Köszönöm a hozzászólásod!
Hát, igen, majd meg kell szoknom a patentcipőt, az biztos. Attól félek, hogy nem szokom meg, majd mielőtt kezdődik a szezon gyakorlom a ki-be pattintást. Nem is ettől félek, hanem, attól, hogy ha váratlan szituba kerülök, akkor ösztönösen a lábam akarom majd letenni megszokásból.
Ami az edzettséget illeti, rengeteget fejlődtem. Ősszel már csináltam egy 93km es etapot teletűzdelve a nagy budai emelkedőkkel.
Most volt egy visszérműtétem, de januárban kezdem a lépcsőzést, meg a kondi termes alapozást főleg lábra.
Kerékpáros ruházatom van, bukó is. Ezek tényleg elengedhetetlen feltételei a bringázásnak.
De lenne még egy kérdésem. Mielőtt elkezdtem tavasszal 84kg voltam, őszre lementem 77.5kg ra. Igyekszem helyesen táplálkozni ( szénhidrát, fehérje ), meg folyadékot bevinni, de mégis szépen leadtam több,mint 6 kilót. Ez még belefért, de többet nem szeretnék. Hogy lehetne ezen javítanom?
Ha egy tekerés alatt elégetek ( Sporttracker szerint ) kb. 3000 kalóriát, annyit nem birok bevinni utána, főleg, hogy este érek vissza. Akkor már nem tudok többször enni lefekvés előtt.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére