Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9167 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

@AGA: mi a gond például az 1 1/8-1,5 tapered villákkal? Rosszat még nem olvastam róla, inkább csak jót; vagy keveset olvastam? :-)

Nem AGA vagyok,de nekem van tapered villám és ami a rossz benne az az,hogy nem rakhatom bele amibe akarom :)
Illetve 1.5 vázba +1db fejcsapágy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
AGA ezeket a dolgokat fejtsd mar ki bovebben, foleg a fekete becsuszos reszt nem ertem mert annyira viccesnek hiszed magad csak kozben a smiley-ktol meg a befejezetlen mondatoktol nem latszik hogy mit akarnal mondani

es nem kell ez a "szorakoztatoak vagytok" lesajnalo szoveg, senki nem szereti ha igy beszelnek vele, es te most egy hozzaszolasban tetted ezt meg tobb mindenkivel.

nem tudom kinek gondolod magad, de ha ugy is erzed hogy tobbet tudsz masoknal a temaban, akkor nem volna intelligensebb dolog szepen erthetoen elmagyarazni a dolgokat, mint alpari stilusban osztani az eszt es kozben megalazni masokat?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nem valószínû, hogy nyomja majd az olajat, csak csúnya, meg lehet nem mozog majd úgy.....

Aga: azért az látszik mennyire a hobbybringás oldalt nézed.... meg h sz@rt se konyítasz az egészhez :)

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
@AGA: mi a gond például az 1 1/8-1,5 tapered villákkal? Rosszat még nem olvastam róla, inkább csak jót; vagy keveset olvastam? :-)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
kicsit off:
a Manitou fekete bevonata ha megkopik (ha csak éppen látszódik rajta a halványodás) azon kívül, hogy nem szép van valami egyéb hátránya? nyomja az olajat, ilyesmire gondolok...

Izomtéridõninja-geológus!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

palmer bicaja óta az elsõ speci dh bicaj, ami tetszik:
2011 Specialized Demo 8 - Exclusive! - Pinkbike.com

Nyolcszor számoltam meg, de akkor is hetes sor van neki hátul. Engem meg hülyének néztek mikor azt mondom annyi elég...

Amúgy meg elolvasva itt kiderült, hogy jövõre a simanyó iksztéer szar lesz, nehéz, és nyúlja a sramot :D A Speci szép, innovatív, de ronda ( ;) ) és fölöslegesen fejleszt (pl átütõ hátul)
Borzasztó, ( és ;) ) sok Lapierre leszen, viszont néhány szép megoldással jön. Az is igaz nem jutottam a végére, mert meguntam... :) De az elsõváltó bowdene derékszögben húzós, még ha szép is.
A Fox egyszerû :D (ugye Sala ;) ) villákat gyárt.
A fekete becsúszó baromság :D illetve \o/ és háhaháá ... A teflont eredetileg azért rakták volna mindenhova mert nem kopik. Az hogy a manitou évek óta szív vele mások meg nem, az nem azt jelenti hogy a fekete rossz, hanem azt, hogy a manitou egy...
Ja és mégegyszer \o/
Komolyan szórakoztatóak vagytok ;)
Van szomorú oldal is; sajnálatosan a nagy visszafejlõdés BB30 néven terjed mint a pestis. 1/8-1,5 markec cucc szintén. Meg a 10-es sor is...

Ride everywhere.

.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez?

Feltöltött kép

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
pedig az nem változott sokat, mostani is ugyanigy néz ki.
MCDH

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
és abban a boxxerben szerinted milyen csillapítás van? nézd meg a képeket, nem gyári, az tuti.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
800mm széles egyenes Dh kormány a Blackspire-tõl

Feltöltött kép

boxxer wc 2011: végre kijavították azokat a bosszantó dolgokat, rebound szétszedése macerás volt, Solo air fej néha elfelejtett kinyitni...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Specialized DH gumik 2011:

2011 Specialized Hillbilly Tire and Butcher Tire

A jobbaktól lopni nem szégyen :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

pont oda, ahova a shimano "industry leader" címkéje... :)

rókák:
Fox Racing Shox 2011 Product Highlights: 36 180, Terralogic, TALAS 29 | Mountain Bike News and Reviews

[/url]

fox lapon már vagy egy hónapja a jövõ éviek vannak fent
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Specialized DH gumik 2011:
Feltöltött kép

2011 Specialized Hillbilly Tire and Butcher Tire

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
pont oda, ahova a shimano "industry leader" címkéje... :)

rókák:
Fox Racing Shox 2011 Product Highlights: 36 180, Terralogic, TALAS 29 | Mountain Bike News and Reviews

a wc boxxer meg változik egy hangyafasznyit
Inside the 2011 RockShox BoXXer World Cup - Mountain Bike Videos | Vital MTB

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Napi kínzó kérdés: Hová lett a shimano carbon Dura Ace hajtókarja?
Feltöltött kép
Katalógusban is bennevolt, CRC-n is kintvolt hogy érkezni fog, aztán eltünt. Valaki?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
palmer bicaja óta az elsõ speci dh bicaj, ami tetszik:
2011 Specialized Demo 8 - Exclusive! - Pinkbike.com

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Példákat mindig ki lehet emelni... :) Ellenpéldákat is tudok természetesen: Revelation sincs matt verzióban ja jól tudom egy ideje, és még sok más villájuk sem. Részemrõl inkább összegyûjtöm majd idõvel a pénzt, és úgyis Fox lesz, mert õk legalább megmaradtak a puritán egyszerüségnél. CSak semmi csicsa. :P :D Lényeg, hogy az izlések kölünböznek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Nagyszerû, ezt a fekete becsúszószáras badarságot látom már a Rock Shox is követi.... :)

Már?
Legelsõ RS telóm 2002-bõl fekete becsúszókkal bírt, illetve bír a mai napig :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ez valahol nem igaz, rebám is matt volt, Lyrik is többnyire matt...vannak azért

de spec. én a fényeset jobban karmolom....

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Nem tudom, de én magam a Marzónak meghagynám ezt a lehetõséget. Azt úgyse akartam venni soha. :) Természetesen a szépség szubjektív dolog. :) Mondjuk RS-nál pedig az állandó fénylõ festéstõl áll fel a szõr a hátamon. Kezdik elfelejteni a matt dolgok szépségét. :)