Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

új, megfizethető(bb) árú Marzó Z2: https://reviews.mtbr...2-fork-unveiled

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

telóügyi újságok :

https://www.bikerada...d-shocks-53805/

Bikertigger módosította - 2019. április 04. - 22:24

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

1x9

11 40es sor

https://bikelogistic...-fogaskereksor/

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

végülis ha létezik enduro nyereg, miért ne lehetne gravel cipő? :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

RS háza tájáról azt csicsergik, jön egy új XC villa, egy bizonyos SID Ultimate

https://forums.mtbr....rk-1095541.html

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

én ezt a sok clearence akciózást is annak a számlájára írom, hogy kéne nekik a zseton a szállítmányok rendeléséhez. Szóval nem hiszem, hogy azzal telnek a hónapok, hogy hogy görbüljön a támvilla, hanem inkább pénzkérdés..

• Kisherceg kedveli ezt

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

ooo, ezt a vazat direkt ilyen alacsony villahoz terveztek? Annak a scandalnak, ami az istas kepen lathato nagyon lapos a nyeregcsoszoge, najo, kicsit feljebb lehet az elsokerek, de akkor is. Amugy mi a francot benaznak ezeken ennyit? Kinyitjak a nagy tavolkeleti katalogust, raboknek valamire, majd varjak a hajot.

oda van írva: 73 fok (körüli)

nemtom. régen (Inbred,Scandal,456(50B), DeeDar, Pompino, Caffenback, etc.) szerintem nem katalógusvázak voltak, a mostaniakat meg nem ismerem. meg nem is nagyon érdekelnek.

Kisherceg módosította - 2019. március 16. - 20:30

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

ó, ez viszont "early summer". mondjuk szerintem don't hold your breath, de amúgy jópofa. :)
planetx.co.uk/files/px/imagelibrary/00brant/Boot%20Zipper%207.jpg

forrás

ooo, ezt a vazat direkt ilyen alacsony villahoz terveztek? Annak a scandalnak, ami az istas kepen lathato nagyon lapos a nyeregcsoszoge, najo, kicsit feljebb lehet az elsokerek, de akkor is. Amugy mi a francot benaznak ezeken ennyit? Kinyitjak a nagy tavolkeleti katalogust, raboknek valamire, majd varjak a hajot.

blash módosította - 2019. március 16. - 20:28

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

ó, ez viszont "early summer". mondjuk szerintem don't hold your breath, de amúgy jópofa. :)

Boot%20Zipper%207.jpg

forrás

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

újabb teaser az On-One-tól:

Scandal%201.jpg

elvileg 250font körül lesz a váz. (kérdés persze, hogy mikor. legutóbb ugye tavaly tavaszra ígérték....)

forrás 1

forrás 2

...és lesz "Scandal" (vagy inkább alu verzió) is, de erről is csak annyit lehet tudni, hogy Brant nem ígéri június előttre. (jah, melyik évben??) illetve 150 font.

Kisherceg módosította - 2019. március 16. - 20:17

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

ezt már magyarázták az oldalukon, úgy emlékszem, viszont a linkajánlóban láttam alul full-sus gravel bájkot is. Na olyan nem kéne, de érdekesnek érdekes :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Sevener?

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

Ja, hogy a szivárványszín az a valós! ááááhh... :)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás

Ezt de szívesen kipróbálnám majd éles bevetésen a szokott útvonalaimon:

https://bikerumor.co...nical-overview/

Sajnos nagyon drága lesz, XT szintre mire a Shimano eljut eddig már elektromos hajtás is kell majd az öregedő izmainak és ízületeimnek. Pedig a Shimano lesz az igazi  :P  :D  :)  B)  

SRAM-Eagle-eTAP-AXS-wireless-mountain-bi

SRAM-Eagle-eTAP-AXS-wireless-mountain-bi

karakoram módosította - 2019. február 12. - 18:56

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

Nekem félelmetesen lassú volt a Red eTap. Olyan reakcióideje van, főleg az elsőváltónak, hogy egy Sora is lenyomja sebességben.

Meg tudom erősíteni. :)

Megszoktam már, ezzel együtt is nagyon bejön.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A 2x11-es eTap meglepő módon nagyon kiforrott(nak tűnik) szoftveresen. Nekem 2016. augusztus eleje óta van egy 2x11-es SRAM Red eTap szettem, rengeteget használtam. 1-2 apró hibája volt ugyan, az első átdobó néha rosszul pozícionált az ovál tányérjaimmal.

Viszont akkor is 1.1 volt a Firmware verzió kint, azóta sem adtak ki frissítést.

...ellentétben a Quarq erőmérőikkel például, ahol 2-3 havonta jött 1.5-2 éven át...

Nekem félelmetesen lassú volt a Red eTap. Olyan reakcióideje van, főleg az elsőváltónak, hogy egy Sora is lenyomja sebességben.

A sebesség mindent megold.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

A 2x11-es eTap meglepő módon nagyon kiforrott(nak tűnik) szoftveresen. Nekem 2016. augusztus eleje óta van egy 2x11-es SRAM Red eTap szettem, rengeteget használtam. 1-2 apró hibája volt ugyan, az első átdobó néha rosszul pozícionált az ovál tányérjaimmal.

Viszont akkor is 1.1 volt a Firmware verzió kint, azóta sem adtak ki frissítést.

...ellentétben a Quarq erőmérőikkel például, ahol 2-3 havonta jött 1.5-2 éven át...

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Ez már többször szóba került. Az elektromos váltás stb hackelése. Ez valós veszély lehet? Nem igazán a lehetőségre, megvalósíthatóságra gondolok. Inkább az etikai oldalára. Ennyi erővel akár egy pumpát is bedobhat valaki a konkurens bringás küllői közé. Tudom nem életszerű de hasonló a szitu.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Kint van a SRAM úri huncutsága, az AXS váltás. Elektromos, vezeték nélküli 2x12 oútira, valamint az 1x12-es SRAM Eagle eTap AXS MTB-re. Plusz vezeték nélküli dropper post. Linket nem írok, úgyis tele lesz vele a net órákon belül. :)

kíváncsi vagyok, mikor lesznek kint az első szoftverfrissítések valamint a hozzávaló vírusok. :D :P elképzelem, ahogy mászás közben egyszercsak lecsúszik többek alatt cső, mert valaki támadószoftvert vetett be. :D  :D

• zscs kedveli ezt

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

Kint van a SRAM úri huncutsága, az AXS váltás. Elektromos, vezeték nélküli 2x12 oútira, valamint az 1x12-es SRAM Eagle eTap AXS MTB-re. Plusz vezeték nélküli dropper post. Linket nem írok, úgyis tele lesz vele a net órákon belül. :)