Jelentkezz be Regisztrálj
Egy kis fõzõcske!
#61
Írta 2009. február 16. - 01:58
Ez egy jó topik!Sok-sok érdekességgel,finomsággal!Kavargassuk nehogy odakapjon, mert még moderátorok moderátora sem szedi fel a leégett hsz-t
#62
vendég_Charon_*
Írta 2009. február 15. - 23:47
röfi husikája: comb, lapocka, ami van, mondjuk fél kiló
lehártyázzuk, nagyja zsírt, mócsingot elpusztítjuk
ujjnyi csíkokra vágjuk a szépet, majd pár szelet bacon és egy fej apróra vágott vereshagyma kíséretében némi zsíron pörköltalapot készítünk
só, bors, pirospaprika természetesen, ha kell, vizet is alá, de mindig csak keveset
közben...
megpárolunk fél kiló fagyasztott zöldbabot
mire a hús megpuhul, ez is éppen elkészül
a hús mellé ekkor kerül három gerezd tört-vágott fokhagyma, bazsalikom, egy kanál Erõs Pista, ízlés szerint még bors
egy perccel késõbb a télire elrakott házi paradicsomszószból max egy deci
rottyan egyet, majd jön a bab
tálalásnál kenyér és tejfel illik mellé
Jó étvágyat!
#63
Írta 2009. február 15. - 21:02
Csak a krumpli furcsa benne.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#64
Írta 2009. február 15. - 20:24
+ karikára vágott virsli
+apróra vágott krumpli
+tarhonya és 2-3dl víz
+kevés vöröshagyma
+csípõs pirosarany
ha kész és már kevés leve van akkor ez mind tepsibe bele a megfõzött tortelinivel,majd sajtot a tetejére és mehet sütõbe.
#65
Írta 2009. február 08. - 18:46
az kijön a tehénbõl, bemegy a tartályba és kapsz nyers tejet, ha akarod felforralhatod, mi nem szoktuk. (180/liter)
#66
Írta 2009. február 08. - 18:37
Oszt lehet fagyálló van az osztrák tej mellé adalékként
#67
Írta 2009. február 08. - 18:36
#68
Írta 2009. február 08. - 18:11
#69
Írta 2009. február 08. - 16:22
#70
Írta 2009. február 08. - 15:20
#71
Írta 2009. február 08. - 15:14
#72
Írta 2009. február 08. - 15:05
én saját szememmel láttam,ahogy az áruházi trappista és a nevesebb trapista közt annyi különbség volt,hogy a csomagolásnál kicserélték a rá nyomott matricát..
#73
Írta 2009. február 08. - 14:58
Ha már oda nem ír senki akkor átköltözünk ide.Na mi van, vazze, Komárom-Esztergom topikot csináltok ebbõl is?
Az igaz, hogy a tesco-s dolgok között újabban van egy kis javulás. De azért még mindig meg kell nézni, mit veszel meg közülük.
#74
Írta 2009. február 08. - 14:57
A kutyámnak vettem, de nem szívesen adom neki...
Azért van különbség!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
#75
Írta 2009. február 08. - 14:55
#76
Írta 2009. február 08. - 14:54
#77
Írta 2009. február 08. - 14:47
menj az öreg piacra az interspárral szembe, ott van házias jellegû dolgokat áruló kisbolt, tejet meg szigorúan az etyeki tehenészet autójából, olcsóbb, mint a többi és jobb is.
#78
Írta 2009. február 08. - 14:45
#79
Írta 2009. február 08. - 14:45
De nem ez a lényeg,kisboltnak sincs sok választási lehetõsége milyen termékeket hozat a nagykerbõl a futárral.
#80
Írta 2009. február 08. - 14:41
És ezek közül melyik volt tescos vagy egyéb áruházi termék?Undorodom már, hogy csak a szart adják el a mai világban. Mazsola áztatás közben színt enged.E jelenséggel korábban sosem találkoztam. Túró sem a régi már. Olyan mint a sajtkrém buborékosan és iszonyatos íze van.
Csak mert palacsintát csinálok ép...
Más:
Melóhelyemen az öreg esztergás vett löncshúskonzervet. Régi emlékét akarta felidézni csakhogy hárman is belekostoltunk,de a kutyakaja finomabb szerintem.(...kukában végezte)
Mindenhol csak a ratyit árulják