Egy másik topicban feltettem a kérdésem arról, hogy ez a kerékpár mennyit érhet. De sajnos ott nem kaptam rá választ.
Mivel használt kerékpár meg vásárlás így gondoltam megkérdezem itt is, hátha valaki megírná, hogy mennyit érhet, érdemes-e erre költeni. Kép alapján lát-e valami gondot. Ilyesmik.
Elõször is, nagyon azért nem értek sajna hozzá (szóval ne vegyél mindent készpénznek).
Szerintem elég fontos lenne tudni, hogy mikori a bringa. A vázgeometria alapján 2000-es évek elsõ fele, én 2003-2004-et tippelnék rá (viszont akkor még nem volt általános a tárcsafék, inkább V fékkel szerelték õket... kérdés, hogy a tárcsa már tuning-e ). Az XTR hátsó váltó is 2000-es évek elejérõl való, amennyire én tudom nagyon tartós és közkedveszéria volt ez még (nem volt még benne karbon).
A MAVIC 223-as felnik is elég jó cuccok.
Az elsõ váltó és a hajtómû azok Speci-k? (néhány specire nem lehet feltenni akármilyen elsõ váltót).
Kérdés, hogy a teleszkópok milyen állapotban vannak ...
Ha minden oké rajta és nem volt ronggyá hajtva, akkor szerintem valahol 150 és 200 körül lehet az ára.
Vegyük hozzá, hogy Speci elég nagy márka és nem mindig lehet belefutni használtakba... azért annak idején ez egy álombringa volt :-D ...
Üdv.