a 75 kilós csirkecsontok:D
Annyi még sosem voltam lol (62 kiló jelenleg )
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Mint már mondottam, alapvetõen nem gyúrni akarok, ezért nem növelem szívesen a súlyt és csökkentem az ismétlésszámot...célom a szálkásítás, azt pedig célravezetõbb kisebb súlyokkal nagyobb ismétlésszámmal csinálni...nem akarok "tömeget-növelni", sõt ellenkezõ a célom, a diétával fogyni szeretnék kb. 10 kg-ot és közben szálkásítással szert tenni egy egészségesen sportos, de nem kigyúrt testformára...
Sysspo: milyen versenyzõid vannak és mit sportolsz a bringán kívül, hogy ekkora súlyokkal edzel?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
A sebesség mindent megold.
Nyakból nyomás (rúddal) közben szakadt el a bal vállam, de jó gyakorlat csak óvtosan kell csinálni.
Hát igen, sokan mondanak ezt is azt is, mint ennek a topicnak a nagy része tudománytalan hozzászólásokkal van tele. A fekvõtámasz rossz néhány izületnek, de erõsíti a mellet, a vállat, a tricepszet és a hasat. Nyakból nyomás (rúddal) közben szakadt el a bal vállam, de jó gyakorlat csak óvtosan kell csinálni.
Váll mögül nyomás állítólag nagyon rossz a vállizületnek illetve a fekvõtámaszra is sokan mondják hogy különösebben nem jó semmire, viszont rossz az izületeknek.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Uhhh, pedig esküdni mertem volna az elsõre.
Mondjuk akkor így elég sokáig fog tartani a súlyzózás (9 gyakorlatot végzek, mindet 2X30-as ismétlésszámmal és 2 db 5 kg-os kézisúlyzóval), lesz vagy 1 óra, de sebaj, rászánom az idõt...köszi a választ!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"