Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Gunn-Rita Dahle Flesja, mint ahogy már múlt héten beszámoltunk, a róla elnevezett Gunn-Rita Marathonon állt rajthoz babaszünete után és rögtön gyõzelemmel koronázta meg visszatérését.
Elite Nõi:
1. Gunn-Rita Dahle Flesja (Merida) 3:47:30
2. Eva Lechner (Colnago) 3:48:51
3. Roberta Gasparini (Dayco) 3:48:51
4. Elena Gaddoni (Promo Bike) 3:51:03
5. Elena Giacomuzzi (UC Caprivesi) 3:56:15
by velo.hu

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Kire gondolsz? Mert ha Gunn-Rita Dahlera, nem a legjobb példa, jelenleg 67-ik a világ ranglistán 270 pontal. A ranglista vezetõ Catherina Pendrelnek 1916 pontja van, õt sem lesz könnyû megvernie, nemhogy a világot!Posted Image

Szülés után pár hónappal azért nem könnyû megváltani a világot, ezt hozzá kell tenni, mert azért ez nem mindegy... ;)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nem csak a Duna dobogóját kell megnézni , nézheted a többit is .
Pl a nõi világbajok is "specivel" Azaz spéci Meridával veri a világot !

Kire gondolsz? Mert ha Gunn-Rita Dahlera, nem a legjobb példa, jelenleg 67-ik a világ ranglistán 270 pontal. A ranglista vezetõ Catherina Pendrelnek 1916 pontja van, õt sem lesz könnyû megvernie, nemhogy a világot!Posted Image

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Találtam én is egy képet magamról, mit mondjak, egész jó.
Csak nem tudtam idevarázsolni a linket. Sokan vagyunk az SHKE-ból a fotókon.
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Azért az sem rossz, hogy DEZILAICEPS, de még mindig jobban hangzik az ANOK UNUN vagy UNUN ANOK, ezek valamiféle indiánok. Ha viszont a legizgatóbb bicajt vesszük alapul, akkor maradjunk a PINA márkánál.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Bálnus! Olvastad már visszafelé azt hogy TREK? Mer az jön ki KERT!!! Még jó hogy nem ÜLTETVÉNY vagy mi...:lol1:
Emtébé Saltarján móóóre!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Hát, Polana-n biztosnak tûnik a gyõzelmed, a verseny ugyanis Poloma községben lesz :) Gemerska Poloma, azaz Veszverés.

Engem érdekelne, mindegy hol van csak hegy legyen.:D tudsz valami szintrajzot vagy kiirást valahol? Elõre is kössz.

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás

Wááááááááó Polana, ott a helyem :D

Hát, Polana-n biztosnak tûnik a gyõzelmed, a verseny ugyanis Poloma községben lesz :) Gemerska Poloma, azaz Veszverés.
3K

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

A Duna hosszú dobogó 1. és 2. fokán nem tudom mi volt, de biztos szar, csak az lehet a lényeg ki hajtja, vagymi. Mondjuk ha olyan fos miért nem hullott szét? Szerintem ne szidjuk egymásét, kinek a Pap, kinek a nem.

Nem csak a Duna dobogóját kell megnézni , nézheted a többit is .
Pl a nõi világbajok is "specivel" Azaz spéci Meridával veri a világot !

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Ahoj!

Barátaink kérték, hogy segítsünk hirdetni a versenyüket:

Gemeska Poloma 2009.07.11. 10.00
Hegyi idõfutam 17 km, Poloma - Sulova
Nevezés 8.00-9.30, ingyenes.
Díjazás: 1.: 30 euro, 2.: 20 euro, 3.: 10 euro
Korcsoportok: 18-35, 35-50, 50+, nõk együtt

Wááááááááó Polana, ott a helyem :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Ja, most jövök rá, hogy a dobogó második helyérõl megy az értekezés. Így már értem. :D

Nem mindenki ennyire ambíciózus... ;)

AdLac, ne is figyelj Gáborra, lila ködön át látja a Speciket :D
A szponzorált emberkéknek meg mindegy, azzal mennek jól, amit alá raknak :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Ahoj!

Barátaink kérték, hogy segítsünk hirdetni a versenyüket:

Gemeska Poloma 2009.07.11. 10.00
Hegyi idõfutam 17 km, Poloma - Sulova
Nevezés 8.00-9.30, ingyenes.
Díjazás: 1.: 30 euro, 2.: 20 euro, 3.: 10 euro
Korcsoportok: 18-35, 35-50, 50+, nõk együtt
3K

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nekem meg a Kona a legjobb bicaj (legalábbis most). Lehet, majd lesz másik, akkor meg az lesz a jobb. Különben nem mindenki tud több százezer forintot adni bicajra, de azért még szeret bringázni (meg tud is).

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Gyerekek... Nem akartam ebbe az egészbe beleszólni, olvasgatom itt már egy ideje ezt a témát... MIRÕL BESZÉLTEK??? Egyikõtöknek sincsen TREK!!! :D Ja, most jövök rá, hogy a dobogó második helyérõl megy az értekezés. Így már értem. :D

A Duna hosszú dobogó 1. és 2. fokán nem tudom mi volt, de biztos szar, csak az lehet a lényeg ki hajtja, vagymi. Mondjuk ha olyan fos miért nem hullott szét? Szerintem ne szidjuk egymásét, kinek a Pap, kinek a nem.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Részemrõl rendben, de tudod van nekem két barátom akik nélkül nem mehetek, és nem tudom jó az neked, ha ez a két ember akiket megkapattál a Specivel valahol lerángat a gépedrõl és köd elõttük-köd utánuk... Mehetsz haza Maderiával (Zsócitól szabadon)!Posted Image Én már régtõl nem adom oda az enyémet csak percekre mert alig akarják visszaadni, soha nem mondják azt: na ennyi elég volt, most már a sajátomat akarom!Posted Image

Gyerekek... Nem akartam ebbe az egészbe beleszólni, olvasgatom itt már egy ideje ezt a témát... MIRÕL BESZÉLTEK??? Egyikõtöknek sincsen TREK!!! :D Ja, most jövök rá, hogy a dobogó második helyérõl megy az értekezés. Így már értem. :D

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Gin30 ha ha ellopol egy emtébét a califonijaji vagány Policajtó akkó te is veretheted a sarakot a részeken! De az ám...

Kössz a tippet Zsóci! Mer egyébként pézem nem vóna egy másik bicajra. Na meg sajnos el kell keserítselek: bármennyire is szeretek tekerni, a terep nem gyön be. A szívem egyik csücski mindig az outi volt.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Egyáltalán nem kukacoskodásnak szántam, csak szólni szoktak ilyenekért, Gábor! ;)

Jó az eladási-marketing körítés :D
Írd be a "mennyiérleheteladni" topikba, hátha harapnak rá :)

Szépen elkapott az esõ... Kicsit összwszedewm magam és valamikor a hónap vége felé (:D) már elmehetnénk egy közös tekerésre ;)

Részemrõl rendben, de tudod van nekem két barátom akik nélkül nem mehetek, és nem tudom jó az neked, ha ez a két ember akiket megkapattál a Specivel valahol lerángat a gépedrõl és köd elõttük-köd utánuk... Mehetsz haza Maderiával (Zsócitól szabadon)!Posted Image Én már régtõl nem adom oda az enyémet csak percekre mert alig akarják visszaadni, soha nem mondják azt: na ennyi elég volt, most már a sajátomat akarom!Posted Image

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Egyáltalán nem kukacoskodásnak szántam, csak szólni szoktak ilyenekért, Gábor! ;)

Jó az eladási-marketing körítés :D
Írd be a "mennyiérleheteladni" topikba, hátha harapnak rá :)

Szépen elkapott az esõ... Kicsit összwszedewm magam és valamikor a hónap vége felé (:D) már elmehetnénk egy közös tekerésre ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Fórum etikett
(9.) A fórum lehetõség van a hozzászólások szerkesztésére (egyes csoportoknak hosszabb, másoknak rövidebb ideig, de van). Ha szükséges a már elküldött hozzászólást valamivel kiegészíteni, akkor használjuk a "módosítom" gombot…".
Ezt a funkciót ajánlom másnak is a figyelmébe.

Gratulálok én is minden maratozónak! :)

Mea culpa! Mea maxima culpa!

Más: Kaptunk remek ajándékokat az érmek mellé, nekem jutott egy Conti Mountain King 2.4-es gumi... Mindig ilyenre vágytam, szerintem miden maratonos/CC vágyálma fõleg drótperemes változatban, azért mégis ha valaki még nálam is jobban vágyik rá az ne fogja vissza magát és jelezze, igen baráti áron megszámítanám egy pár fehér BTS (ex bike+)gyorszár társaságában.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

http://picasaweb.goo...917722889297810

http://picasaweb.goo...917750345962274

Adlac

Kösz!
Ez már a végén volt, eléggé lógott a fejem.(igaz már a közepétõl):(