Sziasztok!
Bringa vásárlásban szeretnék tanácsot kérni, mert elakadtam a folyamatban és kezdek elkeseredni, hogy nincs olyan ami nekem megfelelő lenne... :-)
Szempontjaim:
- trekking (sokat megyek aszfalton, de előfordul hogy terepen is, elég sportosan közlekedem mindenen keresztül...)
- férfi vázas (lány vagyok)
- első teleszkóp kéne
- legyen csomagtartónak hely, túrázni is megyek vele
- minél vízszintesebb felsőcső (retro párti vagyok), de nem ez a legfontosabb szempont...
A probléma a következő: eddig nem találtam olyat ami méretben jó lenne, mindegyik nagy... 70 centi körül van az átlépési magasságom.
Szóba jött az a verzió is, hogy 26-os monti vázra tenni 28-as kerekeket, még el is férne a merevítés alatt... viszont ha jól tudom ezeken nincs csomagtartónak hely?
Lehet új is használt is, épített is... csak legyen a méretemben :-)
Előre is köszönöm a tippeket, remélem van valakinek olyan ismerőse aki hallott már olyanról aki látott már ilyen kis méretben bringát
![]()
Cube trekking vázakat érdemes még megnézni. Azok között vannak kisebbek is. Év végén jó akciók is voltak a németeknél, de szerintem már kifogytak azok a vázak, bár kitudja, lehet kisebbek pont maradtak még. Az 50-es Hyde trekking vázra épített bringámnak kb 73-75cm az átlépési magassága, emlékeim szerint volt még 48 vagy 46-os is, az tuti jó neked méretben. Van sárvédő és csomagtartó szem is rajtuk.