oké, akkor pár dolog, csak hogy tiszta legyen a kép:
- a képeket azért tettem be ide, mert ez egy "újdonságos" topic vagy mifene
- az arn-hoz hasonló gondolkodásmódot a bringákkal kapcsolatban nem tudom megérteni (az élet más területein nagyon is!), de ez az én személyes nyomorom.
- nem lelkesedem a titán vázakért. olyan "igazi, neves" Ti cuccot nem fogok venni valszeg sosem, mert magamnak sem tudnám megindokolni az árát, annyira nem is érdekel és valahol határt is kell szabni minden hobbinak. "egyéb" gyártótól meg nem vennék titán vázát, ahogyan On-One titánvázat sem vettem és nem is fogok.
- Marcinak egy fricskát szántam csak, ott volt a smile is. arról, hogy az ő váza miféle cucc volt, lövésem sincs, csak feltételezem, hogy nem a "felsőházból" került ki. azt sem tudom, mennyit kértek volna a javításért, csak azt, hogy titánt "valamivel" nehezebb megmunkálni, hegeszteni, mint egy vízvezetékcsövet, természetes, hogy nem 2 Ft lesz. azt is megértem, ha gazdaságosabb volt venni másik vázat.
- bármiből lehet sz@rt is gyártani meg jót is, csak akarni kell, titánból is, karbonból is, szóval mindenki vegyen amit akar.
...és egy kérdés, amire nem sikerült választ találnom eddig: a karbont lehet újrahasznosítani?
https://cyclingtips....st-ride-review/
eddig is mindenki azzal ekézte ezeket a canyonokat, hogy ZÉRÓ testreszabási lehetőség-alkatrészcsere lehetséges.
Tessék, még egy adaggal: nem választhatod meg a stucnihosszt-kormányszélességet, cserébe nem is egyszeru variálni.
Évről-évre rosszabb ár-érték arány, immáron nem szól semmi mellettük. Vevőszolgálat meg kb. nem létezik, az ügyfél nekik teher és fárasztó.
Majd lesz még ez rosszabb is
erre a nagyszerű fejlesztésre szándékosan nem reagáltam semmit a saját topicjában, annyira.... mindegy.