki hogy nincs meg !!
Ha kedden kimegyek akkor visszafelé vagy kifelé arra megyek hátha megtalálom.
A teló teszt kihagyása jó lépés . Szeretnénk jó versenyt és egy jó pályát ,de egyszerre nem lehet mindent megmutatni
Írta 2009. június 14. - 22:03

Írta 2009. június 14. - 19:55

Ma én is végig mentem csak úgy túrázós tempóban, miután már megvolt a Karancs, és csatlakozom az elõttem szólóhoz, betjáros kis pálya! Szerintem a telótesztes részért nem kár, gáz lett volna a sok nyomvájú miatt, az elit kategóriától nem irigylem azt a hat kört!Bazze, hazajövet gondolkodtam (tudom, ez furán hangzik, de néha szoktam:) ) kemény lesz az ob-pálya. A szánkópálya ill. a tatárból visszafelé meg fogja rostálni a mezõnyt! Huuuu, de várom már!

Írta 2009. június 14. - 19:47

Írta 2009. június 14. - 19:38

Bazze, hazajövet gondolkodtam (tudom, ez furán hangzik, de néha szoktam:) ) kemény lesz az ob-pálya. A szánkópálya ill. a tatárból visszafelé meg fogja rostálni a mezõnyt! Huuuu, de várom már!
Hát igen! Engem most pl. a crosskovácsi rostált meg annyira, hogy még írni se esik jó róla.
Igazából egy jó verseny volt, de nekem most valahogy mégsem tetszett annyira.
A hosszú táv három részbõl állt (6+49+24 km) és a harmadik már nagyon nem esett jól. Peti tiltakozott, hogy milyen maraton verseny az amin körök vannak -elõszö nem értettem miért- de amikor már másodszor mentük bizonyos helyeken, tényleg elég uncsi volt. A pálya nagyon tempós a lefelék élvezetesek és sár is csak minimális akadt. A frissítõ pontokon elég szegényes volt a kínálat (igaz én egyet sem vettem igénybe) de pl. a banán nem ketté volt vágva, hanem felszeletelve, ilyet még máshol nem láttam. Ami csak "folyadékos" frissítõ volt ott viszont degeszre ihattad magad - vízzel!!!
A feleségem mondta, hogy a park területén lévõ frissítõnél RedBull és más "jófélék" is voltak de azt csak a "profik" tudták és le is legelték lelkiismeretesen.
Na nem azért taglalom ezt ennyire mert szükségem van rá (mint már írtam én semmit nem vettem igénybe, mert mindig az a biztos ami nálam van), de el lehet gondolkodni azon mit kap az ember a nevezési díjjáért cserébe. Én csak 4500-öt fizettem, de Petiék a helyszinen neveztek és a 11 rongyért kaptak két kulacsot! Szegény feleségem komplett hülyének nézték, ahogy rohangál a rajtszámokkal a sátrak között, mert õ ahoz van szokva, hogy legalább egy tál valami jár, még ha nem is finom. Tudom, sok a költség meg minden, de valahogy kitalálhatnák úgy, hogy azok is kapjanak valamit akik nem profik. Én általában a mezõny végén kullogok és mire már beérek javában szokott zajlani az eredmény hirdetés (tudom ez az én fogyatékosságom) de mit érezhet az aki még utánam jön be és közép esetleg rövid!!! távos. Na ezen is el lehet elmélkedni.
Meg azon, mennyit ér a sportolás. A szilvás után kb. egy huszast igényelt a károk helyre állítása és úgy néz ki a polárom is kuka meg egy új hajtómû is jó lenne (ugyan erre van-e állami támogatás esetleg "cigánkõcsön"?)
/Apropó cigányok - tudom, nem ide tartozik, meg lehet elolvasni sem tudja - de üzenem annak a kedves fiatalembernek aki pénteken telecsandrázta kannásborral a buszomat és este 11-kor még takaríthattam utána, hogy a saját érdekében, jobb ha gyalog közlekedik!!!/
Ja és az eredmények:
Peti absz. 58 kat. 20 +0:55:00 perc az elsõtõl
én 61 és 23 +1:06:22
Rena absz. 7. +0:30:57. Neki sajnos nem volt master1 kategória, ami kicsit érthetetlen mert ez ugye egy MK futam volt. És olyanokat is megevett mint Valcsó Anikó, Simon Emese és Deli Anett!!! És olyan gyors, hogy már képet sem lehetett róla csinálni a verseny közben:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Írta 2009. június 14. - 19:27

Írta 2009. június 14. - 18:10

Bazze, hazajövet gondolkodtam (tudom, ez furán hangzik, de néha szoktam:) ) kemény lesz az ob-pálya. A szánkópálya ill. a tatárból visszafelé meg fogja rostálni a mezõnyt! Huuuu, de várom már!
Dobpergés...

Ezennel bejelentem, hogy a VÉGLEGES (-nek tûnõ

Ma délelõtt összegyûltünk a Salgó Hotel alatt, én sajnos technikai probléma miatt autóval mentem ki. A srácok elmentek egy kört lazán, aztán Gergõ mért egyet. Az idõ 26:04 lett, két megállással, így 25:30-ra kerekítettük, Gergõ szerint igen combos tempóban. Ha ehhez hozzáadjuk, hogy a talaj jelen pillanatban haladás szempontjából tökéletes volt, valamint, hogy az irtás után szintén gyorsul egy kicsit, akkor is ennél az idõnél 3 perccel gyorsabb ÁTLAG (!!!) körök kellettek volna az adott kategóriák gyõzteseinek, hogy az elõírt idõtartamokon belül tudjuk maradni, azoknak is a legfelsõbb értékeivel számolva. Így úgy döntöttünk, elõzetes megbeszéléseink alapján, hogy a Telóteszt felõli teljes hurok kimarad, ez kereken 4:00 percet jelent, hozzá pedig a Szánkópálya mászása elé belekerül a domb aljában a rövid emelkedõ és a vele párhuzamos lejtõ, ezzel beleteszünk szûk egy percet, valamint meghúzza a mezõnyt is a felkanyarodás elõtt a rövid emelkedõ. Ezzel így a szintbéli veszteséget csökkentjük úgy, hogy mindösszesen 100 méter pályaszakaszt teszünk bele. Szóval úgy néz ki pontot tettünk a végére, Janibától kellene a GPS, vagy megkérlek, hogy menj eszerint egy kört valamelyik nap a VÉGLEGES pályán!