Egy fox, igaz?ez nem boxxer a képen.
Olyan foxos a jobb oldali kupak.
Egy fox, igaz?ez nem boxxer a képen.
A sebesség mindent megold.
ez?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
végig néztem a 4 oldalt de frankón nem találom...
Lesz fekete-zöld Pitch is:
I Smell 2011's... - Mountain Bike Forums (A lap alja felé van a fotó.)
Nagyon eltalálták, hogy még mindig nem kell újítani rajta.
!
Ez is durva kijelentés, mert úgy tudom a Novatec is Quando gyártmány (ha jol emlékszem). Azért a Nova nem olyan gagyi.
Quando és barátai -bár a selejt vasakkal- de gyártanak mindent.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Az 1,5 és 1,1/8-as rendszernek pedig statikailag jobban indokolható, mint a végig azonos vastagságú 1,1/8-as.
Én is örülök a fejlõdésnek csak legyen mögötte valami tartalom is. A végén oda jutunk, hogy átfestenek valamit, aztán elkezdik bizonygatni, hogy ez így sokkal jobb, mert bla-bla-bla...Nekem egy délután sem kell ahhoz hogy kitaláljam azt hogy:
Itt ez a csõ, most éppen x mm az átmérõje, legyen inkább 1,5x! fassszaaaa, 3546343%-al merevebb, és olyan könnyû hogy könnyebb mintha nem lenne
Ettõl függetlenül én örülök annak hogy fejlõdnek a dolgok, pörög a technika. Ez viszi elõre a dolgokat.
A sebesség mindent megold.
Nézd meg ezt a tornyot fejjel lefelé és megtalálod az azonos pontokat.Kifejtenéd ezt nekem (nekünk) logikus érvekkel?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Csak onnan, hogy mindenhol ahol láttam, és ráírták/mondták ott fekete volt. Az is rendben, hogy nem kemény. De írtam is; nem vagyok vegyész. Szóval, ha te az vagy, milyen színû a teflon? Mostmár nagyon érdekel.Honnan veszed, hogy a teflon fekete?
Kifejtenéd ezt nekem (nekünk) logikus érvekkel?Az 1,5 és 1,1/8-as rendszernek pedig statikailag jobban indokolható, mint a végig azonos vastagságú 1,1/8-as.
Ride everywhere.
.
A fejlesztés témához.
Nekem sokszor van olyan érzésem amikor az újításokat nézem, hogy megint kitaláltak valamit egy délután alatt (csak azért hogy legyen valami új) és építettek köré egy jó marketinget.