szal itt buktad a dolgot.
viszont ha csak varosba kell, akkor jo lehet a v-fek vagy a gorgos is.
ilyen temaban nekem a cannondale badboy 8 jon be nagyon. de leginkabb csak a baloldalas merevvilla miatt

RAUH-Welt
B E G R I F F
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ohh, hogy ezt miert nem elobb mondtad, ma eleg sokat hasznaltam...sõt igazából a kis tányér nem is kell
ha nem nagyon megy "komoly" terepre ( az erdészeti dózerút és a szántóföld melletti földút az nem az) teljesen felesleges a monti
cross bicókat is 3 tányérral szerelik és montis sorral, magyarországon + nincs olyan aszfaltos emelkedõ ahova ne lenne elég, sõt igazából a kis tányér nem is kell
Szia! Attól függ mire szeretnéd használni? Ha melóba eljárni vele, meg 7végenként bringázgatni betonon, néha az erdõben. arra szerintem megfelel, bár ha betonra kell inkább, érdemes trekkingen gondolkodni.
Szia! Attól függ mire szeretnéd használni? Ha melóba eljárni vele, meg 7végenként bringázgatni betonon, néha az erdõben. arra szerintem megfelel, bár ha betonra kell inkább, érdemes trekkingen gondolkodni.helo
szerintetek jó választál lenne egy dema kallyo?
ha igen miért és ha nem miért?
köszi
A leirasok alapjan caprine tunik a legjobb vetelnek.Sziasztok! Óriás dilemmában vagyok,kinéztem egy Merida Crossway 5V-t,de a kereskedésben mindenáron le akartak róla beszélni,és inkább Caprine-t,illetve Skarpeat ajánlgattak.Az anyagi lehetõségeim szûkösek(kb 70ezer környékén kéne megoldanom),mindenképpen cross trekkinget szeretnék,szerintetek ebben az árkategóriában melyiket válasszam?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hello!
Ha fõleg aszfalton szeretnéd használni, akkor véleményem szerint ne monti, hanem inkább cross kategóriájú kerékpárt keress.
Kross Crow Rubble:
http://kross.hu/old/crowrubble.html
Ha mégis inkább montit szeretnél:
http://kross.hu/old/levela2xt.html
Sziasztok!
Mit tudtok ajánlani zömmel aszfalt/beton-ra néha egy kis erdei menethez?
Fontos szempont, hogy 195cm magas vagyok kb 95-100kg és olyan 100-120e-rem van most erre a célra.
Eddig amit néztem és tetszik a Cube Aim 2008-as szériája. 108e-ért már van.
Köszi
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Apropó: nem ismer valaki az ország keleti, északkeleti részében jó referenciával rendelkezõ bringaboltokat?