Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1408 hozzászólás a témában

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Mjani: Nem édes. Próbáld ki :) Vagy legalábbis nem zavaróan.

A Vkse-vel kapcsolatos megállapodás /elsõsorban az elnökötök miatt/ biztosan nem jön létre idén. Nagyon sajnálom, elég sokszor tettem érte lépéseket. Privátban elmondhatom a részleteket.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Por, persze. 500/750 ml vízben kell feloldani.
A zselé sokkal kényelmesebben bontható, van rajta ilyen kis nyílás :) (Bal oldalon kategóriaválasztó, ott látszik). Meg a leírás elsõ sora ez: Az EnergySource 4:1 egy csúcstechnológiás regeneráló sportital edzés közben és edzés után.
VV: privben keress, nézünk valami jó árat ;)

Ja és egy észrevétel a 4:1-el kapcsolatban: kicsit habzik (van akit ez zavar, de szerintem nem gáz) és melegben nagyon gyorsan megromlik a fehérje miatt. Nyilván verseny közben azért nem, de mondjuk 4-5 óra napon állás után én nem innék bele :)

Biztos jó a por, edzésen ki is fogom próbálni, de versenyen csak egy kulacsom van és abban csak híg izotóniás vagy sima víz van, nem bírom az édes innivalókat olyankor. Mondjuk lehet, hogy bejön hígabbra keverve.

Ügyesen csinálja a high5, a végén minden csapat high5-ot fog használni. A mi idei mezünkön is rajta lesz a felirat. :)

A sebesség mindent megold.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Én meg azért írtam oda, mert olvastam, hogy írta :)

A kreatin gondolata megfogott. Azt olvasom róla, hogy a zsírt segít bontani az izomoknál. Ha nekem nincs (sok) zsírom, akkor mit bont? Ekkor is érdemen szednem? Hetente min 3-szor futok 1 és 2 óra közti idõtartamban, meg mászok, meg néha úszok, ha belefér. És erõsödni szeretnék.

Ha az utolsó kérdésemre a válasz igen, akkor én tovább kérdezek: és milyet? Monohidrát, etil-észter, foszfát, trikreatin-malát... ezek nekem nem mondanak semmit. (Kreatin k)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Én pl. most úgy tartom kondiba magam, hogy 400 méteres futópályáig kikocogok és: 1 kör -> 20 fekvõ -> 1 kör -> 40 guggolás -> 1 kör -> 20 négyütemû fekvõ ->1 kör -> 10 felhúzás. Ezt ismételni úgy amennyi jólesik :)

ismételni ?.. ebbõl egy is sok :)

"just chillin killin"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Oda is írta hogy nem akar szedni semmit :)

Azért egy kreatin-kúrát én végigtolnék, a titka az, hogy rettentõ sokat kell mellette edzeni. Nekem 68 kilóról felment 74-75-re, a kúra után pedig visszament szép lassan 72-re (178 cm mellett). Nem is drága, nem is árt, de felettébb hasznos. Scitec vagy Biotech készítményt ajánlok :)

Ja és: Nagy súly, kevés ismétléssel (2-3X8-12), és mondjuk a maximális súly 60-70%-ával. Nekem bejött.

Én pl. most úgy tartom kondiba magam, hogy 400 méteres futópályáig kikocogok és: 1 kör -> 20 fekvõ -> 1 kör -> 40 guggolás -> 1 kör -> 20 négyütemû fekvõ ->1 kör -> 10 felhúzás. Ezt ismételni úgy amennyi jólesik :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Szeretnék egy kis izmot felszedni magamra.Nem szeretnék semmi táplálék-kiegészítõt és egyéb cuccokat szedni.Mit hogyan csináljak?Mennyire valósítható ez meg?Most 193 cm és 80 kg vagyok, jó lenne ha elérném a 86-87 kg-ot de nem hízással.:D
Köszi a segítséget!

Szerintem sportolj ;)
(Nincs olyan étel, sem táplálék-kiegészítõ, ami elvégezné a munkát helyetted ;-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Alkalomadtán szavadon foglak.:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Por, persze. 500/750 ml vízben kell feloldani.
A zselé sokkal kényelmesebben bontható, van rajta ilyen kis nyílás :) (Bal oldalon kategóriaválasztó, ott látszik). Meg a leírás elsõ sora ez: Az EnergySource 4:1 egy csúcstechnológiás regeneráló sportital edzés közben és edzés után.

Ja és egy észrevétel a 4:1-el kapcsolatban: kicsit habzik (van akit ez zavar, de szerintem nem gáz) és melegben nagyon gyorsan megromlik a fehérje miatt. Nyilván verseny közben azért nem, de mondjuk 4-5 óra napon állás után én nem innék bele :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Köszi.

Te is használod?

Még nem, de majd fogom a nagyobb kiszerelésû változatát.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Por.

Köszi.

Te is használod?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ez por, amit vízben kell feloldani vagy zselé?

Por.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

és rövidtávú maratonokra mit ajánlotok?vagy a rövidség miatt nem is nagyon kellenek ilyen "csoda"szerek?
Jani:csomagolást elnézve por,mutatja a jobb oldalon,hogy ott kell eltépni

Egy valamilyen szénhidrát zselé bõven elég, de egy banán vagy egy csoki is majdnem ugyanolyan jó a frissítõnél.

A zselék is ilyen eltépõsek.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
és rövidtávú maratonokra mit ajánlotok?vagy a rövidség miatt nem is nagyon kellenek ilyen "csoda"szerek?
Jani:csomagolást elnézve por,mutatja a jobb oldalon,hogy ott kell eltépni

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én ezt ajánlom. 4 rész szénhidrát, 1 rész fehérje, direkt a hosszútávú (elsõsorban kerékpár) versenyekre tervezve. Bármi kérdés van, szívesen válaszolok :)

Ez por, amit vízben kell feloldani vagy zselé?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Hosszútávú versenyeken ki hogy oldja meg a fehérjebevitelt? Mit érdemes enni/inni? A Powerbar Protein Plus szelet alkalmas verseny közbeni fehérjepótlásra is?

Másik kérdés, hogy mit szedjek, hogy ne görcsöljön be a lábam a verseny vége felé? Egyrészt gondolom még többet kéne nyújtanom az adott izomcsoportokat, másrészt csak van még más oka annak, hogy a hosszútávok végén görcshatáron van a combhajlítóm vagy a vádlim...

Én ezt ajánlom. 4 rész szénhidrát, 1 rész fehérje, direkt a hosszútávú (elsõsorban kerékpár) versenyekre tervezve. Bármi kérdés van, szívesen válaszolok :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Jöhet,max leállok a kávéval meg az energiaitalokkal. Met ha jól tudom az már úgy sok lenne. Esetenként edzés elõtt szoktam inni egyet hogy jobban bírjam a strapát. Árban olyan 5-6K körül még beleférne, de nem akarok igazán túl sokat költeni rá.
Ezeket L-karnitinel együtt vagy nélküle érdemes szedni?

Az L-karnitin egy aminosav, mehet mellette nyugodtan. A Xenadrine RFA-X szerintem jó lehet Neked :) Vagy a SAN Blaze Extreme pl., de ezek egyike sincs 5 ezer ft alatt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Mennyire bírod a termogenikus cuccokat? Koffein,guarana és egyéb stimulánsok mehetnek?Mennyit szánsz rá?
Zsírégetõk

Jöhet,max leállok a kávéval meg az energiaitalokkal. Met ha jól tudom az már úgy sok lenne. Esetenként edzés elõtt szoktam inni egyet hogy jobban bírjam a strapát. Árban olyan 5-6K körül még beleférne, de nem akarok igazán túl sokat költeni rá.
Ezeket L-karnitinel együtt vagy nélküle érdemes szedni?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Tudna valaki ajánlani valami hatékony ztsírégetõt ami energizál is? A SWARM nevû táplálékkiegészítõt néztem illetve a Xenadrine RFA-X-et. Most heti 2 edzés van beiktatva (teremben vasrágatás+ 30 perc futás/bringa). Jelenleg L-CARNITINE + CHROME LIQUID-et iszok edzés elõtt meg úgy naponta. De kéne valami aktívabb cucc. Ülõ munkát végzek, ezért az utóbbi évek során egy 6-8 kiló zsír megmaradt rajtam.

Mennyire bírod a termogenikus cuccokat? Koffein,guarana és egyéb stimulánsok mehetnek?Mennyit szánsz rá?
Zsírégetõk

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Még jó hogy nem lett trombózisod

Ennek én is örülök...
Fene sem gondolta hogy ekkora galiba lehet...nem kívánom a folyadékot hát ez van. Ezelõtt egy kulacs vízzel elkolbászoltam a bükkben egy napot. Mostanság már jobban figyelek erre.
De mint kiderült ez anyai ágon családi vonás. Nagymuternek is a kevés folyadék miatt lett 2X trombózisa, és nagymum tesójának szintén a kevés folyadék miatt makkant meg a veséje.
Nem vagyok hipohonder tipus, de azért egy rutin vérvétel meg EKG azért nem árt évente....
Ha már táplálkozás!
Tudna valaki ajánlani valami hatékony ztsírégetõt ami energizál is? A SWARM nevû táplálékkiegészítõt néztem illetve a Xenadrine RFA-X-et. Most heti 2 edzés van beiktatva (teremben vasrágatás+ 30 perc futás/bringa). Jelenleg L-CARNITINE + CHROME LIQUID-et iszok edzés elõtt meg úgy naponta. De kéne valami aktívabb cucc. Ülõ munkát végzek, ezért az utóbbi évek során egy 6-8 kiló zsír megmaradt rajtam.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Szeretnék egy kis izmot felszedni magamra.Nem szeretnék semmi táplálék-kiegészítõt és egyéb cuccokat szedni.Mit hogyan csináljak?Mennyire valósítható ez meg?Most 193 cm és 80 kg vagyok, jó lenne ha elérném a 86-87 kg-ot de nem hízással.:D
Köszi a segítséget!
"Ride today, heal tomorrow"