Sziasztok!
Most gyûjtök Specialized Epic -re, de akkor fogalmazok pontosan, ha azt mondom, hogy egy haladós, gyorsulós geo kéne, ami fully is de merev is egyben Na, hozom a formám (ha jól emlékszem, volt már Epic lázam régebben is....)
Most egy 06-os Rockhopperem van, ami álom, de nem fully. És most emiatt pörögtem rá a Speckó Epicre, mert hát akkor a legjobb márkából kell a fully, de azért tudom én hogy asse teljesen úgy van.
A lényeg. Ha nem muszály, a kult státusz miatt nem akarnék vagyonokat fizetni egy névért. Az Epic és a Merida Mission 2000D között vívódok, mert a Mission lenne jóval olcsóbban használtan nagyon nagyon jó állapotban, mint egy Epic, ami nagy szerencsével is 150-160 használtan.
Volt 2004es Mission-öm és 2005ös TransMission-öm, nagyon baba cuccok voltak, de ez a 2000D sokkal jobbnak néz ki, igazi haladós fordulósnak a lecsapott súlypont miatt, de lehet hogy csak én nézem félre a dolgot. A Manitou Radium lock tagja pedig kielégítené azt hogy merev is legyen, akkor és annyira amennyire kell. Na most nem tudom, hoyg a Speckó geója effektíve mennyivel haladósabb, vagy fordulékonyabb, és hogy kell e az hogy a Brain "gondolkozzon" helyettem Ja és mindez megéri e a dupla árat, de ez már személyes problémám
Ha valaki tudna mindkét vázhoz érdemi pro és kontra hozzászólást azt nagyon megköszönném, segítene picikét a döntésben, vagy a további vívódásban, haha
ps. vagy ha tudtok XC-s geós fully(100mm max) vázat amihez lockos tag jár, az is jöhet
Jogos az igény én is hasonlóképpen kerestem a tutit az év elején. Átültem merevrõl fullyra és nem bántam meg.
Ha ennyi pénzed van a cserére, akkor inkább csak vázat cserélj (meg esetleg villát ha a mostani nem 100mm-es)
Ennyibõl még használtan is nehéz jó minõségû modern össztelós bringát venni, de vázat taggal már bõven találsz.
Amit én próbáltam és merem ajánlani mint kezesbárány és ahol kell, lockolva szinte merevként viselkedõ geo az a Merida Ninety Six.
A tavalyi vázat újonnan is megkapod 150-ért: BikeFun - 2010 J
(Végül is én nem azt vettem de nem sokon múlott - apróban szembejött az igazi és engem akart )