160-170 körüli listaáron de itthon átütõs max képen van
tavalyi race volt, bikemarketen 120 körül
Gyorszárasat tudnék nagyon kedvezõ áron szerezni, de a gyorszártól fosok ilyen hosszú rugóútnál... bár nem vagyok több 70kgnál... dilemma...
160-170 körüli listaáron de itthon átütõs max képen van
tavalyi race volt, bikemarketen 120 körül
A revel nem eladó véletlenül? illetve milyen áron megy itthon ez?
Tényleg érdekes. Itthon pont áll egy 15-ös Talas (14cm út) és egy 2010-es RS Rev. 150 Blackbox csilli. Határozottan a Rev.-et választanám ha a merevebbrõl kérdeznének. A mozgásról nem is beszélve. Pedig a Fox még 2009-es villa (nem FIT II-es), de a Revelation (Blackbox jobb szárral) ronggyá veri komfortban és kontrollban. Arról nem beszélve, hogy falig mozogja a 15 cm-t, míg a Fox 12,5-13 cm-t mozog a 14-bõl.
offKöszi! Meglep, hogy lehet idehaza kapni, de örülök neki. Hol is? :-> ...
fritz bike
lesz a mountain bike-ban is csak az tegnap még nem volt a zújságosnál
Tényleg érdekes. Itthon pont áll egy 15-ös Talas (14cm út) és egy 2010-es RS Rev. 150 Blackbox csilli. Határozottan a Rev.-et választanám ha a merevebbrõl kérdeznének. A mozgásról nem is beszélve. Pedig a Fox még 2009-es villa (nem FIT II-es), de a Revelation (Blackbox jobb szárral) ronggyá veri komfortban és kontrollban. Arról nem beszélve, hogy falig mozogja a 15 cm-t, míg a Fox 12,5-13 cm-t mozog a 14-bõl.
bár nem e topik témája lenne de ha már itt volt róla szó multkorság.
pár érdekes adat (szóval mérés nem érzés ) a tengelyátmérõk, felhasznált anyagmennyiség és merevség viszonyára. mostani bike-ból.
a qr15-ös 150et mozgó fox talas mind2 mért értékben veri a 20-as maxle tengelyes rs revelationt (igaz 100 grammal nehezebb is)
ellenben a kistesók közt a gyszáras magura durin üti a mind a fox 120 rl mind a 120-as sid-et melyek viszont qr15-ös tegelyrögzítéssel bírnak.
Nem, ugyanaz a magazin jelenik meg ami odakint is kapható, német nyelvûek. Szép is lenne ha magyarra fordítva jelennének meg. A bikemag abban a pillanatban lehúzhatta volna a rolót a velo-val együtt ha ez így lett volna.
Melyik újságban van ez a telós teszt? Elérhetõ neten? Köszi! :->
Engem az zavar, ha a köves-gyökeresen csattog a lánc.
A Magurák merevsége meglepett a tesztben, gondolom a dupla híd az oka. A Leftyrõl ne feledkezzünk el, a "fékmerevsége" is messze a kategóriája felett van, a csavarási merevsége pedig a legjobb a tesztben.
nem igazán maguráznak
összesítésben csak közepesek (gut )
s még mérésben is a magura thor (20-as) csak a fékmerevségben veri a talast ...(amúgy kb foxi imádók )
de nekem pl a fékhatás elég a gyszárason is, az zavar ha nagy tempónál köves gyökeresen nyeklik nyaklik a teló. ja nehéz vagyok ugye
nem igazán maguráznakOké, hogy a Magura felé hajlik a kezük.
De, ha villát kellene választanom:
A 15-ös és a 20-as átütõ elõnye függetlenül, hogy mennyire hajladozik a villa többi része, hogy tisztességes alapot ad a féknek.
Igaz, hogy a Magurákra tesznek (vagy legalábbis régebben tettek) acéllemezt a felfekvõ felületekre, de már egy 9 mm-es thru bolt is ver akármilyen sima gyorszárat a gyakorlatban.
Ugyanoda tudod visszarakni a kereket, nem fogy a bal saru anyaga minden kerékkivételnél.