Írtunk errõl is... de mintha a Sun is az övé lenne.
http://dalmamag.hu/a...yuz-folytatas-7
jah.
jott hozzank ilyen sram rival szett. szep meg minden, de itt durvan ala kell vagniuk a shimanonak meg a campanak arban, hogy valaki elkezdjen gondolkodni rajta...
en most siman 105-re tennem az voksomat. bar mar az a vicc, hogy a 07 tiagra hajtokar is atmeno tengelyes.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Miért van az h pl ami van a vegákon rugózási rendszer egyre kevesebb bringán lehet látni? Sztem az is egyszerûnek tûnik és sztem az is jó lehet hisz a speckóknál is elõfordul.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
A Hayes felvárásolta az Answert.
Mer' egy állat vagyok !
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Elég találó elnevezés, hiszen valójában egy himbarendszerrel megbolondított egykaros felépítés.
(Az Iron Horse féle DW linket elég nagy hiba összekeverni ezzel.)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Elég találó elnevezés, hiszen valójában egy himbarendszerrel megbolondított egykaros felépítés.Kona és tsai=forbar linkage, vagy a külföldiek szerint hoaxbar:)
Egy hülye kérdés:
Miért van az hogy egyre több bringán a kona szerû rugózási rendszert alkalmazzák?
Egyébként nagyon jól néznek ki a iron horse-ok!!
No ez se igaz.Miért van az h pl ami van a vegákon rugózási rendszer egyre kevesebb bringán lehet látni? Sztem az is egyszerûnek tûnik és sztem az is jó lehet hisz a speckóknál is elõfordul.
NE ÍGY! NE ÍGY!
forbarlinkage
horstlink
mert jo rendszer viszonylag egyszeru