Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
A PRO a Shimano leányvállalata.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
hogy jön össze a shimano és a kormány?
amúgy az egy dolog h a conti össze tud rakni gumit,de nem mondjahtják el h VK riderek tesztelték/fejlesztették ami azér elég nagy reklám,meg valószínû télleg sokat számít a végeredmény szempontjából
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na nehogyma ne tudjon a shimano egy kormanyt legyartani Athertonok nelkul. continental detto. van ott eleg knowhow nelkuluk is szvsz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

nekem csak az nem tetszik a dologban hogy Athertonek alairtak a Contihoz, de mar akkor tudtak hogy a Kaiser nem lesz jo mindenhova. ergo mas is kell majd. aztan akkor kellett volna mondani hogy nem koszi. de persze a penzre nehez nemet mondani.

és ha a tesók segítenek a continak kifejleszteni egy termékpalettát? akkor azért megérte a continak, nem? így voltak a kiegészítõkkel is. amíg a pro nem csinált nekik megfelelõt, addig mást használtak. most meg majd boldog-boldogtalan atherton szériás pro cuccokat fog venni.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

http://www.pinkbike.com/photo/4404318/

2010 es code fékkar? kicsit elixir cr re hajaz nekem de tény hogy széép.

ez inkább az xx-re hajaz...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
meg magnéziumötvözet ahogy látom....fincsi

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
http://www.pinkbike.com/photo/4404318/

2010 es code fékkar? kicsit elixir cr re hajaz nekem de tény hogy széép.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
off

Le is szedik sokan :)
...
Most hirtelen csak ezt találtam, de a legtöbb pimpelt kocsiról leszedik az emblémát, hogy letisztultabb legyen. bmw-krõl meg mercikrõl nemritkán a tipusjelzést szedik le a hátuljáról, mert.

persze, tudom. nekünk csak egy családi kocsink van, de leszedtem mindent, amit csak lehetett - emblémák, típusjelzés, díszléc, rendszámkeret - meg színre fújtam a kilincseket, tükröt stb...
nekem a letisztultabb formák tetszenek :)
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

mondjuk ilyen erõvel akár a kocsiról is leszehetjük az emblémát

Le is szedik sokan :)
Feltöltött kép
Most hirtelen csak ezt találtam, de a legtöbb pimpelt kocsiról leszedik az emblémát, hogy letisztultabb legyen. bmw-krõl meg mercikrõl nemritkán a tipusjelzést szedik le a hátuljáról, mert.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem csak az nem tetszik a dologban hogy Athertonek alairtak a Contihoz, de mar akkor tudtak hogy a Kaiser nem lesz jo mindenhova. ergo mas is kell majd. aztan akkor kellett volna mondani hogy nem koszi. de persze a penzre nehez nemet mondani.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

mondjuk ilyen erõvel akár a kocsiról is leszehetjük az emblémát, mert õk sem szponzorálnak...

Mondjuk nem, mert neked és a kocsidnak elhanyagolható a reklámértéke míg a versenyzõknek jóval nagyobb. Hányan írják itt a fórumon, hogy XY milyen márkával megy és az biztos milyen jó.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
mondjuk ilyen erõvel akár a kocsiról is leszehetjük az emblémát, mert õk sem szponzorálnak...
végülis mindegy. ha megveszed az adott alkatrészt, onnantól a Tied, azt csinálsz vele amit akarsz...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

És ez mitõl korrekt?:chin:

Ingyen minek reklámozzanak bárkit is.

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Sztem pont, h korrekt. Ha jól mennek, de nem kapnak szponzorációt, akkor minek reklámozzanak egy gyártót?

És ez mitõl korrekt?:chin:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ezt már sokszor megkérdezték versenyzõktõl, csapatfõnököktõl. egyszerûen egy gumigyártónak sincs annyi fajta terepre kifejlesztett gumija, mint a maxxisnak. a kaiser kurva jó gumi, de valszeg erre a pályára a highroller mintája jobban illett. és a highrollerhez hasonló gumija nincs a continak.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Sztem pont, h korrekt. Ha jól mennek, de nem kapnak szponzorációt, akkor minek reklámozzanak egy gyártót?
És a másik példát is meg tudom érteni. Gyártóként minek fizessen az ember, ha a szponzoráltja tesz az érdekeire, és ha más gumival megy, nem képes annyit megtenni, h legalább a márkajelzést levegye róla?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A téma egy másik vetülete, hogy gyakran nincs gumi támogatója (szponzora) az adott csapatnak vagy versenyzõnek, így a kérdést saját költségvetésbõl, egyéni vagy csapat preferencia alapján oldják meg. Ilyenkor azért satírozzák le a márkajelzést, hogy ne reklámozzák az adott gumigyártót. Hogy ez a csapat, vagy az adott rider egyéni döntése, mindegy, mert véleményem szerint etikátlan viselkedés, de a mai, elüzletiesedett világban ezen már nem tudok meglepõdni.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
A Kaiser baromi jó gumi, és Geeék is nagyon sokszor Contival mentek. Hogy itt most épp miért nem, azt viszont nem tudom. Tény, hogy a gyártók gyakran teszteleik a konkurenciát, hogy lopkodhassanak ötleteket. Az viszont elgondolkodtató, hogy eddig sok lesatírozott gumit láttam már a fenti példák mellett a Santa Cruzos-ok alatt is, de tény, hogy mindig Maxxis volt az alany.

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
mariborban sokan mentek átsatírozott Maxxisekkel
ez azért elgondolkodtató...
érdekes, hogy miközben a Conti annyira isteníti a gumijait, mégsem azt hasznlják a pro riderek... hmm... akkor mégsem olyan frankó??? az meg megint kérdés, hogy mire föl a horribilis összeg pl a Kaiserért

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
sokan csinaljak ezt. sajnos. mert szerintem tokre etikatlan.

RAUH-Welt
B E G R I F F