kb a legfontosabb kérdés. - kivéve ha annyira bestbuy, hogy még a vázat cserélve is az-
Mindkettőnél van, amit nem értek.
Canyon: miért az az iszonyatosan magas fejcső? Nem lenne jobb rövidebb fejcsővel adni a vázat? Ugyebár hézagolóval emelni lehet, de csökkenteni.. problematikusabb.
Miért 415mm a láncvilla? Nekem hosszúnak tűnik, fél cm-t, de akár 1 cm-t is simán le lehet venni, plusz a Rózsinál legalább progresszívan változik a láncvillahossz a vázméret növekedésével, canyonnál meg univerzál. Canyonnál a nyeregvázcső szöge is univerzál minden méretben, amit ismételten nem értek. Általában nagyobb méreteknél laposodni szokott, ahogy a Róse-nál látható is.
Rose geója szimpatikusabb a rövidebb fejcsővel, rövidebb láncvillával, változó nyeregvázcsőszöggel, Igaz, mivel a fejcsöve a Rose-nak az én méretemben laposabb pl. így elérték azt a csodás jelenséget, hogy hiába a rövidebb láncvilla (409 mm a 415 helyett) a tengelytávban mindössze 2mm különbség van.
Saját vázzal összevetve a Rose szimpatikusabb, bár még mindig nem az igazi
![]()
Döntés saját felelősségre mindenkinél. ![]()
Edit:
http://www.canyon.co...236#tab-reiter2
Na, ebből az 58-as olyan, hogy csurog a nyálam. Ilyennek kéne lennie a geometriának "szerintem"
Egyszerűen minden értéke (fejcsőhossz, szög, felsőcsőhossz, láncvillahossz) a számomra kívánatos.
Remélem ez a pár szösszenet segíti a döntést.
Vejne módosította - 2014. február 18. - 19:00

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére