Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azanyad...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Feltöltött kép

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Elnézést, hogy nem elemeztem Dave Turner összes kinyilatkoztatását, és csak úgy általában online oldalakra felirkált beérkezési határidõk alapján állítottam igaztalant. Legközelebb jobban felkészülök.:-)

Szavadon foglak:D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Elnézést, hogy nem elemeztem Dave Turner összes kinyilatkoztatását, és csak úgy általában online oldalakra felirkált beérkezési határidõk alapján állítottam igaztalant. Legközelebb jobban felkészülök.:-)

Mellesleg élõben is nagyon tetszettek az eddigi verziók, de ez még izgibb.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Aki a DW-t lemarketingszövegezi, az még tényleg nem próbálta. Az IH-on nagyon hatásos volt, úgyhogy a Turneren is az lesz. Már ha egyszer elkészül, mert egyelõre olyan mint a négyes metró: csak reklámozzák, meg ígérik.

És ki ígéri?;) Mert Dave Turner szájából soha, sehol nem hangzott el utalás bármilyen dátumra vonatkozóan. Minden esetben, amikor ennek és az új RFX-nek a piacra kerülésérõl kérdezték, rövid ennyit válaszolt: "majd ha kész lesz.":)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Aki a DW-t lemarketingszövegezi, az még tényleg nem próbálta. Az IH-on nagyon hatásos volt, úgyhogy a Turneren is az lesz. Már ha egyszer elkészül, mert egyelõre olyan mint a négyes metró: csak reklámozzák, meg ígérik.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Lehet nekem van fura ízlésem,de a Turner és a Propain is jöhetne akár "raw" színben!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

olvastam róla már és sokak szerint egy marketing/patentos húzás.

Arra kíváncsi lennék, hogy ezek közül hány ült DW Link felfüggesztésû gépen. Igen válasz esetén ugyanis nem írnának ilyen sületlenségeket. És ennek most semmi köze sincs a Turnerhez.

nem is a színével van a baj

Neked itt nem osztottunk lapot;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A linkelt képeken szereplõ színekkel nem kell foglalkozni, a standard kínálat nem ez lesz.;) A képek egyébként is renderelt SolidWorks "alkotások."

nem is a színével van a baj :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ez a DW-Link érdekelne.
Lessz jövö héten egy tesztelni való dw s bringa, kiváncsi vagyok milyen.
Nem e "pecsétel" a fara.

olvastam róla már és sokak szerint egy marketing/patentos húzás.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Hali!

Nekem a Turner helyett inkább ez. Innen jön közelrõl ( német ).
http://www.propain-b...=114&Itemid=174

Üdv: forob

ez valami ritka otromba darab, tenyeres-talpas

----

FÁJVÓ

----

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A linkelt képeken szereplõ színekkel nem kell foglalkozni, a standard kínálat nem ez lesz.;) A képek egyébként is renderelt SolidWorks "alkotások."

forob

forob

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Hali!

Nekem a Turner helyett inkább ez. Innen jön közelrõl ( német ).
http://www.propain-b...=114&Itemid=174

Üdv: forob

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
kéééééne :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat kinezetre nalam 2es ala.

persze azt latom hogy uber hajtekk meg minden, es nyilvan az tobbet szamit de ma felszines napot tartok :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Sin City bike...nagyon komoly ez a kinézet,megnézném összerakva teljesen hasonló vad stilusban,lehet sokaknak bejönne.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Új prototípus. A márka leghosszabb tesztperiódusát produkáló modell, ergó nagyon jónak kell majd lennie:)

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
Funnt asszem Guido Tsugg
Mondjuk egy kormánynál, kszárnál. szerintem olyan sok újat nem lehet kitalálni, de pl komolyabb (öszetettebb) alkatrészeknél sokat számíthatnak egy profi észrevételei.

Azért egy profi sztem nem engedheti meg magának, hogy szarhoz adja a nevét, mert csak saját magát járatja le, ettõl függetlenül nem rohanok egybõl alkatrészt venni, ha rajta van valami pro neve. Azért bevallom a Contin elég erõsen elgondolkodtam (mármint, hogy nem olyan jók).

Tomac alatt anno még az õs M1 volt átmatricázva, ha jól emlékszem. Meg talán Palmer is nyomta hasonlóan. De megjegyzem akkoriban nem volt akkora választék DH vázakban, mint most.

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

anó John tomac Giant gépeit sem a Giant gyártotta...

meg a mongoose-át se a mongoose, meg a raleigh-jét se a raleigh.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
A Balkán szó mellõl kihagytam én is a 'cinikus smile'-t de mindegy.
Ez az Atherton kormány pont ugyanolyan dolog, min a Funn 4x kormány amit a nagy (Nemjuteszembeki..) 4x versenyzõ tervezett és még az aláírása is rajta van.
Furcsa, hogy tavaly egy tökéletesen ugyanolyat vettem, de azon nem volt aláírás és azt még nem õ tervezte. Én csak egy rohadt erõs kormányt akartam, de sehol nem volt Easton.
A leragasztott maxxis gumi meg nem egyedi, Emlékezzünk Armstronékra amikor nem kaptak szponzori pénzt üres mezzel mentek, anó John tomac Giant gépeit sem a Giant gyártotta...

Ride everywhere.

.