Eztmeg Zsócinak: http://forum.bikemag...&postcount=2638
Remélem nem látta még!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2009. June 20. - 21:25

Posted 2009. June 20. - 21:03

Egy szó mint szász, szerintem nagyon jó verseny volt! Akinek nem tetszik jövõre ne jöjjön. Ennél jobb nem nagyon van az évben. Valaki meg mindíg mindenhol lesz akinek baja van.
Hazafelé:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Hazafelé:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2009. June 20. - 20:13

Hát igen, a nezõny kicsit .... mentek is!
Sztella Artoá!!!! Sztem: belga nem? Hogyafrantszbanem..
Sztella Artoá!!!! Sztem: belga nem? Hogyafrantszbanem..
Emtébé Saltarján móóóre!
Posted 2009. June 20. - 20:07

Zsóci, kicsit lekéstem. Kisterenyérõl indultam kb. 3/4 tízkor, hogy majd a cél elõtti emelkedõn drukkolok. De kicsit hamar jött a mezõny, így korábban utolértetek. Így volt meg nekem a saját "Aranycsengõm"
Hívnak a hegyek!

Posted 2009. June 20. - 19:51

Posted 2009. June 20. - 19:50

Hát... igen... olyan szinten voltam túledzett már, meg még leszek is egy darabig szerintem, hogy egy métert nem esett jól menni. Kicsit túl is melegítettem magam, Gyarmatig 35ös átlagot mentem, ami reggelrõl azért elég felesleges.
A fradisok felváltva csavarták a sor elejét, mentem mindegyikkel - úgy ahogy, bár a Zsóci féle szökési kísérletre szerencsére nem tört ki komolyan a háború
A végén sakk matt, az elsõ boj végén kullogtam csak fel a célhoz... volt már rosszabb, de nem sokkal... és egy darabig jobb sem lesz
A fradisok felváltva csavarták a sor elejét, mentem mindegyikkel - úgy ahogy, bár a Zsóci féle szökési kísérletre szerencsére nem tört ki komolyan a háború

A végén sakk matt, az elsõ boj végén kullogtam csak fel a célhoz... volt már rosszabb, de nem sokkal... és egy darabig jobb sem lesz
Posted 2009. June 20. - 19:28

Ma gensztereltünk a zaranytsengettyûn!!! Hát gyarekek!!! Mé sose vótam ijen jó tekerésön!
Én + kisfeleségem és N.P. + N.P.-né, Józsa és Bartkó vót a fajin.
Az úgy volt, hogy megindultunk (kb tíz elõtt pár perccel) és elkezdõdött a MENET. Szó szerint!!! Ja arról nem is irkáltam, hogy sima volt minden (pl. leutazás, nevezés, rajoltatás!)
Én úgy tudtam lassú rajt lesz, de ez akkor dõlt dugába amikor Szügy után váltani akartam és a váltó csak makkant!!! Már kónuszon vótam! Ó heeeee!!!! Mi lessz itten? De aztán "csak" mentünk!
A bojban Fradisok meg T-works meg mindenki! (Ó he ollan frofik is vótak, hoty tsak a szememet kapkottam pl: Kohari Maros, Adame Latszi, Szeghalmi Bálint, Garamszegi X , Nagy P.) és tsak a vádlim nyúlott. Asztán belószoltam és mindenki scak a seggemet hesszelte kb. 20 mp.-ig!!! Vicces volt, hogy aztán mésse énnyertem!
Rena és valami "gyerek" után kapaszkodtam a dombokon (itten emlékezek meg Nagynérõ meg a "Gyarmati" kiscsákóró, úgymentek mindamektáltosodott hercehurca). Drukkolás nem nagyon volt, esetleg az útszéli kutják vótak lelkesek (Rokker Zsoltti monta eccer: -öregfater elérem még a fénnyócas buszt
- Hát fijam, ha a két kuvaszt kiengedem még a hetest is!!!! Ennyi! Aztán Told Gold (ez itten a reklám heji) és ereszdelahajamat!!!! Az uccsó emelkedõ elõtt vót egy fasz ótós aki bekavart ( nem haragszok rá, de ne kerüjjön a buszom alá...) /köcsög skodás/Aztán má stsak a pupillám nyúlott (Garábi emelkedõ) /ja Gyuribá kicsit késõbb indulhattál volna, legalább lett volna valami intspirátszijóóó!!!/És cccéééélllll!!!! Na ami ott vót... Szemvicsek, sörök, ájszteák, beszólások, mejjelenések...
A fíllinget stak egy gyarmati bizonyos Viki-viki-viktor zavarta meg!!! Na nem az Orbán hanem a Szász!!! Már most nem tudom visszafogni magam, de minden versenyen van valami problematikája!!! Ó barátom, nem mindenkit dugott az apja gyerek korába ( még ha megharagszol is rám!!!).
/Esztet sajnos elkell viselnyi, hi-hi-hi/
Ezer forcsi vót a nevezési díjj, de gyerekek ennyi szemvitsek meg sörök!!! Montam is a P.-nek, barátom ez a kánaán. Õ nem hitte, de én értékeltem, hogy a nevezési díjjunkért kaptunk is valamit!!!
A végén az is kiderült, hogy a "Szécsényi úti" forrás Imre Gyuszi szerint -aki kegyetlenül tekert- Volános eredeztetésû!!! Na ehhez mit szósz Gabes???
Utána má scaka a AdameLatszika álltal ponzorát sörököt kellett innyom... íííííílálála héé!!!
Én + kisfeleségem és N.P. + N.P.-né, Józsa és Bartkó vót a fajin.
Az úgy volt, hogy megindultunk (kb tíz elõtt pár perccel) és elkezdõdött a MENET. Szó szerint!!! Ja arról nem is irkáltam, hogy sima volt minden (pl. leutazás, nevezés, rajoltatás!)
Én úgy tudtam lassú rajt lesz, de ez akkor dõlt dugába amikor Szügy után váltani akartam és a váltó csak makkant!!! Már kónuszon vótam! Ó heeeee!!!! Mi lessz itten? De aztán "csak" mentünk!
A bojban Fradisok meg T-works meg mindenki! (Ó he ollan frofik is vótak, hoty tsak a szememet kapkottam pl: Kohari Maros, Adame Latszi, Szeghalmi Bálint, Garamszegi X , Nagy P.) és tsak a vádlim nyúlott. Asztán belószoltam és mindenki scak a seggemet hesszelte kb. 20 mp.-ig!!! Vicces volt, hogy aztán mésse énnyertem!
Rena és valami "gyerek" után kapaszkodtam a dombokon (itten emlékezek meg Nagynérõ meg a "Gyarmati" kiscsákóró, úgymentek mindamektáltosodott hercehurca). Drukkolás nem nagyon volt, esetleg az útszéli kutják vótak lelkesek (Rokker Zsoltti monta eccer: -öregfater elérem még a fénnyócas buszt
- Hát fijam, ha a két kuvaszt kiengedem még a hetest is!!!! Ennyi! Aztán Told Gold (ez itten a reklám heji) és ereszdelahajamat!!!! Az uccsó emelkedõ elõtt vót egy fasz ótós aki bekavart ( nem haragszok rá, de ne kerüjjön a buszom alá...) /köcsög skodás/Aztán má stsak a pupillám nyúlott (Garábi emelkedõ) /ja Gyuribá kicsit késõbb indulhattál volna, legalább lett volna valami intspirátszijóóó!!!/És cccéééélllll!!!! Na ami ott vót... Szemvicsek, sörök, ájszteák, beszólások, mejjelenések...
A fíllinget stak egy gyarmati bizonyos Viki-viki-viktor zavarta meg!!! Na nem az Orbán hanem a Szász!!! Már most nem tudom visszafogni magam, de minden versenyen van valami problematikája!!! Ó barátom, nem mindenkit dugott az apja gyerek korába ( még ha megharagszol is rám!!!).
/Esztet sajnos elkell viselnyi, hi-hi-hi/
Ezer forcsi vót a nevezési díjj, de gyerekek ennyi szemvitsek meg sörök!!! Montam is a P.-nek, barátom ez a kánaán. Õ nem hitte, de én értékeltem, hogy a nevezési díjjunkért kaptunk is valamit!!!
A végén az is kiderült, hogy a "Szécsényi úti" forrás Imre Gyuszi szerint -aki kegyetlenül tekert- Volános eredeztetésû!!! Na ehhez mit szósz Gabes???
Utána má scaka a AdameLatszika álltal ponzorát sörököt kellett innyom... íííííílálála héé!!!
Emtébé Saltarján móóóre!
Posted 2009. June 20. - 09:38

Gyarekek? Holnap menünk-e valahova? Reménykedjünk, hogy nem fog esni!
Mehetnénk a Mátrában egy hosszabb karikát! Beiktatván egy sörözést, palacsintázást Galyatetõn, meg Mátraházán, meg Kékesen!
Naaaa??? Mondjuk 10 óra Bátony-Penny?
Mehetnénk a Mátrában egy hosszabb karikát! Beiktatván egy sörözést, palacsintázást Galyatetõn, meg Mátraházán, meg Kékesen!
Naaaa??? Mondjuk 10 óra Bátony-Penny?
Posted 2009. June 20. - 08:15

Posted 2009. June 19. - 21:08

Holnap, ha minden igaz, ott leszek Garábon a befutónál, majd biztatom fiainkat.
Hívnak a hegyek!

Posted 2009. June 19. - 21:06

Medvesen lehet bele tenni kitérõket, pl. jó az út a Domonkos tetõ felé (na nem csak a név miatt). Vagy át lehetne vezetni a Pécskõn Inászó felõl.
Hívnak a hegyek!

Posted 2009. June 19. - 20:08

Megvolt a bejárás. Átlag 29 fok jött ki. ;-)
Ám a pálya hossza az elõzetes becslések alapján rövidebb lett, mint gondoltam. Így módosítanom kell rajta. Megoldjuk!
Hátszelet!
Ám a pálya hossza az elõzetes becslések alapján rövidebb lett, mint gondoltam. Így módosítanom kell rajta. Megoldjuk!
Hátszelet!
Posted 2009. June 18. - 21:50

Posted 2009. June 18. - 21:47

De igen. És sajnos egy szomorú dolog is történt közben.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Kisvuk is death!!! Óóóó he...
A kis õzet megenné, a kisrókán átmegy, mibõ van ez az emberállat!

Posted 2009. June 18. - 18:20

Zsóci!
Csak nem "aranycsengõ" bejáráson voltál ma?
11.50 körül láttalak Balassagyarmaton. Hivatali kocsival voltam, de csak a végén jöttem rá, hogy téged látlak. Bocs, hogy nem üdvözöltelek.
De igen. És sajnos egy szomorú dolog is történt közben.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Kisvuk is death!!! Óóóó he...
Emtébé Saltarján móóóre!
Posted 2009. June 18. - 14:50

Zsóci!
11.50 körül láttalak Balassagyarmaton. Hivatali kocsival voltam, de csak a végén jöttem rá, hogy téged látlak. Bocs, hogy nem üdvözöltelek.
Posted 2009. June 17. - 21:58

Egy másik fórumon találtam ezt a linket. Külön topikot nyitottak neki!
Ajánlom mindenkinek!
Te elég erõs vagy?
Ajánlom mindenkinek!
Te elég erõs vagy?
Posted 2009. June 17. - 21:02

Posted 2009. June 17. - 14:05

Gyuribá ! Ha élünk és lessz Salz. maraton akkor jövõre biztos megyünk !! Számítunk rád !
Posted 2009. June 17. - 13:02