ezt nem tudom (de nem hiszem)akkor talán várható olcsósítás is?
azzal magyarázták, hogy közelebb kerülnek azokhoz, akiknek beszállítanak/nának illetve az erõs EUR/USD ingadozást is ki tudják küszöbölni
ezt nem tudom (de nem hiszem)akkor talán várható olcsósítás is?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
hulladék DT villa? ez számomra erõs képzavar, kifejtenéd Rob?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
akkor talán várható olcsósítás is?az megvan, hogy a magura is taiwanra költözteti a gyártást? meg a dt swiss is? (mondjuk õk csak a hulladékot teszik oda, a villákat, a karbon és a hegesztett felniket svájcban és lengyelországban csinálják továbbra is)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Kanyarnál is cicereg a tárcsa, ez is emiatt van, nem?ha nehéz vagy akkor nagy fékezésnél mindenképpen.....
A 15 mm egyáltalán nem biztos, hogy könnyebb is, mint a 20 mm. .
ha nehéz vagy akkor nagy fékezésnél mindenképpen.....
Asszem a bikeban volt egy teszt a tengelyek merevségérõl, amiben a 15mm-es alig volt jobb a gyorszárasnál, a 20-asnál viszont sokkal gyengébbnek bizonyult...
12X143mm hátsó agy kitalálóját is elvihetnék valakik