Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
milyen az a kona szeru?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Egy hülye kérdés:
Miért van az hogy egyre több bringán a kona szerû rugózási rendszert alkalmazzák?

Egyébként nagyon jól néznek ki a iron horse-ok!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Néztétek már az Iron Horse weboldalán a flash preview-t? Szanaszét csorog a nyálam :)

Nagyon malac gépek lesznek jövõre, de sajnos van egy-két érthetetlen megoldásuk.:chin: Persze nem utasítanám vissza, ha felajánlanának egyet.:)

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hello nem tujátok h jövõre marad e manitou stance/goldlabel széria?v valami leváltja õket?::D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha ez a double barrel, akkor el kell szomoritsalak, mar vagy fel eve kaphato ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Cane Creek rugóstag
http://www.pinkbike....arrel-2006.html

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Néztétek már az Iron Horse weboldalán a flash preview-t? Szanaszét csorog a nyálam :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nagyjából.
black + régi minute helyett.
mert 130-as.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez van most a black helyett?

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

gyári katalógusadat, most láttam valamelyik nap a luongo-ban. 4.2-4.3 körül van a legnehezebb (!) minute.

de indiánéknál ahhoz azért általában hozzá kell adni egy negyed-fél fontot...az még lehet is reális...

de egy két hónap azt a fritzek úgyis lemérik...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

az sztem csúnya elírás....:)

gyári katalógusadat, most láttam valamelyik nap a luongo-ban. 4.2-4.3 körül van a legnehezebb (!) minute.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

az egyik uj minute gyári adat szerint 3.5lbs. 140mm és átütõs. ha nem lenne benne spv, csak azt akarnám magaménak...

az sztem csúnya elírás....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az egyik uj minute gyári adat szerint 3.5lbs. 140mm és átütõs. ha nem lenne benne spv, csak azt akarnám magaménak...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Két CK agy után szerinted én miért váltottam Bike+ -ra vissza?

Presztízs?

elnézést

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

CK agyak rendszeresen jonnek vissza csapagycserere. nem feltetlen durva felhasznalas mellett, es nem evek mulva...

ugy beallnak, hogy rendesen faj forgatni oket.

az arat meg mindenki tudja mennyire horror.

nem szeretem a shimanokat se igazan, mert xt-tol lefele eleg lutri kategoria, valamelyik majdnem orokke tart, valamelyik meg iszonyat gyorsan behal. jo vegulis egy 10es imbusz meg 15 perc melo lecserelni a kazettatestet, de szar melo...

offok vagyunk csunyan mameginn ;)

Két CK agy után szerinted én miért váltottam Bike+ -ra vissza?;)
Egy hét nem kell neki.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Kiváncsi leszek a 2007-es Manitou-kra!
Jónak tünnek!

Feltöltött kép

The Manitou Minute Comp, Nixon and Minute.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

No mégegyszer: honnan van ez az agy?

Egy amerikai fickó kapta tesztelésre, ergo nem az enyém. Jövõ hónapban kezdõdik a sorozatgyártás. Egyébként az egyszerre reteszelés problémája az American Classic agyaknál meg van oldva. Kizárólag azon az agyak mechanikája zár össze egyszerre ahol vagy két tárcsa ér össze, vagy a kalapácsok össze vannak kötve. Még a Tune, Hope, Shimano agyak sem reteszelnek tökéletesen egyszerre. Az ellenállásról meg nem nyitnék vitát mert nem próbáltam ki az agyat. Nekem is volt egy piros 98-as DT agyam és kotyogott a csapágy. Semmi sem tart örökké.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem is most ennyi off belefér.
szóval mesélje el valaki, hogy mi a rákért jó, hogy 72 köröm van, vagy 36? mivel ugyis egyszerre reteszelnek (azaz van a hajtókarnak olyan állása, amikor egyik sem reteszel) igy tök mindegy nem?
egy nagyonsokkalapácsos agy akkor lenne jó szerintem, ha eltolással reteszelnének a kalapácsok, azaz mindig lenne egy olyan, ami éppen felfekszik.

plusz tudjátok igaz, hogy ennyi kalapács már _érezhetõen_ lassit, igaz?

amugy van egy hügi hátsó agyam, '98-as. a csapágyak eredetiek, a racsnimechanika eredeti. egyedül a tengelyt cseréltem ki, kicsit meghasonlott az elõz tulaj alatt, aki azt hitte, hogy mekkora király 2m-t merev vázzal sikra ugrani. nem, nem hosszában.... (és nem, nem trialos volt)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
No mégegyszer: honnan van ez az agy?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
http://www.pinkbike.com/photo/1032256/
http://www.pinkbike.com/photo/1032255/

Nem vagyok DH-s de nekem elég jónak tûnik.....