Galuska! Ott nincs semmi, amit Te írtál volna...:confused:
Na én ilyenkr mondom, hogy feladom. Holnaptól csülkösbab tonnaszámra, bringa elad...:wallbange
Ott van az amit te keresel, csak a lap alján.
Feladni meg sose szabad.
Galuska! Ott nincs semmi, amit Te írtál volna...:confused:
Na én ilyenkr mondom, hogy feladom. Holnaptól csülkösbab tonnaszámra, bringa elad...:wallbange
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Vazzee ne kérdezgessetek, hanem mondjátok a TITKOT! Az jó??
adjatok pliz kenyersutohoz bevalt fincsi recepteket.
mindenfele erdekel, de olyan ami ki van probalva altalatok
koszike
De volt, az egész ruhatárat újra meg kellett venni ezen kívül csak elõnyei voltak. Nem csak tekerni jobb így, hanem élni is. Tanácsot nem adok, esetleg priviben leírom mit hogyan csináltam, mert egyszer már leírtam a fórumban és meg is kaptam, hogy hülye vagyok és így nem lehet fogyni .Voti:
9 hónap alatt 30kg az nagyon sok, nem volt valami hátulütõje? Tekerni gondolom jobb így.
Egyébként én is 184 centi vagyok és tavaly áprilsban kezdtem tekerni 110kgal, és õszre lementem 98ra úgy hogy 5000km-t tekertem, de most megint 103vagyok.
NE ÍGY! NE ÍGY!
nem tom mi van velem, de mostanában teljesen rá vagyok állva a Pove-, és Gatorade-re..
meg persze napi 1,5-2 liter 50%-os narancslé befigyel..
h a m o s t e n n y i t v e d e l e k , a k k o r m i l e s z n y á r o n . . .
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Most a spinninget abbahagytam,helyette konditerembe járok.
Nekem pl bejött az erõsebb izmaimnaál az un vetkõzés hogy az adott súllyal 12-13at csinálok,majd 1-2perc pihi után 12õt,majd pihi és megint 11et és így tovább...