Alakul a dolog. Sajnos a helyzet elég bonyolult, mert Cross gépet már nem csinálhatok. Az a helyzet, hogy amikor megvettem fél éve a mostani bringát, akkor zéró tudásom nem volt semmihez, és még a méretemhez képest is kis vázasat vettem (15"). Nekem 16" kellene. Elhatázoztam, hogy új bringát építek, de már megvettem egy pár dolgot, ami MTB-hez való, pl a 26"-os kerekeet, agy-al, küllõkkel együtt szerelve. Szóval a Cross bringa kiesik, pedig tetszik.
Azt fogom csinálni, (szerintem

), hogy veszek egy vázat, ami nem túl nagy/vastag, és minél könnyebb, és a 26"-os kerekek kerülnek rá, de vékonyabb aszfaltos gumival. Talán fura lesz, de egy MTB szabvány méretû Cross canga lesz. Talán csúnya lesz, de szeretni fogom.
Viszont most hazafelé bementem egy Magellán boltba (itt világosítottak kel, hogy azért érzem magam hülyén a bringán, mert kicsi) és a legdrágább váz is 32.000 HUF volt. De mind bazi vastag alsó csõvel. (némelyik esküszön csónaknak készült) Viszont ami tetszett, egy Magellán Hydra váz, meg csak 15.000 HUF. Kicsit fura, hogy a hajtókarom 25k volt és majdnem fele annyiért veszek vázat. Mi itt a becsapás?! A testbike-on, nem olvastam semmi vészeset róla. Kopik a vesték, extrén körülményeket nem bír.... de nekem nem is kell extrém helyzetekre.
Érdekes, mer van
hely ahol 45.000-ért árulják :S Van valakinek véleménye, tapasztalata errõl a vázról?! Ha nem nagyon lesz, akkor fizu idejék meg is veszem.
Szerk.: bocs, a vaterás linken váz van hirdetve, de komplett kerékpár tulajdonságai vannak felsorolva.