Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2011. május 09. - 11:43
a cross bicók már rég nem cska az agyváltós holland nyugdíjas bike kategória
én arra simán ilyeneket nézegetnék
:::BigBike:::
de leginkább ezt pl
simán el lehet vele menni még hegyen is erdészeti utakon, viszont sokkal haladósabb mint egy monti.
itthon valahogy úgy alakult (nem kis részben a boltosok meg a média hüjesége) hogy bokldog boldogtalan aki nem országutis az montit vesz, pedig kb a vevõk 3/4-ének teljesen felesleges.
ez most nem Neked szólt Fabrik csak úgy általánosságban
Szerk : most épp lehalt a bigbike, de az uccsó az egy slx/xt szereltségú tavalyi crossway 800 pl.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. május 09. - 11:37
Amúgy szerintem ilyen téren nem kell 'belekötni' a választásban, ha MTB, akkor legyen az. Én se vennék agyváltós Cross-Trekkinget, még alföldre sem, az nem az én világom. Ellenben a MTB-n elgondolkodnék, hogy milyen is legyen végül is.
Írta 2011. május 09. - 11:33
hogy miért mtb? szeretnék kimozdulni is: töltések, gátak, ilyesmik. gondoltam (tévesen?), ehhez ez lenne a legmegfelelõbb. a többi típus egyébként sem szimpatikus (verseny, túra, stb.)
Írta 2011. május 09. - 11:21
Szia!
Valószínûleg nem nekem szántad, de megkérdezhetem, mi a legfõbb gond a KTM-el?
erõsen túlárazott
ennyiért tudsz venni sokkal jobb szereltségû bringát is más márkából
attól hogy egy 5 dolláros tajvani vázra ktm matrica van ragaszrva semmivel nem lesz megbizhatóbb(tatalanabb) mint más egyéb márka.
de alföldre minek akarsz montit venni ?
Írta 2011. május 09. - 11:17
klasszik méretnél 19 lenne az ideál de elég hosszú az a cube(már ha egyezik a geo az ideivel) 595 a felsõcsõ szal elég lehet
amúgy meg igen jó vételnek tûnik
Írta 2011. május 09. - 11:17
Ha montira váltanék, akkor Giant, Trek, Magellan között vacillálnék szerintem. Esetleg ha több pénzem lenne, Speci vagy Kona. /e: A Cubet ki is felejtettem.
Az a baj a KTM-el, hogy a vázon lényegében nagyon sokat nyerészkednek és tény, hogy jó és szép, de annyira minõségben nincs magasabban, mint mondjuk egy Trek, vagy Giant. KTM esetleg használtan, a régebbiek közül, ami még lehetséges.
Szia!
Amit elõbb, vagy asszem CM-en is írtam. Ha más bringákhoz hasonlítod, a KTM nagyon drágán adja a vázat. Leginkább ez. Felszereltségben pedig nem olyan jó, mint amennyibe kerül és itt a fõ gond.
Írta 2011. május 09. - 11:14
Hányszor jön vásárló a boltba, hogy neki ktm kell, mert az milyen jó márka...Az egyikkel vitatkoztam, hogy kérdezzen meg egy németet, franciát, angolt stb. hallott-e már róla Most már az ár/érték arányát sem lehet kiemelni.
Szia!
Írta 2011. május 09. - 11:09
Hányszor jön vásárló a boltba, hogy neki ktm kell, mert az milyen jó márka...Az egyikkel vitatkoztam, hogy kérdezzen meg egy németet, franciát, angolt stb. hallott-e már róla Most már az ár/érték arányát sem lehet kiemelni.
Írta 2011. május 09. - 10:44
Írta 2011. május 09. - 10:40
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. május 09. - 10:19
Írta 2011. május 09. - 10:15
Írta 2011. május 09. - 09:24
Sziasztok!
Vásárlás elõtt állok, a segítségeteket szeretném kérni. Amatõr, többnyire az alföldön történõ felhasználásra keresek biciklit. Tekintve, hogy inkább használni szeretném mintsem bütykölni, fontos hogy megbízható, és lehetõleg új legyen. Jelenleg két típus között vacillálok:
KTM Chicago
KTM Ultra Fun
A Chicago volt az alap kiindulópont, de idõközben elbizonytalanodtam (mégiscsak belépõ szint) az alkatrészek minõségét illetõen. Kérdésem az lenne, jó választás-e a fentiek fényében az Ultra Fun, illetve az árban mutatkozó eltérés reális-e a két bicaj között?
Segítségeteket elõre is köszönöm,
fabrik
Én maradnék az olcsóbbnál. A másikon az árat leginkább a tárcsafék dobja meg, felszereltségben nem ad sokkal többet.
Írta 2011. május 09. - 09:01
Vásárlás elõtt állok, a segítségeteket szeretném kérni. Amatõr, többnyire az alföldön történõ felhasználásra keresek biciklit. Tekintve, hogy inkább használni szeretném mintsem bütykölni, fontos hogy megbízható, és lehetõleg új legyen. Jelenleg két típus között vacillálok:
KTM Chicago
KTM Ultra Fun
A Chicago volt az alap kiindulópont, de idõközben elbizonytalanodtam (mégiscsak belépõ szint) az alkatrészek minõségét illetõen. Kérdésem az lenne, jó választás-e a fentiek fényében az Ultra Fun, illetve az árban mutatkozó eltérés reális-e a két bicaj között?
Segítségeteket elõre is köszönöm,
fabrik
Írta 2011. május 08. - 22:22
Írta 2011. május 08. - 22:05
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Szeretnék egy komolyabb montit, leginkább versenyzésre, maratonokra használnám. 300-400e Ft körül szánnék rá, 183cm, 74kg vagyok. Ami leginkább érdekelne: vázból 18" vagy 20" colos, alu vagy karbon lenne jobb választás? Nem ragaszkodok új bringához, az apróba nézegettem ebbe az árba, XT szett, Reba telóra esett a választásom, csak a váz méretében és anyagában nem tudtam dönteni. Köszi elõre is!
gyártófüggõ a vázméret.anyag meg szintén. normális karbon tecnologiát használó cégnél nem nagyon lesz 4 kilóból ilyen szereltség. esetleg canyon azt , meg kéne nézni
szerk : abból sincs
Írta 2011. május 08. - 22:00
Egy kis segítségre lenne szükségem. Szeretnék egy komolyabb montit, leginkább versenyzésre, maratonokra használnám. 300-400e Ft körül szánnék rá, 183cm, 74kg vagyok. Ami leginkább érdekelne: vázból 18" vagy 20" colos, alu vagy karbon lenne jobb választás? Nem ragaszkodok új bringához, az apróba nézegettem ebbe az árba, XT szett, Reba telóra esett a választásom, csak a váz méretében és anyagában nem tudtam dönteni. Köszi elõre is!
Írta 2011. május 08. - 19:28
Ellenben az ilyen bringákat nem értem miért alakítják át ilyen egyeneskormányosra. Nekem álmom lenne egy ilyen outi. >.<
Írta 2011. május 08. - 19:20
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. május 08. - 19:16
Specialized S-Works TriCross 56 (L) « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása