Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

Tudnátok ajánlani nekem biciklit? 184cm, 80kg, napi 10-12km lenne vele, országúton, MTB-ra gondoltam, valami egyszerû, letisztultra, ne legyen teleszkópos, de tárcsafékes igen, ha lehet.
Keret az nem olyan sok, max 50, de ha olcsóbb az se baj!

50-bõl a két tárcsafék sem jön ki, az a baj.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
Danken, crosstrekking vagy fitneszbringa lesz a barátod

van montira slick gumi, csak olyan mint a kurvának a liliom...

elözöhö meg, pl én is utálom a bovdenes tárcsaféket.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás

Gondolom nem volt elég parasztvakítós, vagy gagyit használt.
Teszt: Avid BB7 tárcsafék $ vásárlás, árak

Mennyi panasz ..... :D Az amcsi MTBR-en is kb. ennyire szidják. http://www.mtbr.com/...28_1507crx.aspx
Szerintem, egyszerûen csak nem tudta beállítani.
Marci

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
pedig a mai alsokategorias uj cuccoktol ugyan annyira kell parazni mint egy hasznalt felsobb kategoriastol (ami meg talan olcsobb is mint az uj de gagyi)
ezzel kb le is irtam milyert erdemes hasznaltat venni.

vekonykerekes mtb uti egymast.(mtb:mountain bike)
mintha azt mondanam terep palyas formula 1.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

Danken88

Danken88

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Ezt még finomítani kell a jelölt helyeken. Országútra országúti, de legalábbis vékonykerekû gép kell. Régi országútiból 50ért elég nagy választék van már. Az viszont nem lesz tárcsafékes. Vékonykerekes verdát össze lehet rakni tárcsafékkel, letisztultan, de az meg sokkal többe kerül.

Ez esetben nem ragaszkodok a tárcsafékhez. Néztem (igaz újonnan), 80nál kezdõdnek az országútiak... Lehet hülye kérdés, de MTB-be nincs vékonykerekû változat? Vagy mi keressek? (gondolom van, csak azt már nem úgy hívják :D ) Használttal az a bajom, hogy nincs gari rá, ha az újakhoz nem értek, akkor a használtpiacon pláne nehezen igazodok ki. Pontatlan voltam még egy pontban, országút alatt csak városi közlekedést értettem. Ennek fejében valami támpontot tudnál/tudnátok javasolni?
Köszi.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

hat me jol nez ki.

plusz, ha fácánt-kutyát gázolsz vele, nagyobb eséllyel ölöd le a vadat, és máris van vacsi

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

vékonykerékhez minek tárcsa ? meg erre a felhasználásra amúgy is minek ?

hat me jol nez ki.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
vékonykerékhez minek tárcsa ? meg erre a felhasználásra amúgy is minek ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

... országúton, MTB-ra gondoltam, valami egyszerû, letisztultra, ne legyen teleszkópos, de tárcsafékes igen, ha lehet.
Keret az nem olyan sok, max 50...

Ezt még finomítani kell a jelölt helyeken. Országútra országúti, de legalábbis vékonykerekû gép kell. Régi országútiból 50ért elég nagy választék van már. Az viszont nem lesz tárcsafékes. Vékonykerekes verdát össze lehet rakni tárcsafékkel, letisztultan, de az meg sokkal többe kerül.

Danken88

Danken88

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok,

Tudnátok ajánlani nekem biciklit? 184cm, 80kg, napi 10-12km lenne vele, országúton, MTB-ra gondoltam, valami egyszerû, letisztultra, ne legyen teleszkópos, de tárcsafékes igen, ha lehet.
Keret az nem olyan sok, max 50, de ha olcsóbb az se baj!

Elõre is köszönöm: Dani

RedBaron

RedBaron

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Mali Duke / Atlas-ról valakinek vélemény, tapasztalat? Viszonylag olcsón hozzá tudnék most jutni valamelyikhez, de nem sok infót találtam róluk.

Ahriman

Ahriman

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Csepel Royal fixi/SS Szeged « kerékpár / váz « FIXI / PÁLYA « Kategóriák tallózása
Ezen megakadt a szemem, eddig is tetszettek az ilyenek. Egy olyan 50-55 ezres árral már ki is lennék békülve :D

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

Lécci, 3 tõmondatban írd már le, mi volt az óriási gondod az Avid bowdenes fékeddel !
Köszi !

Gondolom nem volt elég parasztvakítós, vagy gagyit használt.
Teszt: Avid BB7 tárcsafék $ vásárlás, árak

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás

A zárható teló, és a kicsit jobb váltás nem biztos, hogy ellensúlyozza a bovdenes tárcsafék gyengéit. Vagy a drágábbat, de V fékekkel ahhoz viszont kerekeket is cserélni kell. Ezt a boltban ahol veszed szerintem megoldják neked. Kérdés, mennyiért. Mindezt csak azért írom, mert én nem vennék komoly használatra bovdenes tárcsaféket. De lehet, hogy csak én szívtam vele (Avid).
.

Lécci, 3 tõmondatban írd már le, mi volt az óriási gondod az Avid bowdenes fékeddel !
Köszi !
Marci

sztiki

sztiki

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Üdv Mindenkinek.
Az alábbi két MTB között nem tudok dönteni:
http://www.cannondal...sl-29er-2-28036
Talon 29er 1 (2013) - Kerékpárok | Giant kerékpárok | Hungary
Melyiket választanátok? :confused:

Ahriman

Ahriman

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Nem várom, hogy más építsen helyettem, esetleg márkára gondoltam, hogy mit érdemes pl elkerülni, stb, már ez is nagy segítség lenne. Haverommal szerelnénk, neki vannak és ért hozzá.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
azt ne vard hogy itt valaki az aprobol belinkelve fejben osszepitesen neked egy bringat a kivant aron belul.
de ha az epp kiszemelt alkatreszrol lenne kerdesed azt nyugodtan linkelt be.

amihez nem kell segitseg: kezd el nezegetni az aprot, olvass sok outis teszt cikket, legy tisztaban a markakon beluli tipus hierarchiaval es ezek mai araival.
es legy nagyon turelmes.idovel minden alkatresz felkerul aproba a kivant aron.bar a bringas szezon nem kedvez a kolcsegvetesnek.

magad szerelned ossze a gepet?vannak hozza szerszamaid?

Ahriman

Ahriman

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Na ez már igen baráti ár. Köszönöm a választ, akkor ezt a linkelt bringát el is vetem.

Esetleg ha valaki tudna alkatrészeket ajánlani, megköszönném.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
az en fixim 31 000-bol jott ki.(masfel eve)
papucsolt noname vaz.uj kerekszett.campa hajtas.

az mas kerdes hogy utaltam es eladtam.nem tudom most mennyibe kerulne osszelegozni egyet hasonlo szinvonalon de nekem az 3 honapos epitgetes volt.
figyeld az aprot.

a linkelt binga joval gagyibb mint amit en epitettem es joval dragabb is.nem vennem meg.

Ahriman

Ahriman

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Fixie / SS kerékpár vásárláson gondolkodom, viszont az új bicajok ára nálam horror kategória. Kinéztem magamnak egyet, viszont nem tudom, ér-e ennyit. Szerintetek?
black&white; fixie | Expressz.hu

Róla lenne szó. Saját bicaj építése is tervbe van véve, viszont nálam az árplafon olyan 50-60 ezer forint, ebbõl meg ahogy olvastam nem igazán jövök ki.