szerintem nyugodtan folytatódhatna a korábbi easy hangnemben a diskurzus, lévén senki nem volt tiszteletlen veled szemben. egy véleményt fogalmazott meg a kolléga és nem lekezelően, vagy kioktatóan, mint ahogy te a válaszodban.
nemzetközi banki átutalás? átfutási idő? miért nem paypal? semmi mást nem használnék ekkora mennyiségű pénz mozgatásához.
Meglepő és mulatságos, de a paypal legutóbb egy nagy összegű tranzakcióm véletlenszerűen kiválaszotta revízióra és a címzett nem kapta meg a pénzt, tőlem pedig véglegesen levonták (felhívtam a bankot, nem volt visszafordítható). Reklamáltam náluk, hogy milyen alapon fogják a pénzemet és kértem, hogy küldjék tovább a címzettnek, azóta sem válaszoltak. Sem engem, sem a címzettet nem értesítették, nem kérdezték, egyszerűen 10 nap múlva visszafordították a tranzakciót. A címzett írta, hogy sok velük a baj. Ez akkor igazán kellemes, amikor valami sürgősen kell és nem küldik el emiatt, neked pedig nincs pénzed kifizetni mégegyszer, és miért is fizetnéd ki, ha utána valószínűleg továbbengedik a pénzt, duplán lesz kifizetve és csak a bonyodalom lesz.
Az utalás valóban a legrosszabb, de a készlet rohamosan fogyott, másrészt kellett pár nap a fizetőképességemhez. Itt éltem azzal, hogy tudom mivel jár az utalás - a CRC feltételei szerint két hét türelmi idő van, addig bőven odaér a pénz is, teljesen fair play. Nem adhatják el addig, mert az nagyon unfair, ha beér a pénz és a termék sehol, nem beszélve, ha vissza kell utalni, az összes bankköltséget oda vissza én fizetem, ami nem kevés. Egyébként a további panaszomra a CRC elnézést kért. Valószínűleg egy kezdő ügyintézőt fogtam ki, mert most más válaszolt. Korábban volt náluk saját ügyintézőm, mindig pár órán belüli válaszokat és segítséget kaptam, a ruhákat leméte nekem, szakmai tanácsokat adott, ajánlott jó termékeket, sajnos már nincs ott.
Az új bike mennyire van összerakva, mi van felszerelve és mi nincs?