Ott a pont Trek még nem volt, úgyis mindig kérdezik a Bótban, hogy mikor cserélek már vázat
Jövõ hétre milyen témában kellhet segítség? Mert úgy néz ki, hogy el tudok menni
Hét közben vagy hétvégén?
Ott a pont Trek még nem volt, úgyis mindig kérdezik a Bótban, hogy mikor cserélek már vázat
Jövõ hétre milyen témában kellhet segítség? Mert úgy néz ki, hogy el tudok menni
Ott a pont Trek még nem volt, úgyis mindig kérdezik a Bótban, hogy mikor cserélek már vázatIgazad van Barna! TREK (meg GIANT) az Isten és kész, tényleg fejezzük be! :D:D
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Majd szóljon vki ha abbamarad ez a szélmalomharc!
Inkább beszélgessenek az emberek itt a TdF-rõl, a hétvégi versenyekrõl, a családjaikról stb, jobban áll az nekünk
Azt hittem, hogy meg lehet ezeket úszni sértõdések nélkül, tévedtem.
... Szerintem az sokkal nagyobb gáz, hogy az Aranycsengõn a fõállásúaktól mindössze másfél percet kaptam f@s amatõrbringásként, mint utólag kiderült tüdõgyulladással, ráadásul kerékpárnak nem nevezhetõ valamivel.
Emberök!!
Hétvégén egy LIGHTOS (Pataki Jani szilvásváradi pályabejáráson simán állva hagyott ) OB pálya-bejárás? Valaki vigyen má körbe, hogy tudjam mi a szitu! Szóval mikor is és hol van tali?
Rendben, akkor tessék visszatenni az avatarodat!Most!TripleB! Vége!
TdF f@sza! Versenyen nem voltam most. Család jól van köszi. Nem sértõdtem meg, ha rám gondoltál.:mexico:
Valami fogászati szakkifejezés?Mi az a TdF?
-=B.B.B.=-
Majd szóljon vki ha abbamarad ez a szélmalomharc!
Inkább beszélgessenek az emberek itt a TdF-rõl, a hétvégi versenyekrõl, a családjaikról stb, jobban áll az nekünk
TripleB! Vége!Majd szóljon vki ha abbamarad ez a szélmalomharc!
-=B.B.B.=-
Komolyan, mint kívülálló olyan ez, mikor mindenki azt bizonygatja, hogy az a jó, ami neki van... hát rohadjak meg, nekem volt Specim elég sokáig, és nincs nap, vagy inkább ritmusváltás, vagy inkább hegy, vagy lejtõ, vagy sík, szeles szakasz - hogy ne sírjam vissza - szal beállok a sorba:krol:
Az olyan hagyománnyal és technológiával rendelkezõ cégek nélkül, akik költségcsökkentõ megoldásként vitték ki a gyártás a "taj-kurva kibaszott ferdeszemû kis geci rizsfaló faszlyuk ország-vanra", a Merida max úgy kapta volna meg a milliókon kifejlesztett technikát, ha fog egy CR1est, és szétfûrészeli.
Röviden annyi, hogy bérgyártás, de hosszan azért mégsem... Majd ha csinálnak egy váz-villa kombót 1000grammos súllyal, vagy ha adnak élettartam garanciát a karbonvázukra... Ott a Trek, 9.9es baba most ugyan a szekrényben figyel, de két dolgot tanúsít: 1 - Handbuilt in the USA, 2 - 13éves 9800as cseremodellje volt, de kicserélték (big TXH 2 velosport).
Szóval... "Komolyan, mint kívülálló olyan ez, mikor mindenki azt bizonygatja, hogy az a jó, ami neki van..." hát, egy Ladából magyaráztok egy Aston Martinra, hogy jóóó a lada... persze, jó hát. Csak a Martin más kategória.
De majd, a P meg a BakosPearthy meg talán Tomicsek is megírja, akik ültek már életükben jó pár bicajon, hogy Speci-e, vagy Merida tán, vagy Herbie 103as versenybenzinnel... jah, az a Nándi:D
Spongyát rá! Minden jó ha a vége jó, majd megeszünk rá egy csokit... És értékelem, hogy hurcoltátok, fel és le.Én nem bunkóztam senkit, csak saját magamat, mivel én voltam a hibás, nálam akadt le a dolog, bocs mégegyszer, de legalább el van intézve.
Kire gondolsz? Mert ha Gunn-Rita Dahlera, nem a legjobb példa, jelenleg 67-ik a világ ranglistán 270 pontal. A ranglista vezetõ Catherina Pendrelnek 1916 pontja van, õt sem lesz könnyû megvernie, nemhogy a világot!
Mondtam én, hogy valaki is bunkó? Megkérdeztem Janit mikor kiderült a probléma, nem itt lett véve a kerék felviszitek a nagykerbe vagy vigyem én, azt mondta viszitek, így is volt. Fent nem volt fényképezõ így nem tudták lefotózni a repedést, mondták Bálnának fényképezzétek le és küldjétek fel a fotót mi kiküldjük a képet, és a Mavic-nál megmondják a tutit. Bálna elfelejtette lefotózni és mondani ezt nekem, a gyári szám problémáját elmondta. Ez ügyben már én személyesen beszéltem a nagykerrel õk mondták nekem a fotót is, meg is csináltam és mondtam Bálnának felküldöm a nagykernek a képeket, ne mondta õ, küldjem be nektek és ti majd tovább külditek, így hát hozzátok kerültek a képek. Három hétig vártam-várogattam, és felhívtam Janit mi a helyzet, õ nem tudta mert Gordi volt fent, de majd délután visszahív mert most nincs Gabi, nem hívott. Két nap múlva megint felhívtam, de akkor nem vette fel a telcsit, na itt pattant el a cérna, Felhívtam a nagykert hol tart a kerék illetve egészen pontosan a felni cseréje. Hol tartana kérdeztek vissza, ott ahol befejeztük a beszélgetést, azóta is várjuk a képeket... Káromkodtam egy szaftosan szegény Lajtár fülébe, majd elnézést kértem, nem õ a címzet. Este elküldtem a képeket a nagykernek, másnap felhívtak pontosítani a részleteket, elsõ vagy hátsó, centerlockos egyebek. Ez július másodikán volt és tegnap jött a telcsi megvan a felni...Igen, én csücsülök a fotóidon, itt vannak a mai napig, mint a Speci vázad fotói. Nem tudtam hová küldeni, kinek, a vázat talán Jani lebeszélte neked telefonon, de a mavic.ra nem kaptam cimet hová küldjem, meg gyakorlatilag semmi közöm hozzá, számla nincs nálam (nálunk), mivel nem itt vetted. Ha innen van, más a leányzó fekvése, akkor van róla papírom. De ez egy másik történet.
Sorry, én vagyok a bunkó akkor !
Szia!Szai Triple!
Ha holnap jó akkor kiszaladok (hova is?) és megnézem a beállításokat, hátha szakértek, a szakosított bicajodon!
-=B.B.B.=-
Igen, én csücsülök a fotóidon, itt vannak a mai napig, mint a Speci vázad fotói. Nem tudtam hová küldeni, kinek, a vázat talán Jani lebeszélte neked telefonon, de a mavic.ra nem kaptam cimet hová küldjem, meg gyakorlatilag semmi közöm hozzá, számla nincs nálam (nálunk), mivel nem itt vetted. Ha innen van, más a leányzó fekvése, akkor van róla papírom. De ez egy másik történet.És köszönöm a boltnak, hogy egy hónapig ültek a fotókon amik kellettek az ügyintézéshez... Magad uram ha...