Most épp van egy kis leárazás a canyonnál is, bár nem tudom, hogy milyen geometriát, rugóutat szeretnél: canyon.com/en-hu/specials/end-of-season-sale/mtb-gravity/#filter=FULLSUSPENSION&series=
Például a piros Spectral AL 6.0-ból van M-es, L-es, s azonnal szállítható 2200 euróért. GX Eagle-lel, de csak 27,5-es kerékkel, de legalább 2,6-os gumit tettek rá, talán bele lehet tenni 29-es kereket vékonyabb gumival, ha mindenképp ilyesmit szeretnél. Bár nem írják a Pike-ra, hogy pluszos lenne. Meg ott a Spectral AL 5.0 vagy 7.0, ha 2x11 is jó. De az a Root Miller 1 is egész jó, csak kár, hogy 2000 euróért nem fért bele állítható nyeregcső.
Köszi, nem tudtam az akcióról, korábban néztem már át őket.
Sajnos a canyon-nak nincs hosszabb utas, 29er kerekű össztelósa. Lehet, hogy a Spectral-ba befér a a 29-es kerék, de ha mégsem, akkor nem akarok pórul járni vele. Így az akcióban jó ár/érték arányt tudnak nagyon.
A rose ellen csak a nyeregcső szól, azt meg végül is 100 euró környékén meg lehet oldani.
Reméltem, hogy nem egy alternatívás lesz a buli, de úgy tűnik, hogy igen... persze, ha 3-4000 eur körül forogna a keret, akkor tágulnának a lehetőségek bőséggel. Mondjuk, a rose is 2300eur, ha jobb telókkal kérem, és abban még minidg nincs nyeregcső, de 2500-ért sem nagyon látok hasonló alternatívát.