karakoram, on 19 Jul 2018 - 08:35, said:
Köszi 
Jól nyomják nagyon a szakállas emberkék, köszi a videót!
Ez az életük látszik, meg amúgy minden "divatirányzat" ami lehet ebben a világban képviselteti magát: nagyon különc bringa nagy kerékkel, fura kormánnyal és villával, persze nem karbon semmi, szakáll, kockás ing, nem feszülős bringás naci, stb. Nem elítélem, tetszik! A szakáll és a nem feszülős naci nálam is megvan de karbon bringán vagyok és nem tudok így kerékpározni 
szerintem nem szakáll-függő a dolog, nekem is van, mégsem vagyok olyan ügyes, mint szeretném. 
biztosan jó kell legyen a bringa/váz geója is, hiszen ő találta ki, magának tervezte. miért rajzolt volna olyat, ami nem jó neki?
az általam olvasott tesztekből zanzásítva az jön le, hogy bármennyire eltér is a megszokottól, csodát azért nem kell várni, végeredményben ez is csak egy merevbringa, de annak qva jó.
ZolkoW, on 18 Jul 2018 - 20:16, said:
nem jóóó, a kormányszarv meglazítja 
a szarvat a fékkar és a markolat közé tesszük, ezt a múltkor megbeszéltük. elfelejtetted? 
arn, on 19 Jul 2018 - 12:04, said:
amerika nagy piac, minden szirszart el lehet adni
probald meg itt.
ez nem kontinensfüggő, itt is el lehet adni szinte bármit: műanyagvázat, terepre való országútit, dögnehéz külsőt folyékony belsővel....