Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Decathlon - biciklik - ker
ez télleg elég faszányos!
2 rókért vmi rendes mûa pálcás sárvédõ, fém fékkarra/rendes elsõ hajtásra csere, késõbb jobb gumik, zsír!

..
mondjuk, rutinosabb pofák ilyeneket építgetnek maguknak régi "nagy" montivázakból...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Értem, elnézést a bugyuta kérdésért.

És gondolom nem kérdés, hogy az a plusz Xezer forint megéri az árát a 2008-as Crater-hez képest.

öszinte legyek nem emléxem a szereltségekre, de nem biztos
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

csyky

csyky

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Ha még egy kicsit lehet nyújtani az erre szánt keretet, akkor:
KROSS

Köszönöm neked és csaba8-nak is az észrevételeket. Tudom, a Kross király lenne, de túllövi a 90k keretet. :( Bár nekem a színe sem jön be annyira, igaz a felszerelése azért nem rossz...
A Kelly's Axis nyerõ lehet, és a Merida Crossway 20 is teccik, a Saphix így lassan kiesik, a Caprine Cross Two még versenyben maradt (annak is bejön a színe IS) :).
Csak érdeklõdnék, hogy a Saphix és az Axis közötti különbség (h.váltó Acera helyett Alivio, illetve a kormányszarv KBIX Lite) megér 10k pluszt? Ugyanis a két bicó között ennyi eltérést láttam "csak". Annyi szett és minden egyéb van már, hogy igazából nem tudom, melyik a jobb, és valóban annyival?!

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Rendben,köszi,akkor szerintem a kellys lesz!

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Értem, elnézést a bugyuta kérdésért.

És gondolom nem kérdés, hogy az a plusz Xezer forint megéri az árát a 2008-as Crater-hez képest.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Köszönöm. És arra van valami magyarázat, hogy a 2009-es Crater SRAM Disc X4 változatának sokkal dirt-ösebb váza van? Ilyet még nem láttam:

Crater V 2009

Crater Disc 2009

mondjuk annyi hogy az egyik kb 20-as váz a másik meg max 16os
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

igen

Köszönöm. És arra van valami magyarázat, hogy a 2009-es Crater SRAM Disc X4 változatának sokkal dirt-ösebb váza van? Ilyet még nem láttam:

Crater V 2009

Crater Disc 2009

* És mintha a V-fékes változaton nem is az RST Gila ML lenne, ezen a képen pedig igen (szintén V 2009, csak a másik színváltozat)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
sztem kelliz vagy merida

kelliz 19
meridából meg 48 vagy 52 (egyforma hosszúak)

másik 2nek nem talál geó, úgyhogz az passz

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
pauly...Ár/érték a gepida a legjobb ..de én a meridát v kellys venném..teleszkóp jó ha van valamennyit ezek is csillapitanak
.cross-ból 179 cm jó a 19"

"just chillin killin"

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Sziasztok!

Kinéztem pár cross kerékpárt ami belefér még a keretbe,érdekelne hogy ár-érték arányban meilyk érné meg ezek közül a legjobban?Vagy kb mindegy?
Caprine Tour Cross 2009 - Ker
Gepida Alboin 300 CRS 2009 - Ker
Kelly's Coach 2009 - Ker
Merida Crossway 10-V 2010 - Ker
Igazából nekem a kellys tetszik a legjobban :)

Ja és gondolkodtam hogy esetleg ha teleszkóp nélkülit vennék,akkor olyanokat már lehet kapni 60 körül is...Érdemes teleszkóposat venni?Megéri azt a pluszt?Végülis 95%-ban városban használnám,de gondolom túránál meg jól jöhet ,meg rosszabb utakon nem?

Ja és 179 cm-es magassághoz milyen vázméret jó általában,mert igencsak netrõl rendelném...19-es az elvileg kb jónak kell lennie?

Köszi!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Feltennék még a tisztelt hozzáértõknek egy olyan kérdést, hogy az új, 2009-es Crater-bõl is 18"-as váz a megfelelõ méret az embernek, ha a 2008-asból az volt? .

igen

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Feltennék még a tisztelt hozzáértõknek egy olyan kérdést, hogy az új, 2009-es Crater-bõl is 18"-as váz a megfelelõ méret az embernek, ha a 2008-asból az volt? Most nézegetek itt még más oldalakat is és látom, hogy ez vagy ez milyen jó vétel, nem kevés alkatrészt örökölt az új Crater a 2008-as Polaristól (mondjuk gondolom ez így szokott lenni). Dilemmába vagyok, hogy hogy legyen, nem szeretném elkapkodni sem, de a BikePro-nál például csak 24-éig tart ez a nagy akció. Megköszönöm segítségeteket.

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
ááááá

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Szaisztok! +lepõ módon, bringa vásárlását tervezem. :) Ki is néztem magamnak kettõt, kérdezném a szakértõk véleményét, vagy más javaslatokra is nyitott lennék...

Kelly's saphix 2009 (kb.80e-ért)
Caprine Cross Two (kb 90e-ért)

Szóval ezek között vacilálnék, a tervezett felhasználásnak (alapvetõen város, 1 kis erdei vadulás néha) +felelnének.
Elõre is köszi mindenki észrevételét!

Ha még egy kicsit lehet nyújtani az erre szánt keretet, akkor:
KROSS

[highlight] The bike way of life [/highlight]

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Errõl a BikePro-ról egyébként van valakinek tapasztalata? Elképesztõ árakat produkálnak az alap akción felüli plusz akciójukkal. Tapasztalat van (mivel 1-2 hete nyitottak)? Mûködik ez a weben veszem a biciklit történet? :\

Üdv.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Szaisztok! +lepõ módon, bringa vásárlását tervezem. :) Ki is néztem magamnak kettõt, kérdezném a szakértõk véleményét, vagy más javaslatokra is nyitott lennék...

Szóval ezek között vacilálnék, a tervezett felhasználásnak (alapvetõen város, 1 kis erdei vadulás néha) +felelnének.

Tessék.. pl ez kicsit jobb de még 90ez Kelly's Axis 2009 - Ker

merida 93ez http://www.bicyclewe...-comfort-v-2009

"just chillin killin"

csyky

csyky

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Köszi a linket! Nagyon szép kerékpárok! Mikortól lesznek kaphatóak? A vázak csak egy méretben készülnek? (Nem találtam ugyanis méret adatokat...) Hol készülnek ezek a vázak? Taiwanon?

Érdeklõdj a mail címen, én is csak ennyit tudok.

Puxima

Puxima

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Köszi a linket! Nagyon szép kerékpárok! Mikortól lesznek kaphatóak? A vázak csak egy méretben készülnek? (Nem találtam ugyanis méret adatokat...) Hol készülnek ezek a vázak? Taiwanon?

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

SokadikX.. esetleg leirnád melyik az a teló .?.

Majd ha hazaértem vele. Jobb, ha nem tudok elõre semmi biztosat. ;)