Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok lenne 60 ezer Ft-om egy MTB-re utcai biciklizésre néha hegyekbe segítségeteket kérném
egy Capriolo Anacondát néztem de azt mondják h TESCO minõség
ha segítenétek megköszönném.

Ennyiért itt általában a használtat szoktuk ajánlani. Ha nem ragaszkodsz az mtb-hez, ez szerintem egy jó vétel (bár azt nem tudom milyen méret jó neked)
Ker

promotion

promotion

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok lenne 60 ezer Ft-om egy MTB-re utcai biciklizésre néha hegyekbe segítségeteket kérném
egy Capriolo Anacondát néztem de azt mondják h TESCO minõség
ha segítenétek megköszönném.

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás
Nem találok témához illõ(bb) topic-ot: manapság, az alu- és karbonvázak korában, mennyire jellemzõ, hogy egy vázra csak ráfestik a vázszámot?

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Én bárkinek átfényeztetem, majd átmatricázom a bringáját LaPierre, ha megfizeti. :o)
Hegyibringás = Kerekes Jeti

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
A Speci 49 %-át vette meg a merida még 2001 ben Bike Europe - News: Correction: Merida Buys 49% of Specialized

"just chillin killin"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
sztem lépjünk fiatalok..... nem idevaló

vagy nyissatok egy "sznob e vagyok, s mennyire ?" c topikot. ott jól ki lehetne tárgyalni a témát :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

A rég Epic egy jó, egyedi, innovatív gép. Fõleg, ha mondjuk melléállítunk egy gagyi, ócska Merida LRS-t.:P

Errõl csak annyit, hogy a Merida gyárt vázakat a speckónak is. :D Sõt állítólag közel 15 %-ban tulajdonos is benne. :)

Lásd: Hol készült a kerékpárom; ki a tulajdonosa a márkának? címû topic.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Félig-meddig OFF; de volt már itt is téma korábban, hogy hardtail vagy fully. Bár német nyelvû, de hasznos lehet - esetleg translate.google.com, ha angol nyelven jobb lenne. ;)
(Érdemes megtekinteni egy röpke felmérés eredményeit is.)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.673 hozzászólás
A rég Epic egy jó, egyedi, innovatív gép. Fõleg, ha mondjuk melléállítunk egy gagyi, ócska Merida LRS-t.:P
Marci

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Csucsu, szerinted nekem ki finanszírozza? :) Az Epic-ben konkrétan több, mint két évnyi félretett pénzem van. A felsoroltakból pedig értelemszerûen használtat vennék, ebay-rõl. No mind1, legyek én a béna, mert kerülöm a Meridát :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

bexzy

bexzy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Sziasztok!
Ma végre megrendeltem az ebike-tól a biciklit, pontosabban egy Rock Machine Crossride 250-et, azaz ezt: Rock Machine '09 CrossRide 250 (Ker
Az oldalon 24h-s szállítás van írva, de mikor felhívtam õket, azt mondták, hogy még dobozban van a bicaj, holnap fogják beállítani teljesen, és csütörtökön megkapom. Remélem tényleg meg is kapom aznap.
Remélem nem fogok benne csalódni, a felszereltsége a jelenlegimhez képest eszméletlen jó, és a kinézete pedig nekem nagyon bejön. Hétvégére már be is van tervezve egy hosszabb túra barátokhoz, jó lesz letesztelni mit tud ez a bicaj, és milyen hosszabb távon is.

zatikv

zatikv

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Ezelõtt DIRT BICIKLIM VOLT DE ELLOPTÁK ,nekem tetszett mountain bike vagy dirt azok jók. ilyen volt
[IMG]http://http://www.i-bazar.cz/pictures/pics/leader-fox-smoke-08-4781891.jpg[/IMG]

david909

david909

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Valaki tudna még mondani nekem pár infót a Commencal Supreme kerékpáról? Olvastam hogy az Absolut CG Cromo nem olyan jó kerékpár mint amennyit kérnek érte. Esetleg fenn áll ez ennél a bicónál is?

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Ker

GEPIDA ASGARD PRO (2008) ker

:::BigBike:::

:::BigBike:::

Nem mintha ez annyira mervado lenne, de a Gepidanal ok se gondoltak komolyan azt a tomeget...:D Azokkal az alkatreszekkel kb egy 500 grammos vazra lenne szukseg durva kozelitessel..:) Nem baj ha egy bringa van 11-12 kilo is, de ne hazudjunk mar 9,9et :D

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Sziasztok!
Én sajnos nem értek a biciklikhez ezért a segítégeteket kérem.80 000 ft van rá , de ha nagyon akciós 90 000 ft-ot is költhetek.Segítsetek.

Valami konkrétum?
Az elsõ,és legfontosabb kérdés az,hogy mire szeretnéd használni?! Azután a többi...sokan vannak itt akik tanácsot tudnak neked adni.
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

csucs, azon a feketén is ott van az M...betûs matrica :D

Magyarul nem lenne rajta a Merida matrica, semmi bajod sem lenne vele? :D

Elfogadnék pl. egy Yeti-t, Turner-t vagy Ellsworth-t.

Ki nem, de kik is forgalmazzák ezeket kishazánkban? Ilyen bringákkal már illik a hosszútávokat nyomni maratonokon. :) Beszerzésük nem egyszerû, áruk ennek megfelelõ, és nem biztos, hogy tudnak annyival többet, mint amivel többe kerülnek. Bár ha van lóvé sz@rásig nálad, akkor hajrá. Sajna én annyit költhetek amennyit megkeresek, ami nem túl sok, és vannak ezzel még így jópáran rajtam kívül. Sõt sokan még egy Meridának is nagyon örülnének.

Azoknak akik most akarnak bringát venni egy jó tipp, egy helyen sok bringával. http://www.bringa.hu/vasar

zatikv

zatikv

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
Én sajnos nem értek a biciklikhez ezért a segítégeteket kérem.80 000 ft van rá , de ha nagyon akciós 90 000 ft-ot is költhetek.Segítsetek.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

Hali!
Bringa vásárlás elõtt állok és eltanácstalanodtam. Két választott van, 1: Kelly's Scarpe 2009 2: Magellan Crater 2009.
Mind a kettõ nagyon tetszik. Árban kb stimmelnek.
Kérlek foglaljatok állást a témában!
Köszi!

Magi jobbnak tûnik nekem felszereltség ügyileg, nem sokkal egy picivel, én talán arra szavaznék, de tényleg nem sok a különbség! Szerintem...;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
david, erre majd a szakághoz jobban értõk válaszolnak.

Sszmöre, ha linkelsz a 2 bringáról felszereltségi listát, biztos lesz aki szívesen ír véleményt, melyik ér adott áron többet.

csucs, azon a feketén is ott van az M...betûs matrica :D

Csaba: én sokkal többre értékelem a ritka, kevesebb bringát gyártó márkákat. Elfogadnék pl. egy Yeti-t, Turner-t vagy Ellsworth-t. Akarom most!
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Sszmöre

Sszmöre

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hali!
Bringa vásárlás elõtt állok és eltanácstalanodtam. Két választott van, 1: Kelly's Scarpe 2009 2: Magellan Crater 2009.
Mind a kettõ nagyon tetszik. Árban kb stimmelnek.
Kérlek foglaljatok állást a témában!
Köszi!