Jelentkezz be Regisztrálj
Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok
Írta 2019. február 06. - 19:52
Írta 2019. február 06. - 17:44
Kint van a SRAM úri huncutsága, az AXS váltás. Elektromos, vezeték nélküli 2x12 oútira, valamint az 1x12-es SRAM Eagle eTap AXS MTB-re. Plusz vezeték nélküli dropper post. Linket nem írok, úgyis tele lesz vele a net órákon belül.
kíváncsi vagyok, mikor lesznek kint az első szoftverfrissítések valamint a hozzávaló vírusok. elképzelem, ahogy mászás közben egyszercsak lecsúszik többek alatt cső, mert valaki támadószoftvert vetett be.
- zscs kedveli ezt
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2019. február 06. - 17:39
Kint van a SRAM úri huncutsága, az AXS váltás. Elektromos, vezeték nélküli 2x12 oútira, valamint az 1x12-es SRAM Eagle eTap AXS MTB-re. Plusz vezeték nélküli dropper post. Linket nem írok, úgyis tele lesz vele a net órákon belül.
Írta 2019. február 01. - 19:59
Ilyen kormányt akarsz ?
Ezt ismerted ? https://surlybikes.c...bars/moloko_bar
Csak ez acélból van, az on-one meg alu, gondolom jóval barátibb súllyal.
igen, láttam már, egy kisebb vagyon, de azért kösz. a geoff-ból leht hogy veszek egyet ha kijön, elfogadható az ára. ilyen OG-m volt, jó volt, csak sajna elengedtem, a szállítás meg drága, ha nem veszek mást.
Írta 2019. február 01. - 15:28
az xtr nyűgjei ezerből egy embert ha érdekelnek, viszont nyártól az on-one-nál lesz 'Jones-alike' kormány
Ilyen kormányt akarsz ?
Ezt ismerted ? https://surlybikes.c...bars/moloko_bar
Csak ez acélból van, az on-one meg alu, gondolom jóval barátibb súllyal.
Írta 2019. február 01. - 13:48
itt van hozzá a jármű
jaja (ilyenem már van hozzá, de csillagromboló-éjfekete helyett tengeralattjáró-szürke színben ).
egyébként azt hittem, a magas labda úgy lesz lecsapva, hogy: "az xtr-rel szemben ez viszont tízezer emberből érdekel egyet."
Írta 2019. február 01. - 13:40
az xtr nyűgjei ezerből egy embert ha érdekelnek, viszont nyártól az on-one-nál lesz 'Jones-alike' kormány
itt van hozzá a jármű
- Kisherceg, Rabbit és trek8k kedveli ezt
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2019. február 01. - 13:05
Problémák az új XTR körül. https://www.pinkbike...-available.html
Azért hajlok egyetérteni az egyik kommentelővel, aki szerint a SRAM simán piacon hagyná a termékeit, ha ilyen gondok lennének velük.
Írta 2019. február 01. - 10:26
Problémák az új XTR körül. https://www.pinkbike...-available.html
Azért hajlok egyetérteni az egyik kommentelővel, aki szerint a SRAM simán piacon hagyná a termékeit, ha ilyen gondok lennének velük.
Írta 2019. január 26. - 09:56
Írta 2019. január 25. - 22:15
érdekes elgondolás, miért nem nekem jutott eszembe? (mondjuk én vettem muttimnak egy csepel budapstet pár éve)
https://singletrackw...se-to-grow-old/
Kisherceg módosította - 2019. január 25. - 22:15
Írta 2019. január 04. - 23:09
Írta 2018. december 14. - 22:08
Tipikus anti hype arc, sajnos nem sokan hallgatnak az ilyenekre, be is csodolnenek a gyartok, ha 10 evet kibirna egy telo.
Írta 2018. november 07. - 11:08
"...clearance for dropper posts is important. Dropper posts have had a profound effect on mountain biking, and because of that, the industry is trending towards longer travel numbers. But to run those longer posts, you’ll need a frame that will fit it."
Azt hiszem, veszek egy triálvázat, hogy felkészült legyen a méghosszabb dropperek fogadására is.
Írta 2018. október 25. - 10:38
mtbr fórumon találtam. nem teljesen témába vág, de leginkább ide passzol:
Reminds me of a time back in 2013 or so, sitting at the bar in the original Hub in Brevard and listing to some guy rave to the mechanic about how great the 27.5 bike he just demo'd rode. "amazing...best of both worlds...best bike I've ever ridden...rolled over everything like a 29er but as light and nimble as a 26...geometry designed around 27.5...blah blah blah." He regurgitated every bit of marketing rhetoric there was around 27.5 wheels.
After he left, the mechanic turned to the 4 of us at the little bar and said "I didn't have the heart to tell him the bike he demo'd was a 26."
regen is tekertunk vmivel, a jovoben is fogunk tobbnyire olyan bringan, amit venni lehet, es nem olyanon, amilyet szeretnenk.
anno azert lett 26os, mert a vastag gumival kb hasonlo kerekmeret jott ki, mint outinal, aminek a merete azert eleg sokaig bevalt. szerintem felfedezik ujra az egeszet. nekem a 29er bevalt, mert igy hatekonyabb bringanal kapsz meg vmit az ossztelosok smoothsagabol az mas kerdes, hogy a tendencia mar annyira nem tetszik, hogy egy xc bringabol lassan downhillt cangat faragnak (szogek, baromi szeles kormany, rugoutak, agresszivebb gumik, etc).
Írta 2018. október 25. - 08:41
Egy érdekes villa-"koncepció". https://www.pinkbike...nkage-fork.html
Dave Weagle nevének hallatán biztos vagyok benne, hogy egyből máshogy nézi majd a többség, mint a villát megpillantva gondolta elsőre volt, mennyire működhet egy ilyen - egyébként nem annyira új - megoldás.
Már csak az ára... Mert az van.
Írta 2018. szeptember 13. - 21:21
Szép zöld a nemX változat. Egy embert ismerek, akinek bejön a geometriája. Korábban öt év alatt nem terepeztem annyit, mint mióta megérkezett a 2018-as Unit
Írta 2018. augusztus 29. - 22:04
mtbr fórumon találtam. nem teljesen témába vág, de leginkább ide passzol:
Reminds me of a time back in 2013 or so, sitting at the bar in the original Hub in Brevard and listing to some guy rave to the mechanic about how great the 27.5 bike he just demo'd rode. "amazing...best of both worlds...best bike I've ever ridden...rolled over everything like a 29er but as light and nimble as a 26...geometry designed around 27.5...blah blah blah." He regurgitated every bit of marketing rhetoric there was around 27.5 wheels.
After he left, the mechanic turned to the 4 of us at the little bar and said "I didn't have the heart to tell him the bike he demo'd was a 26."
- Rabbit és Sandman kedveli ezt
Írta 2018. augusztus 22. - 22:04
lehet, hogy csak nekem újdonság, hogy egyik-másik 2019-es Kona már látható. engem persze megint csak a Unit érdekelt . érdekes módon a jövő évi modell is viszi tovább az enyhén elszabott, két szék között a pad alatt geót... de legalább mindkét változatnak jó a színe...
hát elvileg szeptemberig mondták hogy embargósak a képek, amiket lőttünk, de már vagy 3 hete pakolgatják föl a konaworldra apránként.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való