Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Jó hír: hétvégére enyhül a forróság, még jobb hír, esõ nem valószínû.
Hívnak a hegyek! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Bálna!
Vasárnapra engem is vegyél számításba. Majd szólj, h mikor hova kell menni és mit kell csinálni!
Üdv,
Szabi

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Sziasztok!

Éppen és egészségesen hazaértünk (Ispán Pisti, Somi és én) az Alpokból. Nem volt könnyû menet, de sok-sok szép élményt szereztünk. Nagyon sokat tudnék mesélni a történtekrõl, de ez a hét most inkább másról fog szólni és ez így van rendjén. Majd talán késõbb szervezek egy vetítést - ha lesz rá igény.

Szombaton 9-tõl lehet indulni a teljesítménytúrán. Várok minden érdeklõdõt!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nagyok vagytok:) Ez a hasmenés dolog legyengített azért, de úgy voltam vele, próbálok menni 5 órát erõltetett tempóval bõ 1000szint felett, hogy mire számítsak magamtól a héten.
Ha mennétek Miskolcra, az profi lenne, mert valakinek haza kellene hoznia a cuccomat a kritériumról:krol:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

GPX éa TCX formátumban is meg van add meg az e-mail címed és elküldöm.

Már elküldtem neki reggel! (Thnx még egyszer a felvételezésért!)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Csonti!
Grat tõlem is Neked a tegnapi eredményért. Zolitól hallottam ma, hogy milyen jót mentél, szóval még 1x gratulálok.

Kösz Gin30!!!
Grat én is mindenkinek!

Szombaton nem jössz púpra a bükkben?
(8.7km) ott ahol az üveghuta is van.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Ma volt szerencsém menni Péter Nándor úr (alias Ollókezû Edward) tulajdonával az OB. pályan egy kört! Hát, volt meglepi az biztos. Egy fix, ha valaki össze akar valamit hasonlítani valamivel akkor az úgy a tuti ha elõször megy az egyikkel, aztán átül a másikra ( itt arra gondolok, hogy nem az a kipróbálás ha elviszel egy brinyiglit egy körre, hanem ha adott két vagy három keró és egymás után mindet kitudod próbálni). Janibát már meg sem merem kérni, hogy mehessek "a" géppel mer akkor bissssztos átkéne iratni a Skotkodámat oszt mehetnék a Tacskóba vásárolni bringával! Óóóóó hee...

Haddabba!!!
Bezzeg azzal nem dicsekedsz, hogy a BoscoZsóciFûkasza trió majdnem legyilkolt a pályán!:klnie:

Egyeztessünk és adok rá lehetõséget hogy kipróbáld !!

Janibá! Én élnék vele, már ha számomra is lenne lehetõség!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Csonti!
Grat tõlem is Neked a tegnapi eredményért. Zolitól hallottam ma, hogy milyen jót mentél, szóval még 1x gratulálok.

Ma Turul Kupa volt, sajnos nem nagy létszámban tudtunk megjelenni. Pista felmentést kért, T-t elkapta a gyors fosás, azé nem gyött, Ádám meg nem vót elérhetõ egész hétvégén - Pista legalábbis nem tudott vele telefonon értekezni. Szóval így a bóttól indultam jómagam a busszal (meg kedves feleségem, de õ nem versenyez). Ipari parkban vettük fel Bartkó Zolit + a haverját Gergõt. Illetve még Hajzser Máté külön érkezett a szüleivel. Na így vótunk SHKE-bõl hárman, meg még S.tarjánból természetesen a Karbonás különítmény.
A verseny nagyjából ugyanaz volt, mint a Kínok Kínja, így nem volt ismeretlen a pálya, ebbõl kifolyólag tudtuk, hogy nehéz lesz.
Rajt 10-kor, de volt egy kis zavar, mert a rövid távosoknak elvileg a mezõny végén kellett volna felsorakozni. Sajnos voltak, akik ezt nem hallották, ezért néhányan elrajtoltak velünk a 80 km-re, aztán meg lestek, hogy már régen túl haladtak a 15 km-es fordítón. Igaz, ez nem volt kijelölve, ember sem volt sehol, aki mondta volna, hogy Ti Barmok itten kellene fordúni. A legszomorúbb, hogy Máté is így járt, a rövid táv nem került értékelésre. Viszont minden elismerés az övé, mert megcsinálta a 80-at! Már úgyis mindegy volt alapon.
A versenyen elég jól éreztem magam - mondjuk a Kínok Kínjához képest - egy kis grupettóval mentem kb. 50 km-ig. Onnan hol egyedül, hol valakihez csatlakozva tekertem. A technika ördöge kb. 7 km-rel a vége elõtt kicsit megtréfált, eltört egy küllõ a hátsó kerékben. Ettõl aztán lett egy kisebb mértékû 16-os benne, oszt hiába akasztottam ki a hátsó féket, úgy is rendesen súrolta a fékpofát. Na mostan így érkeztem a 3 km-es emelkedõ aljához. Elég lett volna feltekerni rendes kerékkel is, hát még nem rendessel!
Felküzdöttem magam, még az volt a szerencse, hogy a hegy eleje volt meredekebb és a vége már kicsit lankásabb. Azt nem tudom hol végeztünk, mivel még az eredményt - ha van egyáltalán - nem néztem.
Karbonások eredményét szintén nem tudom.

Jelentem befejeztem!

Ja a végin vót még más jó dolog is: babgulyás, emblémás pólló, sütike, ex ionos italok, meg Turul madár

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Igen, jó volt látni a 150 klubtagot együtt!!!

Zsóci ! Annyira elvoltál foglalva hogy minden arány érzéked elferdül.
Ezt a 150 fõt számítógép nélkül is könnyû volt megszámolni.
Kösz mindenkinek aki a versenyt és az egész rendezvényt a magáénak is érzi és segít a lebonyolításban . Ez csak akkor lesz sikeres ha csapatmunkában csináljuk .

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Valakinek nincsen meg véletlenül a pálya valamilyen gps-Es formátumban?? :)

GPX éa TCX formátumban is meg van add meg az e-mail címed és elküldöm.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Ma volt szerencsém menni Péter Nándor úr (alias Ollókezû Edward) tulajdonával az OB. pályan egy kört! Hát, volt meglepi az biztos. Egy fix, ha valaki össze akar valamit hasonlítani valamivel akkor az úgy a tuti ha elõször megy az egyikkel, aztán átül a másikra ( itt arra gondolok, hogy nem az a kipróbálás ha elviszel egy brinyiglit egy körre, hanem ha adott két vagy három keró és egymás után mindet kitudod próbálni). Janibát már meg sem merem kérni, hogy mehessek "a" géppel mer akkor bissssztos átkéne iratni a Skotkodámat oszt mehetnék a Tacskóba vásárolni bringával! Óóóóó hee...

Zsóci Láttam hogy csurog a nyálad de nem jöttem rá higy miért. Ha szóltál volna ezt a problémádat megoldottam volna ! Egyeztessünk és adok rá lehetõséget hogy kipróbáld !!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Köszönöm mindenkinek, aki ki volt ma délután velünk a pályán, jó érzés, hogy ennyien szíveteken viselitek a rendezvényt és segítitek a sikerességét!

Jövõ7 szombaton versenyen leszek, de vasárnap ha kell még ember szivesen segitek, ha nem akkor kimegyek és pislogok h. mennyire haladnak:)

Kössz Zsóóóci

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Azt hiszem én is, hogy jó volt látni a mai érdeklõdést, de a lényeg a jövõ hétvégén lesz.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

:)

Mivel én ennél kevesebb "érdeklõdõre" számítottam, ezért jelenleg pozitívan látom a dolgot! De tény és való, hogy a teljes tagsághoz képest igen kevesen voltunk, még akkor is, ha levonom azokat, akik versenyen/külföldön/nyaralni vannak éppen.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Köszönöm mindenkinek, aki ki volt ma délután velünk a pályán, jó érzés, hogy ennyien szíveteken viselitek a rendezvényt és segítitek a sikerességét!

Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Emtébé Saltarján móóóre!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Cerbi, big gratula az elsõ helyhez!!!:clap::clap::clap:
Emtébé Saltarján móóóre!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Én menek egy 50-es kört olyan fél 10-10 körül indulok! Aztán megyek az OB-pályára, kb. 11 körül érek ki. Menni akarok vagy 3 kört, ha gondolod gyere velem, vagy ha jövök vissza aszfaltról, akkor majd megcsörgetlek, ha adsz egy számot, vagy gyere, olyan 11 körül oszt majd összefutunk a pályán, szal érted:)

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Hívott ma Sikter Miskolcról, õk is 11 körül jönnének holnap OB pályázni, majd vigyétek már körbe õket légyszi, de mondtam neki hogy ki van táblázva, de segítsetek ha elakadnak valahol !
Kösz !