ööö szóval a stuncit. rendben... de mi is az tulajdonképpen? :mybad:
kormányszár
ööö szóval a stuncit. rendben... de mi is az tulajdonképpen? :mybad:
Magellan Corvus
Ezen lecserélném a stucnit, nyeregcsövet
Ave mindenki!
fõként városi használatra, de ne ijedjen meg, ha véletlen' egy kis túrára viszem, és kb 100k körül legyen. várom a javaslatokat.
- satubbi.... monnyatok még olyat amit ki birok fizetni
Remélem ebbõl a topicból már nem leszek elhajtva..............
esetleg ilyen 100.000 korul erdemes elgondolkodni bringa epitesen is ....
mert nekem az a tapasztalatom a gyari gepekkel ,hogy valami mindig nem az igaz valami vagy neked nem felel meg vagy gyenge az alkatresz ....
esetleg ilyen 100.000 korul erdemes elgondolkodni bringa epitesen is ....
mert nekem az a tapasztalatom a gyari gepekkel ,hogy valami mindig nem az igaz valami vagy neked nem felel meg vagy gyenge az alkatresz ....
És a sramnak vannak jó kis akciói, például ha vettél hátsóváltót, kaptál két váltókart ingyé..
látom azért beszéltek le a drágább bringákról. :-) Legyen egy ócsóó, aztán meg kidobni a fölös cuccokat, és venni rá normálisat?nem akarom fikázni a sitmanyót...de azért sram picivel jobb olcsóbb áron! Aki nem ért 1et, az nem érdekel!
Szerintem egy sram 7 árából max acerát fogsz kapni, vagy max aliviot, a különbség pedig....hmm! És a sramnak vannak jó kis akciói, például ha vettél hátsóváltót, kaptál két váltókart ingyé.. szal a shimanó bekaphatja!
Igen, meg kellene gondolni, mit szeretnél a bicajjal. Szerintem ilyen rugó/elasztomer rst meg mozo meg mittodomén milyen szar villák helyett inkább tetess bele egy merevvilát, aztán ha lesz 40ropid, akkor veszel egy hálás black-et vagy valami olajos cc villát, 40ért már jót kapsz!