eredetileg is shimano volt a pro. Csak azt nemtom miert nem tudtak mar valami ertelmesebb markanevet kitalalni.
kontra

eredetileg is shimano volt a pro. Csak azt nemtom miert nem tudtak mar valami ertelmesebb markanevet kitalalni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
na nehogyma ne tudjon a shimano egy kormanyt legyartani Athertonok nelkul. continental detto. van ott eleg knowhow nelkuluk is szvsz.
A PRO a Shimano leányvállalata.
hogy jön össze a shimano és a kormány?
amúgy az egy dolog h a conti össze tud rakni gumit,de nem mondjahtják el h VK riderek tesztelték/fejlesztették ami azér elég nagy reklám,meg valószínû télleg sokat számít a végeredmény szempontjából
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960RAUH-Welt
B E G R I F F
nekem csak az nem tetszik a dologban hogy Athertonek alairtak a Contihoz, de mar akkor tudtak hogy a Kaiser nem lesz jo mindenhova. ergo mas is kell majd. aztan akkor kellett volna mondani hogy nem koszi. de persze a penzre nehez nemet mondani.
http://www.pinkbike.com/photo/4404318/
2010 es code fékkar? kicsit elixir cr re hajaz nekem de tény hogy széép.
persze, tudom. nekünk csak egy családi kocsink van, de leszedtem mindent, amit csak lehetett - emblémák, típusjelzés, díszléc, rendszámkeret - meg színre fújtam a kilincseket, tükröt stb...Le is szedik sokan
...
Most hirtelen csak ezt találtam, de a legtöbb pimpelt kocsiról leszedik az emblémát, hogy letisztultabb legyen. bmw-krõl meg mercikrõl nemritkán a tipusjelzést szedik le a hátuljáról, mert.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
mondjuk ilyen erõvel akár a kocsiról is leszehetjük az emblémát
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mondjuk nem, mert neked és a kocsidnak elhanyagolható a reklámértéke míg a versenyzõknek jóval nagyobb. Hányan írják itt a fórumon, hogy XY milyen márkával megy és az biztos milyen jó.mondjuk ilyen erõvel akár a kocsiról is leszehetjük az emblémát, mert õk sem szponzorálnak...
A sebesség mindent megold.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ingyen minek reklámozzanak bárkit is.És ez mitõl korrekt?:chin:
A sebesség mindent megold.
Sztem pont, h korrekt. Ha jól mennek, de nem kapnak szponzorációt, akkor minek reklámozzanak egy gyártót?