Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

új, megfizethető(bb) árú Marzó Z2: https://reviews.mtbr...2-fork-unveiled

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

telóügyi újságok :

https://www.bikerada...d-shocks-53805/

Edited by Bikertigger, 2019. April 04. - 22:24.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

1x9

11 40es sor

https://bikelogistic...-fogaskereksor/

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

végülis ha létezik enduro nyereg, miért ne lehetne gravel cipő? :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

RS háza tájáról azt csicsergik, jön egy új XC villa, egy bizonyos SID Ultimate

https://forums.mtbr....rk-1095541.html

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

én ezt a sok clearence akciózást is annak a számlájára írom, hogy kéne nekik a zseton a szállítmányok rendeléséhez. Szóval nem hiszem, hogy azzal telnek a hónapok, hogy hogy görbüljön a támvilla, hanem inkább pénzkérdés..

• Kisherceg likes this

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

ooo, ezt a vazat direkt ilyen alacsony villahoz terveztek? Annak a scandalnak, ami az istas kepen lathato nagyon lapos a nyeregcsoszoge, najo, kicsit feljebb lehet az elsokerek, de akkor is. Amugy mi a francot benaznak ezeken ennyit? Kinyitjak a nagy tavolkeleti katalogust, raboknek valamire, majd varjak a hajot.

oda van írva: 73 fok (körüli)

nemtom. régen (Inbred,Scandal,456(50B), DeeDar, Pompino, Caffenback, etc.) szerintem nem katalógusvázak voltak, a mostaniakat meg nem ismerem. meg nem is nagyon érdekelnek.

Edited by Kisherceg, 2019. March 16. - 20:30.

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts

ó, ez viszont "early summer". mondjuk szerintem don't hold your breath, de amúgy jópofa. :)
planetx.co.uk/files/px/imagelibrary/00brant/Boot%20Zipper%207.jpg

forrás

ooo, ezt a vazat direkt ilyen alacsony villahoz terveztek? Annak a scandalnak, ami az istas kepen lathato nagyon lapos a nyeregcsoszoge, najo, kicsit feljebb lehet az elsokerek, de akkor is. Amugy mi a francot benaznak ezeken ennyit? Kinyitjak a nagy tavolkeleti katalogust, raboknek valamire, majd varjak a hajot.

Edited by blash, 2019. March 16. - 20:28.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

ó, ez viszont "early summer". mondjuk szerintem don't hold your breath, de amúgy jópofa. :)

Boot%20Zipper%207.jpg

forrás

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

újabb teaser az On-One-tól:

Scandal%201.jpg

elvileg 250font körül lesz a váz. (kérdés persze, hogy mikor. legutóbb ugye tavaly tavaszra ígérték....)

forrás 1

forrás 2

...és lesz "Scandal" (vagy inkább alu verzió) is, de erről is csak annyit lehet tudni, hogy Brant nem ígéri június előttre. (jah, melyik évben??) illetve 150 font.

Edited by Kisherceg, 2019. March 16. - 20:17.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

ezt már magyarázták az oldalukon, úgy emlékszem, viszont a linkajánlóban láttam alul full-sus gravel bájkot is. Na olyan nem kéne, de érdekesnek érdekes :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Sevener?

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

Ja, hogy a szivárványszín az a valós! ááááhh... :)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts

Ezt de szívesen kipróbálnám majd éles bevetésen a szokott útvonalaimon:

https://bikerumor.co...nical-overview/

Sajnos nagyon drága lesz, XT szintre mire a Shimano eljut eddig már elektromos hajtás is kell majd az öregedő izmainak és ízületeimnek. Pedig a Shimano lesz az igazi  :P  :D  :)  B)  

SRAM-Eagle-eTAP-AXS-wireless-mountain-bi

SRAM-Eagle-eTAP-AXS-wireless-mountain-bi

Edited by karakoram, 2019. February 12. - 18:56.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

Nekem félelmetesen lassú volt a Red eTap. Olyan reakcióideje van, főleg az elsőváltónak, hogy egy Sora is lenyomja sebességben.

Meg tudom erősíteni. :)

Megszoktam már, ezzel együtt is nagyon bejön.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A 2x11-es eTap meglepő módon nagyon kiforrott(nak tűnik) szoftveresen. Nekem 2016. augusztus eleje óta van egy 2x11-es SRAM Red eTap szettem, rengeteget használtam. 1-2 apró hibája volt ugyan, az első átdobó néha rosszul pozícionált az ovál tányérjaimmal.

Viszont akkor is 1.1 volt a Firmware verzió kint, azóta sem adtak ki frissítést.

...ellentétben a Quarq erőmérőikkel például, ahol 2-3 havonta jött 1.5-2 éven át...

Nekem félelmetesen lassú volt a Red eTap. Olyan reakcióideje van, főleg az elsőváltónak, hogy egy Sora is lenyomja sebességben.

A sebesség mindent megold.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

A 2x11-es eTap meglepő módon nagyon kiforrott(nak tűnik) szoftveresen. Nekem 2016. augusztus eleje óta van egy 2x11-es SRAM Red eTap szettem, rengeteget használtam. 1-2 apró hibája volt ugyan, az első átdobó néha rosszul pozícionált az ovál tányérjaimmal.

Viszont akkor is 1.1 volt a Firmware verzió kint, azóta sem adtak ki frissítést.

...ellentétben a Quarq erőmérőikkel például, ahol 2-3 havonta jött 1.5-2 éven át...

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts
Ez már többször szóba került. Az elektromos váltás stb hackelése. Ez valós veszély lehet? Nem igazán a lehetőségre, megvalósíthatóságra gondolok. Inkább az etikai oldalára. Ennyi erővel akár egy pumpát is bedobhat valaki a konkurens bringás küllői közé. Tudom nem életszerű de hasonló a szitu.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Kint van a SRAM úri huncutsága, az AXS váltás. Elektromos, vezeték nélküli 2x12 oútira, valamint az 1x12-es SRAM Eagle eTap AXS MTB-re. Plusz vezeték nélküli dropper post. Linket nem írok, úgyis tele lesz vele a net órákon belül. :)

kíváncsi vagyok, mikor lesznek kint az első szoftverfrissítések valamint a hozzávaló vírusok. :D :P elképzelem, ahogy mászás közben egyszercsak lecsúszik többek alatt cső, mert valaki támadószoftvert vetett be. :D  :D

• zscs likes this

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

Kint van a SRAM úri huncutsága, az AXS váltás. Elektromos, vezeték nélküli 2x12 oútira, valamint az 1x12-es SRAM Eagle eTap AXS MTB-re. Plusz vezeték nélküli dropper post. Linket nem írok, úgyis tele lesz vele a net órákon belül. :)