Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9167 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

na nehogyma ne tudjon a shimano egy kormanyt legyartani Athertonok nelkul. continental detto. van ott eleg knowhow nelkuluk is szvsz.

persze,h le tudna. de ki venné meg? eddig is volt pro dh kormány, de vajon fogyott belõle annyi, mint mostanság? ja, és a kormány ára kb. duplázódik, mert a tesók neve van rajta. az országúti cuccaikkal is így csinálták. volt mindig is, de azóta van presztízsük, mióta profi csapatokat szponzorálnak.

egyébként a pro eredetileg is shimano volt, vagy úgy vették meg?

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás

A PRO a Shimano leányvállalata.

na ezt se tuttam megérte ma felkelni:D
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

hogy jön össze a shimano és a kormány?
amúgy az egy dolog h a conti össze tud rakni gumit,de nem mondjahtják el h VK riderek tesztelték/fejlesztették ami azér elég nagy reklám,meg valószínû télleg sokat számít a végeredmény szempontjából

ja igazad van. es az milyen jo reklam mar, hogy lesatirozott feliratos maxxis gumival mennek...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
A PRO a Shimano leányvállalata.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
hogy jön össze a shimano és a kormány?
amúgy az egy dolog h a conti össze tud rakni gumit,de nem mondjahtják el h VK riderek tesztelték/fejlesztették ami azér elég nagy reklám,meg valószínû télleg sokat számít a végeredmény szempontjából
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na nehogyma ne tudjon a shimano egy kormanyt legyartani Athertonok nelkul. continental detto. van ott eleg knowhow nelkuluk is szvsz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

nekem csak az nem tetszik a dologban hogy Athertonek alairtak a Contihoz, de mar akkor tudtak hogy a Kaiser nem lesz jo mindenhova. ergo mas is kell majd. aztan akkor kellett volna mondani hogy nem koszi. de persze a penzre nehez nemet mondani.

és ha a tesók segítenek a continak kifejleszteni egy termékpalettát? akkor azért megérte a continak, nem? így voltak a kiegészítõkkel is. amíg a pro nem csinált nekik megfelelõt, addig mást használtak. most meg majd boldog-boldogtalan atherton szériás pro cuccokat fog venni.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

http://www.pinkbike.com/photo/4404318/

2010 es code fékkar? kicsit elixir cr re hajaz nekem de tény hogy széép.

ez inkább az xx-re hajaz...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
meg magnéziumötvözet ahogy látom....fincsi

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
http://www.pinkbike.com/photo/4404318/

2010 es code fékkar? kicsit elixir cr re hajaz nekem de tény hogy széép.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
off

Le is szedik sokan :)
...
Most hirtelen csak ezt találtam, de a legtöbb pimpelt kocsiról leszedik az emblémát, hogy letisztultabb legyen. bmw-krõl meg mercikrõl nemritkán a tipusjelzést szedik le a hátuljáról, mert.

persze, tudom. nekünk csak egy családi kocsink van, de leszedtem mindent, amit csak lehetett - emblémák, típusjelzés, díszléc, rendszámkeret - meg színre fújtam a kilincseket, tükröt stb...
nekem a letisztultabb formák tetszenek :)
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

mondjuk ilyen erõvel akár a kocsiról is leszehetjük az emblémát

Le is szedik sokan :)
Feltöltött kép
Most hirtelen csak ezt találtam, de a legtöbb pimpelt kocsiról leszedik az emblémát, hogy letisztultabb legyen. bmw-krõl meg mercikrõl nemritkán a tipusjelzést szedik le a hátuljáról, mert.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem csak az nem tetszik a dologban hogy Athertonek alairtak a Contihoz, de mar akkor tudtak hogy a Kaiser nem lesz jo mindenhova. ergo mas is kell majd. aztan akkor kellett volna mondani hogy nem koszi. de persze a penzre nehez nemet mondani.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

mondjuk ilyen erõvel akár a kocsiról is leszehetjük az emblémát, mert õk sem szponzorálnak...

Mondjuk nem, mert neked és a kocsidnak elhanyagolható a reklámértéke míg a versenyzõknek jóval nagyobb. Hányan írják itt a fórumon, hogy XY milyen márkával megy és az biztos milyen jó.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
mondjuk ilyen erõvel akár a kocsiról is leszehetjük az emblémát, mert õk sem szponzorálnak...
végülis mindegy. ha megveszed az adott alkatrészt, onnantól a Tied, azt csinálsz vele amit akarsz...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

És ez mitõl korrekt?:chin:

Ingyen minek reklámozzanak bárkit is.

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sztem pont, h korrekt. Ha jól mennek, de nem kapnak szponzorációt, akkor minek reklámozzanak egy gyártót?

És ez mitõl korrekt?:chin:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ezt már sokszor megkérdezték versenyzõktõl, csapatfõnököktõl. egyszerûen egy gumigyártónak sincs annyi fajta terepre kifejlesztett gumija, mint a maxxisnak. a kaiser kurva jó gumi, de valszeg erre a pályára a highroller mintája jobban illett. és a highrollerhez hasonló gumija nincs a continak.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Sztem pont, h korrekt. Ha jól mennek, de nem kapnak szponzorációt, akkor minek reklámozzanak egy gyártót?
És a másik példát is meg tudom érteni. Gyártóként minek fizessen az ember, ha a szponzoráltja tesz az érdekeire, és ha más gumival megy, nem képes annyit megtenni, h legalább a márkajelzést levegye róla?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A téma egy másik vetülete, hogy gyakran nincs gumi támogatója (szponzora) az adott csapatnak vagy versenyzõnek, így a kérdést saját költségvetésbõl, egyéni vagy csapat preferencia alapján oldják meg. Ilyenkor azért satírozzák le a márkajelzést, hogy ne reklámozzák az adott gumigyártót. Hogy ez a csapat, vagy az adott rider egyéni döntése, mindegy, mert véleményem szerint etikátlan viselkedés, de a mai, elüzletiesedett világban ezen már nem tudok meglepõdni.