Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2010. június 04. - 20:09
Írta 2010. június 04. - 18:48
több bringám is volt már, egyik sem vált be, úgyhogy még mindig a 2004-es(!) bulls-om használom, és most is azt vennék, gondolkodás nélkül. még minden gyári rajta, egyedül fékpofát és gumikat cseréltem rajta.
Írta 2010. június 04. - 18:16
Esetleg valami ötlet új cangára?Vagy ennyiért még nem nagyon kapok normálisabbat?
Írta 2010. június 04. - 18:09
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2010. június 04. - 17:56
Hát igen nem lenne olcsó dolog az biztos,azért is nézegetek olcsóbb modelleket is.
Ha az ár anniyra nem számítana,akkor nekem is a Specialized jönne be,:)jókat írnak róla és szép,mondjuk az FSR XC PRO-ról olvastam,hogy valakinek elrepedt,de ez lehet egyedi hiba is persze.Illetve még a Corratec is persze 200E alatt vagy akörül.Meg persze ez az Orbea,ha nem lennék ilyen nehéz és nem tartanék attól,hogy eltörik alattam:(
Írta 2010. június 04. - 17:32
Hi-tech árban valahol ott lehet vagy kevesebbet ér, de elég bizonytalan számomra mi lehet ez, deore-t meg egy régebbi boombert látok a képen, viszont láthatóan nem nagy olyan 16"-os lehet
A merida matts tfs 80.000ért jó állapotban van + tárcsafékkel 105-bõl elhozhatod, ez szimpi minden téren, de szintén 16"col elég kicsi, telót nem ismerem mondjuk utána kéne nézni...
Kellys, hát nem rossz, egész jó felszereltség, teló nem nagy szám, mondjuk a váz sem tûnik nagyon annak, de lehet errõl van valakinek majd más véleménye...kicsit sokallom az árát 16-17" körül lehet ez is
A fehér merida matts: váz nem régi 1-2 éves típus asszem, viszont a felszereltség elég kusza aliviótól xt-ig minden van rajta
Corratec: Neves bicó jó felszereltséggel, de hogy néz ki? ez csak az én véleményem, meg nem adnék ennyit érte akármennyibe is került anno
Bulls: sose hallottam róla(majd valaki ír aki igen) kép alapján jó felszereltség és új tehát árban mondjuk rendben van!
Specialized FSR XC Pro : régebbi váz egy jó telóval(bár én lehet nagynak érezném bele) felszereltség fõleg deore és környéke, viszont össztelós és speci árban valahol ott van, ha össztelós felé hajlasz ne rossz!
speci rockhopper: na ez szimpi, jó felszereltség jó állapotban viszont 19" a többihez képest! Ha picit engedne belõle a tulaj nekem tetszene!
Mondom majd írnak a többiek is, esetleg kijavítanak ha hülyeséget írtam volna, de elég változó a bringapark, amit összeválogattál egy magasság/súly adat is jól jön a segítséghez
Ja és nem nagyon városban otthagyós bringák, fõleg a drágább darabok, nem nagyon tudod úgy lezárni, hogy egyik részét se tudják szétszedni, ha csak egy kereket kapnak ki mondjuk a specibõl, már akkor is megérzed a pénztárcádon
Írta 2010. június 04. - 17:18
Írta 2010. június 04. - 17:00
Írta 2010. június 04. - 16:15
Írta 2010. június 04. - 16:12
Mostanában tervezem valamilyen számomra komolyabb bringa vásárlását és szeretném a tanácsaitokat kérni.
Az ár max 200E Ft,de az se baj ha közelebb van a 100E Ft-hoz.Városban és terepen egyaránt használnám és nem baj ha bírja a gyûrõdést,mert nem vagyok pille könnyû.
Nagyjából az elképzelésem egy normálisabb elsõ teló(lehet össztelós is), tárcsafék,Deore felszereltségtõl felfele röviden ennyi jut eszembe.
Ezeket nézegetem:
Ker
Ker
Ker
Ker
Ker
Ker
Ker
Ker
Ker
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Írta 2010. június 03. - 23:55
Köszi a válaszokat.
Én is a Meridák felé húzok.
Esetleg ez, bár lehet h nincs túl jó állapotban.
Ker
Külföldrõl mennyire éri meg szerintetek venni? Ebay vagy ilyesmi
Inkább pont hogy jó állapotban van, tekintve, hogy ez a legöregebb.
Írta 2010. június 03. - 22:39
Írta 2010. június 03. - 22:07
Írta 2010. június 03. - 21:22
Országúti bringa vásárlás elõtt állok. 150e Ft körül van a keret.
Ezek tetszenek eddig kb.
Ker
http://forum.bikemag.../hirdetes-15363
http://forum.bikemag.../hirdetes-15451
http://forum.bikemag.../hirdetes-15420
Vélemény? Vagy esetleg más ajánlat?
Írta 2010. június 03. - 20:47
Használt férfi trekking biciklit lehet kapni kb 20-25ezerért?
Ha igen, merre keressek?
köszönöm
Írta 2010. június 03. - 15:57
Ha budapesti vagy, vagy nem okoz gondot feljönni, akkor ajánlom figyelmedbe a hétvégi bringavásárt: PORT.hu Bringavhogy milyen méret jó (185cm vagyok és 85 kg ) azt nem tudom e inkább ragaszkodnék az mtb-hez meg ez igazából megmondjam nem is tetszik:) de nagyon szépen köszönöm
jah és szeretnék mindenképpen újat. arról a Capriolo Anaconda biciklirõl valami vélemény??? körülbelül szeretném ha lenne benn egy elsõ teleszkóp mert a régi bicajomban nem volt és nagyon szar nélküle. És nem árt ha jól is néz ki. Tudom hogy nehéz ennyi pénzbõl jót és szépet varázsolni de ha van valami ötletetek akkor azt megköszönném.
Írta 2010. június 03. - 15:35
hogy milyen méret jó (185cm vagyok és 85 kg ) azt nem tudom e inkább ragaszkodnék az mtb-hez meg ez igazából megmondjam nem is tetszik:) de nagyon szépen köszönöm
jah és szeretnék mindenképpen újat. arról a Capriolo Anaconda biciklirõl valami vélemény??? körülbelül szeretném ha lenne benn egy elsõ teleszkóp mert a régi bicajomban nem volt és nagyon szar nélküle. És nem árt ha jól is néz ki. Tudom hogy nehéz ennyi pénzbõl jót és szépet varázsolni de ha van valami ötletetek akkor azt megköszönném.
Inkább ezek : - Magellan 2009 - Magellan Draco - .::CANGA KER
- KELLY'S VIPER - KELLY'S 2009 - KELLY'S KER
-Merida 2009 - Merida Matts 5 V - .::CANGA KER
De ha nem használod durva terepen akkor inkább : Merida 2009 - Merida Crossway 5 V - .::CANGA KER
"just chillin killin"
Írta 2010. június 03. - 15:28
Talán magellan hydra vagy gepida mundo, ami ennyiért van és jóval jobbnak tûnik mint az általad említett!
Írta 2010. június 03. - 14:41