Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2009. július 08. - 23:34
Ha holnap jó akkor kiszaladok (hova is?) és megnézem a beállításokat, hátha szakértek, a szakosított bicajodon! (Specialized=Szakosított) Magyarul azért kicsit másképpen hangzik, Stumpjumper= Rönkugró
A nap legjobb híre! Hívtak a Megabikétõl, hogy a Mavicnál elfogadták a garanciálisnak a szelepfurattól elindult hajszálrepedést. Mindezt annak ellenére, hogy már lejárt a garancia ideje, és nincs meg a felni oldalára ragasztott matrica amin a gyári szám van. Valahogy igy gondolom el én is egy nagy márka ,,garanciállis" problémákhoz való hozzá állását, megerõsödött a bizalmam a Mavic-ben! És köszönöm a boltnak, hogy egy hónapig ültek a fotókon amik kellettek az ügyintézéshez... Magad uram ha...
Írta 2009. július 08. - 21:21
Írta 2009. július 08. - 19:52
Na, ezt kell megérnem, K. Nandi (bácsi), a nagy öreg. Akkor már legközelebb a múmia kategóriában kell neveznem. Amúgy a Nandi által leírtakkal egyetértek, lehet, hogy a vérprofiknál nüansznyi jelentõsége van a bringák közötti különbségeknek, de többnyire nem ezen múlik a gyõzelem. Már csak azért is, mert mindegyik szuper géppel megy a maga kategóriájában, legyen az bármelyik márka (itta már ma?).
Na! Itthon vagyok! Kinyaraltam magam!
Írta 2009. július 08. - 13:06
Írta 2009. július 07. - 23:21
Írta 2009. július 07. - 23:15
Egy a lényeg, jó legyen a méret, aztán hogy mi van ráírva, az mindegy.Akinek meg sok a pénze, vehet karbont, meg mindent amit akar, de tekerni kell azt is !
Szabi ! Nincs meg a kamatyolós Karancs kép ? Másfél éve szedem le folymatosan a fotókat, már van vagy 200 db, ilyen még nincs...
Írta 2009. július 07. - 19:30
Írta 2009. július 07. - 19:15
T for prezident a normál s-works és a Giant, Lapierre festése is tetszett
Az a Sram lánckerék kib. királyul mutat tekerés közben.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. július 07. - 18:33
Az egészben a legfurcsább, hogy te akkor nézed EGERBÕL
Hámost mé? Gyakran ránézek és most elõször kupakoltak. Épp ideje volt már
Egyébként meg szerintem se kéne nyilvános fórumon különbözõ márkákat fikázni
Ja, szerintem se. Kalap szar az összes!
Írta 2009. július 07. - 17:45
Akko' mindennemû negatív kritika mellett zárjuk a Merida fikázást Fabian bringájával... :krol:
Írta 2009. július 07. - 17:02
Egyébként meg szerintem se kéne nyilvános fórumon különbözõ márkákat fikázni
Írta 2009. július 07. - 16:45
Még van olyan, aki nem tudja, hogy webcam van a Karancson. Épp most kupakoltak a kilátón. :sex:
Vagy lehet, hogy pont tudják, hogy van webcam?
ON
Írta 2009. július 07. - 15:16
Tessék benne érteni a viccetMindezektõl függetlenül nem vagyok márka buzi és nem lebeg lila köd a szemem elõtt! Amit írtam az mások tapasztalata volt a Te Specid kontra Merida 96, mentem én is mindkettõvel a tiéd nekem puhára volt állítva igy csak 100 métert gurultam vele
90 kg-ra van fújva, Te nem tudom most mennyi vagy.Tominak is mondtam, hogy állítsa be nyugodtan Tegnap voltam tekerni, de a térdem még mindig nem akarja az igazat...:cry:
Valamikor kigurulhatnál ide napközben, behoznám a vasat.Hátha meglátsz vmit a beállításokon, amit én a biciklin ülve nem veszek észre.
Jah, meg van ez a gomb : tessék használni
Persze, van Merida és Speci stb topikokA fórumok meg pont ezért vannak, hogy a tagok megvitassák a kérdéseket/véleményeket.
próbálom védeni a mundér becsületét
Laci, szerintem nem kell védeni, Neked a Merida tetszik (van nekem is ), Neki a Speci (na ez is van ), másnak meg a harmadik, ez így van jól, úgy gondolom .
Engem pl most szerintem tanyabájkkal le tudnál alázni, ha arról lenne szó, de bennünket nem lehet összehasonlítani erõnlétileg az is biztos.
-=B.B.B.=-
Írta 2009. július 07. - 14:45
Ez mind igaz és így van Laci, csak Te a márka diadalának tartod én meg az emberekének akik a nyeregben ülnek, és ez minden márkára vonatkozik nálam!
Erre csak magamat tudom idézni:
A Duna hosszú dobogó 1. és 2. fokán nem tudom mi volt, de biztos szar, csak az lehet a lényeg ki hajtja, vagymi. Mondjuk ha olyan fos miért nem hullott szét? Szerintem ne szidjuk egymásét, kinek a Pap, kinek a nem.
Személy szerint azért hajtok MERIDA-t mert elégedett vagyok vele, most is a 2003-ban épített MATTS SE- vel hajtok.
A fórumok meg pont ezért vannak, hogy a tagok megvitassák a kérdéseket/véleményeket.
Én nem szidtam/véleményeztem semelyik gyártó termékét, csak próbálom védeni a mundér becsületét, de már kezd picit sok lenni, úgyhogy ebben a témában valószínû nem lesz több hsz-em!
Írta 2009. július 07. - 13:58
Ez mind igaz és így van Laci, csak Te a márka diadalának tartod én meg az emberekének akik a nyeregben ülnek, és ez minden márkára vonatkozik nálam!http://www.bikefun.h...-afrikaban.html
http://www.bikefun.h...rida_modra.html
http://www.bikefun.h...n_remekelt.html
http://www.bikefun.h...vilagkupan.html
http://www.bikefun.h..._madridban.html
http://www.bikefun.h...ajnoksagot.html
...meg ilyenek...
+ a Magyar híreket is lehetne említeni
Írta 2009. július 07. - 13:52
Én ezt tudom-tudtam is, nem is a hölgy kvalitásait vitatom csak ne volt jó példálódzásra.Szülés után pár hónappal azért nem könnyû megváltani a világot, ezt hozzá kell tenni, mert azért ez nem mindegy...
Írta 2009. július 07. - 13:49
Abszolút egyet értek, én nem is azért tekerek Specit mert Sauser világbajnok lett, kaptam anno egy jó ajánlatot amit nem lehetett kihagyni. Elõtte én is Meridában gondolkodtam mint oly sokan, mert nyomják keményen és jól a márkát. Egyéni dolog, hogy nem éreztem jól magam egyik kipróbált Meridán sem, nem jön be a geója. Mikor megkaptam az ajánlatot, egy ismerõsöm Specijével mentem egy kört és rögtön éreztem ez bejövõs, utána kipróbáltam azt amire az ajánlatott kaptam és még jobb volt mert ez 19-es volt, így lett nekem Specim. Mindezektõl függetlenül nem vagyok márka buzi és nem lebeg lila köd a szemem elõtt! Amit írtam az mások tapasztalata volt a Te Specid kontra Merida 96, mentem én is mindkettõvel a tiéd nekem puhára volt állítva igy csak 100 métert gurultam vele, a 96-os szerintem el van szúrva a támvillánál mind a hárman rugdostuk a sarkunkal, ez persze egyéni dolog megint, mert Zoli pár nap alatt megszokta,(de nem szerette meg) más bicajnál ilyennel még nem találkoztam. Ezért ülök rá minden kezem ügyébe kerülõ bicajra mert tapasztalat mind. Ezek alapján simán beválalnék egy 8500 Trek-et is mert bejött a geója, Kíváncsi volnék még egy Orbeára és Stevensre, Simplonra is és ha kipróbálva jobbnak találom valamelyiket mint a Specit és az anyagiak is adottak lesznek rá akkor nyugodt szívvel váltok. Ajánlom a próbálgatást a két nagy Merida Fun-nak is! Felõlem lehet kritizálni a Specit, nem veszem a szivemre, és nem tekintem személyes sértésnek,szoktam én is fõleg a forgalmazó f@szságai miatt! Jó hír miszerint a 2010-es modelleknél már újra Fox gyártotta a tagokat!Szerintem ez értelmetlen vita. Gunn-Rita bármelyik kerékpármárka csúcsmodelljével itt tartana, nemde? Egyébként ennél jobb marketing nem is kell a cégeknek, mint gyári csapatokat tartani, úgy gondolom.
Írta 2009. július 07. - 10:15
-=B.B.B.=-