Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

akkor és ott :)

Bazze, hazajövet gondolkodtam (tudom, ez furán hangzik, de néha szoktam:) ) kemény lesz az ob-pálya. A szánkópálya ill. a tatárból visszafelé meg fogja rostálni a mezõnyt! Huuuu, de várom már!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Csókolom! Akkor mikor megyünk hónap? Nekem pl. reggel 10 óra a Salgó hotelnél tökéletesen megfelel, de utána mehetnénk még pár kilcsit!

akkor és ott :)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Két foncsor-szemû a rajtnál.

Rencsi már csak a "fijukkal" rajtolhat mert... hát csak!

Grat. minden teljesitõnek!!!!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Két foncsor-szemû a rajtnál.

Rencsi már csak a "fijukkal" rajtolhat mert... hát csak!
Emtébé Saltarján móóóre!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Vasárnap délelõtt valamikor (Bakos úron múlik mikor :)) OB-pálya bejárás, nagy múltú versenyzõnket felkértem, próbálja belõni a várható körátlagot... Hogy pontosan mikor, még késõbb megírjuk. Holnap hajrá a maratonosoknak!

Csókolom! Akkor mikor megyünk hónap? Nekem pl. reggel 10 óra a Salgó hotelnél tökéletesen megfelel, de utána mehetnénk még pár kilcsit!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Vasárnap délelõtt valamikor (Bakos úron múlik mikor :)) OB-pálya bejárás,

Ezzel kapcsolatban jelzem, hogy a jövõ hét folyamán (elvileg ismét otthon vagyok) tervezek egy 40 hegyben 1-ben tt bejárást. Ez kifejezetten azoknak szólna, akik az OB hétvége szombatján más programot terveznének, de a teljesítménytúrára jönnének.

A pontos idõpontot itt olvashatjátok majd. Várható tempó: 10 km/h-s átlag.

Szép hétvégét!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Vasárnap délelõtt valamikor (Bakos úron múlik mikor :)) OB-pálya bejárás, nagy múltú versenyzõnket felkértem, próbálja belõni a várható körátlagot... Hogy pontosan mikor, még késõbb megírjuk. Holnap hajrá a maratonosoknak!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Még Bodrogira visszatérve, elképzelhetõ, hogy farncia idõfutam bajnok lesz (legalább is van némi esélye).
Szeretjük vagy nem, az se lenne kis dolog. Sok magyar hagyta itt az országot, aztán mégis büszkék vagyunk rájuk, letett már eleget az asztalra magyar színekben. A Szega esetet több verzióban is olvastam ki ide, ki oda teszi az igazságot, amúgy tavaly is idõfutam bajnok lett, csak a mezõnyversenyt hagyta ki.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

Bocs,de nem . ;) Hely nincs Ludányban, a szomszédom ott dolgozik és szerinte mindig "túlkínálat" van :) Esetleg ha erõsen lebarnulnék... :D:D
Bár így is Barna vagyok :)
Egyébként melyik "ízlik" jobban,Té? A Speci vagy az Olmo?:)

Speci vs Olmo??? Hááát, volt egy Klitchko meccs néhány éve egy amerikai puhatek ellen, amikor az elsõ menet végén kiverte a szájából a fogvédõt... KO Kb itt is ilyen a helyzet:(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Scultura vázat tudok is eladót :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Feltöltött kép
Hát ha ez nem... van még néhány kiadó ágy Ludányba... :krol:

Szerintem ez sem csúnya, csak feleannyiba kerül:
Feltöltött kép

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Bocs,de nem . ;) Hely nincs Ludányban, a szomszédom ott dolgozik és szerinte mindig "túlkínálat" van :) Esetleg ha erõsen lebarnulnék... :D:D
Bár így is Barna vagyok :)
Egyébként melyik "ízlik" jobban,Té? A Speci vagy az Olmo?:)

-=B.B.B.=-

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Feltöltött kép
Hát ha ez nem... van még néhány kiadó ágy Ludányba... :krol:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Nekem Speci van, de még egyszer sem elégített ki orálisan :) Van,tekerem (már amikor tudom) aztán ennyiben ki is merül a dolog. :) Régen a Kona mögé épített imidzs tetszett ( Kona találkozó stb) , de már ezek sem hatnak meg.

-=B.B.B.=-

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

A Speci kultuszbicaj, ami a maga módján kettéválasztja a világot. Van aki álmodik róla, és van akinek van...

Én nem álmodom róla, pedig nincs, de nem is lessz!;)

Én csodálkoztam rajta, hogy nem a dual contoroll felé ment el a dolog! Nekem nagyon bejött, de nem az egyszerre fékezés, és váltás miatt. Kifinomult, precíz, és csak pofozgatni kell, nekem olyan feeling, mint az autókban a kormány-váltó! Az egyszerre fékezést-váltást egyébként a régi rendszerrel is simán meg lehetett oldani:) A 2005-2006-os XTR szettnél viszont nem tudtak gyönyörûbbet gyártani, az valami csoda, és még most is gyönyörködöm, pl. a dual-controll karokban is:)

Jó beszé, öncsé neki!:polej:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Mi az a Dualcontrol? Akárhogy is nézem az új felsõ és középkategóriás bicajokat sehol nem találok rajtuk DC-t. A gyártók és a bicajosok nagy többsége ha némán is, de ítéletet mondott!Feltöltött képFeltöltött kép És már megbocsás János, de elég sokat bicajozunk együtt és bizony nem ártana az a kijelzõ néha ahogy látom és hallom a kistányér-kistányér kombinációt!Feltöltött kép És ha jól láttam Neked is fent van az új bicon a segéd kar a váltón, kvázi triggerként mûködik!Feltöltött kép És hát a triggert nem kellett megszokni nekem legalább is, egybõl kézre állt, pont annyira amenyire a DC nem.Feltöltött kép Ízlések és pofonok...

Én csodálkoztam rajta, hogy nem a dual contoroll felé ment el a dolog! Nekem nagyon bejött, de nem az egyszerre fékezés, és váltás miatt. Kifinomult, precíz, és csak pofozgatni kell, nekem olyan feeling, mint az autókban a kormány-váltó! Az egyszerre fékezést-váltást egyébként a régi rendszerrel is simán meg lehetett oldani:) A 2005-2006-os XTR szettnél viszont nem tudtak gyönyörûbbet gyártani, az valami csoda, és még most is gyönyörködöm, pl. a dual-controll karokban is:)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

T Hoozzzáértõk !!
A váltókar meg a fékkar az mi ?? De sok bajotok van vele, hogy melyik fölfelé meg melyik lefelé, meg látom vagy nem meg letudom e olvasni vagy sem ! meg lefeléken hogy lehet egyszerre fékezni meg váltani milyen újtechnikákat kell megtanulni !!
Ha nem tudnátok az "oroszok" kitalálták a duálkontrolt!! Tudod miaz ??? ezzzel nincsenek azok a problémák amikkel ti it foglalkoztok nincs hely probléma nincs gond hogy hogy kell egyszerre két kart kezelni . Csak egyszer kell megszokni és többet mást nem veszel a kezedbe.

Mi az a Dualcontrol? Akárhogy is nézem az új felsõ és középkategóriás bicajokat sehol nem találok rajtuk DC-t. A gyártók és a bicajosok nagy többsége ha némán is, de ítéletet mondott!Feltöltött képFeltöltött kép És már megbocsás János, de elég sokat bicajozunk együtt és bizony nem ártana az a kijelzõ néha ahogy látom és hallom a kistányér-kistányér kombinációt!Feltöltött kép És ha jól láttam Neked is fent van az új bicon a segéd kar a váltón, kvázi triggerként mûködik!Feltöltött kép És hát a triggert nem kellett megszokni nekem legalább is, egybõl kézre állt, pont annyira amenyire a DC nem.Feltöltött kép Ízlések és pofonok...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Ezé: meg ezé:
A Speci kultuszbicaj, ami a maga módján kettéválasztja a világot. Van aki álmodik róla, és van akinek van...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Hát nekem hiányozna a fokozat kijelzõ. Ha a váltókaron állítasz felfelé akkor hüvelyk újjal is tudsz a triggeren lefelé váltani, hasznos lefelékben, ha fékezni és váltani is kell egyszerre.

Csak addig kell leszedni,míg arrébb teszem a tartófülön. ;)
1ébként mi bajod Meridával?Én a Specitõl sem esem hanyatt.Sõt már szinte semmitõl.Maximum ha egy jó nõ maga alá gyûr :D

T Hoozzzáértõk !!
A váltókar meg a fékkar az mi ?? De sok bajotok van vele, hogy melyik fölfelé meg melyik lefelé, meg látom vagy nem meg letudom e olvasni vagy sem ! meg lefeléken hogy lehet egyszerre fékezni meg váltani milyen újtechnikákat kell megtanulni !!
Ha nem tudnátok az "oroszok" kitalálták a duálkontrolt!! Tudod miaz ??? ezzzel nincsenek azok a problémák amikkel ti it foglalkoztok nincs hely probléma nincs gond hogy hogy kell egyszerre két kart kezelni . Csak egyszer kell megszokni és többet mást nem veszel a kezedbe.

Nekem semmi bajom semmivel, gaboca emlegette fel, hogy szerinte sz@rul áll a fékkarom.
Egyébként nekem nem Ízlik a DC, jó nekem a klasszikus megoldás.A másik, hogy nem mki teheti meg, hogy váltogatja a cuccokat rajta havonta ;)

-=B.B.B.=-

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
T Hoozzzáértõk !!