Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
- bocs a dupla postért -

Ez a nyugaton jobbat dolog meg érdekes. Általánosságban én azért azt tapasztaltam, hogy ahol több a pénz, ott nagyobb igény van a jobbra, minõségibbre, gyakran már a sznobság határán túllépve. És ez úgy látom azért igaz itthonra is. De mondom csak általában!!!

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
Visszakanyarodva a Contihoz, bennem is felmerült korábban a kérdés, hogy ez vajon reklám-e a cégnek, ha mégsem az õ gumijaikat használják.... Engem mindenképp eltántorított...

Persze azért ez egy sokkal összetettebb dolog lehet, mint amilyennek mi most így elképzeljük. Ha ott lettünk volna, amikor megállapodtak, talán objektívebben látnánk. Elvi kérdést meg szerintem fölösleges ebbõl csinálni, sajnos nem olyan világban élünk, ahol ezek számítanának.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
bocs, gondolhattam volna :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Próbáltam cinikus lenni ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nemtom ki honnan vette ezt a balkan dumat. a Vanderham signature dh kormany az nem bikepositive "matricazzunk fel valamit oszt jo lesz az" szinvonal

gondoljunk mar bele hogy a vilag legnagyobb kerekparozassal foglalkozo cegerol van szo. majd pont oket a kispenzu kelet europai vasarlo fogja erdekelni. marmint persze, erdekli, meg penz jon innen is, de nem szaggatjak meg magukat hogy az itteni vasarlo legyen a legjobban kiszolgalva.

Nyugaton csakis jobbat vesznek.

na meg ez is egy olyan dolog hogy ezt gondoltam, es az ellenkezojet tapasztaltam miota itt vagyok es ebben dolgozom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát én most vettem egy pro kamáslit. a northwawe ahhoz képest egy gagyi szar. és nem hiszem,h egy világbajnok nevével fémjelzett márkát a balkánra termelnének.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hát persze....khm :)
ha ti mondjátok biztos így van :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
A balkánra termelnek.

Nyugaton csakis jobbat vesznek.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
hu de balkani vagyok...

----

FÁJVÓ

----

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Mindkettõnek van ruházata, mindkettõnek vannak kisebb kiegészítõi, pl fékkar stb, de köszönõviszonyban sincsenek egymással. És nem csak az anyaghasználat, hanem a tervezés sem túlságosan az erõsségük.
De legalább itt a balkánon azt hisszük jó.

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mitol lenne shimano olcso valtozat? lattal mar shimano markaju kormanyt? vagy PRO markaju valtokart?

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Még jó, hogy sem Athertonékat, sem a pro-t nem kedvelem.
Mostmár legalább tudom, hogy ez egy shimano cheapest változat.
Egyébként honnan az infó?

Köztudott dolog, de elég csak erre az oldalra ránézni. http://cycle.shimano-eu.com/

A sebesség mindent megold.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Még jó, hogy sem Athertonékat, sem a pro-t nem kedvelem.
Mostmár legalább tudom, hogy ez egy shimano cheapest változat.
Egyébként honnan az infó?

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat a bbb se jobb, de nem is szoktam tulzottan ajnarozni oket ;)

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Megjelent (egy ideje)
http://www.delius-kl...ORKSHOP2010.jpg
http://www.delius-kl...e/fm/55/trm.jpg

eredetileg is shimano volt a PRO. csak azt nemtom miert nem tudtak mar valami ertelmesebb markanevet kitalalni.

Mint mondjuk a BBB? ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

eredetileg is shimano volt a pro. Csak azt nemtom miert nem tudtak mar valami ertelmesebb markanevet kitalalni.

kontra :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
eredetileg is shimano volt a PRO. csak azt nemtom miert nem tudtak mar valami ertelmesebb markanevet kitalalni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

na nehogyma ne tudjon a shimano egy kormanyt legyartani Athertonok nelkul. continental detto. van ott eleg knowhow nelkuluk is szvsz.

persze,h le tudna. de ki venné meg? eddig is volt pro dh kormány, de vajon fogyott belõle annyi, mint mostanság? ja, és a kormány ára kb. duplázódik, mert a tesók neve van rajta. az országúti cuccaikkal is így csinálták. volt mindig is, de azóta van presztízsük, mióta profi csapatokat szponzorálnak.

egyébként a pro eredetileg is shimano volt, vagy úgy vették meg?

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás

A PRO a Shimano leányvállalata.

na ezt se tuttam megérte ma felkelni:D
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

hogy jön össze a shimano és a kormány?
amúgy az egy dolog h a conti össze tud rakni gumit,de nem mondjahtják el h VK riderek tesztelték/fejlesztették ami azér elég nagy reklám,meg valószínû télleg sokat számít a végeredmény szempontjából

ja igazad van. es az milyen jo reklam mar, hogy lesatirozott feliratos maxxis gumival mennek...

RAUH-Welt
B E G R I F F