a szűk helyeken kormányzásra egyébként is rá kell gyúrni:
Kisherceg módosította - 2018. július 19. - 23:13
Köszi
Jól nyomják nagyon a szakállas emberkék, köszi a videót!
Ez az életük látszik, meg amúgy minden "divatirányzat" ami lehet ebben a világban képviselteti magát: nagyon különc bringa nagy kerékkel, fura kormánnyal és villával, persze nem karbon semmi, szakáll, kockás ing, nem feszülős bringás naci, stb. Nem elítélem, tetszik! A szakáll és a nem feszülős naci nálam is megvan de karbon bringán vagyok és nem tudok így kerékpározni
szerintem nem szakáll-függő a dolog, nekem is van, mégsem vagyok olyan ügyes, mint szeretném.
biztosan jó kell legyen a bringa/váz geója is, hiszen ő találta ki, magának tervezte. miért rajzolt volna olyat, ami nem jó neki?
az általam olvasott tesztekből zanzásítva az jön le, hogy bármennyire eltér is a megszokottól, csodát azért nem kell várni, végeredményben ez is csak egy merevbringa, de annak qva jó.
nem jóóó, a kormányszarv meglazítja
a szarvat a fékkar és a markolat közé tesszük, ezt a múltkor megbeszéltük. elfelejtetted?
amerika nagy piac, minden szirszart el lehet adni probald meg itt.
ez nem kontinensfüggő, itt is el lehet adni szinte bármit: műanyagvázat, terepre való országútit, dögnehéz külsőt folyékony belsővel....
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
nem akartam karakoram kedvét szegni...
Köszi
Jeff elegge technikas, szerintem egy kempinggel is megcsinalna ugyanazt, mint az uj SWB-vel. Szoval sokkal ugyesebb (: Itt egy regebbi videoja:
Mar egesz elfogadhato aru lett ez a komplett bicaja (1800 usd), de azert lehetne 30,9-es es kifurt nyeregcsovel, hisz a tobbi bicaj, amit mutogat, azok is dropperes nyeregcsovel vannak. Mar csak a kulacstartokat furcsalom kicsit, hogy ketto van az alsocsov felsoreszen, de a hajlitott nyeregcsore egy sem jutott:
Jól nyomják nagyon a szakállas emberkék, köszi a videót!
Ez az életük látszik, meg amúgy minden "divatirányzat" ami lehet ebben a világban képviselteti magát: nagyon különc bringa nagy kerékkel, fura kormánnyal és villával, persze nem karbon semmi, szakáll, kockás ing, nem feszülős bringás naci, stb. Nem elítélem, tetszik! A szakáll és a nem feszülős naci nálam is megvan de karbon bringán vagyok és nem tudok így kerékpározni
úgy tűnik, megoldódnak a gondjaid
Ez miért nem nekem jutott az eszembe!?
nem jóóó, a kormányszarv meglazítja
Hát engem jobban zavar a széles kormány mikor nem férek el 2 fa között vagy a keskeny ösvényeken (néha úgy érzem csak én megyek bizonyos helyeken annyira sok a növényzet), a szembejövőt kikerülöm valahogy de a 2 fa mindig makacskodik
https://singletrackw...ble-handlebars/
eloszor meg sem akartam emliteni, de tenyleg, csak mikor feltunt a kulacstartocsavarok helye, akkor gondoltam, hogy nem hagyom mar ki :PP Amugy mibol tartana kifuratnia a csovet, igeny meg biztos van ra.
a komplett bringa alsó(bb) polcra van pozicionálva... nem tudhatja ugyanazt, mint a drágább változat, mert akkor ki venné azt?
a droppos csővel kapcsolatos sirámban annyira biztos voltam, hogy a buki sem fogadott el tétet... :P
Jeff elegge technikas, szerintem egy kempinggel is megcsinalna ugyanazt, mint az uj SWB-vel. Szoval sokkal ugyesebb (: Itt egy regebbi videoja:
Mar egesz elfogadhato aru lett ez a komplett bicaja (1800 usd), de azert lehetne 30,9-es es kifurt nyeregcsovel, hisz a tobbi bicaj, amit mutogat, azok is dropperes nyeregcsovel vannak. Mar csak a kulacstartokat furcsalom kicsit, hogy ketto van az alsocsov felsoreszen, de a hajlitott nyeregcsore egy sem jutott:
nem akartam karakoram kedvét szegni...
a droppos csővel kapcsolatos sirámban annyira biztos voltam, hogy a buki sem fogadott el tétet...
Kisherceg módosította - 2018. július 17. - 12:47
Először nem tetszett a bringa, de mikor 10:20 környékén ugrabugrál vele a srác, az nagyon tetszik. A bringa geoja ilyen jó vagy a használója sokkal ügyesebb nálam?! Fantasztikusan könnyedén mozog és helyezkedik rajta.
Először nem tetszett a bringa de mikor 10:20 környékén ugrabugrál vele a srác az nagyon tetszik. A bringa geo-ja ilyen jó vagy a felhasználó sokkal ügyesebb nálam?! Fantasztikusan könnyedén mozog és helyezkedik rajta.
Szerintem is-is. Részletes geo-táblát nem találtam a honlapján, de kb ez a lényeg:
"My bike has a slacker seat-tube and a shorter top-tube than 'normal' bikes... the head angle and rake with this wheel size (more rake, slacker head-tube-angle and bigger wheel) determines the trail which helps determine the handling. Slacker angles keep the rider's weight off the hands and makes the front end easy to lift; the center of gravity is moved back and down for more control, with less shock to the upper body, more traction under braking, and a bike that is much harder to endo. This bike feels quick but also has a laid back feel."
Az SWB Plus váznál még ezt írja:
"All sizes of the Jones Plus SWB have a 69° head tube angle, and a 72° effective seat tube angle. The chainstays are 17.68"/449mm from bb to axle center."
Itt is van még pár adat. Az unicorn villákról.
Hát engem jobban zavar a széles kormány mikor nem férek el 2 fa között vagy a keskeny ösvényeken (néha úgy érzem csak én megyek bizonyos helyeken annyira sok a növényzet), a szembejövőt kikerülöm valahogy de a 2 fa mindig makacskodik
Először nem tetszett a bringa de mikor 10:20 környékén ugrabugrál vele a srác az nagyon tetszik. A bringa geo-ja ilyen jó vagy a felhasználó sokkal ügyesebb nálam?! Fantasztikusan könnyedén mozog és helyezkedik rajta.
hogy mik vannak...
Őszintén? közúti forgalomba nem való a széles kormány.
Ellenben rendeltetésszerű használatra számos előnye van a 740-esnek is akár..
városi-ingázó felhasználásnál a keskeny előnyös, plusz a széles kormány használata (krúzer..) antiszociális, egocentrikus viselkedési mintázat: nem férnek el bringaúton a szembejövők, túl sok helyet foglal. A krúzeresekre nem tudok nem szúrós szemmel nézni. Ki kellene tiltani azokat a hulladékokat a városokból.
De van, ahová KELL az erőkar
A susogós naciszár vagy szoknya szintén felelőtlenség kerékpáron. Jóhogynemmá' azért hívnának vissza, mert pedál van rajta, amin nem biztonságos pipicipőben csapatni. ^^
Tetszik,
azonban az 1700€ ár nem kicsit meredek. A súlyról nem beszélek mert a nyagy rugó útnál már jó
Igy, hogy direkt felfogatasu a hajtokaron a lanctanyer, szerintem csak idö kerdese, hogy egy pl Power2max megoldas kijöjjön. Az meg jobb lenne a penztarcanak is, mint a gyari Shimano.